Πέμπτη
03/04/2008

HTC Shift | Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά από την ACE-Hellas

HTC ShiftΤο HTC Shift σηματοδοτεί την έλευση μιας νέας εποχής στο mobile computing, καθώς είναι ένας από τους πρώτους φορητούς υπολογιστές παγκοσμίως, που παρέχει ταυτόχρονα το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Vista και την τεχνολογία push email. Ταυτόχρονα ενσωματώνει την καινοτόμο τεχνολογία SnapVUE, που προσφέρει άμεση πρόσβαση σε e-mail, ημερολόγιο, SMS και επαφές, ακόμα και όταν η συσκευή δεν είναι ανοιχτή.

Για να έχει τη δυνατότητα να υποστηρίζει παράλληλα Windows Vista και SnapVue, το Shift είναι εξοπλισμένο με 2 επεξεργαστές, έναν Intel Stealey 800MHz και έναν Qualcomm MSM 7200, συγχρονισμένο στα 400MHz. Διαθέτει σκληρό δίσκο 40GB και μνήμη 1GB. Η συσκευή λειτουργεί σε δίκτυα UMTS και GSM, υποστηρίζει τις υπηρεσίες HSDPA, GPRS και EDGE, ενώ ενσωματώνει τις ασύρματες τεχνολογίες Bluetooth 2.0 και Wi-Fi.

Με εργονομικό σχεδιασμό, βάρος μόλις 800 γραμμάρια και συρόμενη οθόνη 7 ιντσών, το HTC Shift είναι ένας φορητός υπολογιστής που συνδυάζει ιδανικά τη φορητότητα με τη λειτουργικότητα.

Μάθε για:

Συντάκτης: .

Η γνώμη σας

Παρακαλούμε σχολιάστε με ελληνικούς πεζούς χαρακτήρες, όχι greeklish.

Πατώντας "Αποστολή" αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης.