HTC: Αποκλειστικό 3ετές συμβόλαιο με Google για την κατασκευή των Nexus;

Τη χρονιά που μας πέρασε ακούστηκαν πολλά για τη σειρά Nexus, όπως το ότι η Google σκέφτεται να την καταργήσει και να ξεκινήσει να κατασκευάζει η ίδια τα smartphones της. Πέρσι συνεργάστηκε με Huawei και LG, ενώ φέτος ακούγεται έντονα το όνομα της HTC.

Οι πληροφορίες έλεγαν ότι η HTC δεν θα κατασκευάσει ένα, αλλά δυο Nexus smartphones με οθόνες 5 και 5.5 ιντσών. Υπενθυμίζεται ότι εκπρόσωπος της LG έχει επιβεβαιώσει ότι φέτος δεν θα δούμε τον διάδοχο του Nexus 5X, τουλάχιστον όχι από την LG, οπότε οι πληροφορίες για την HTC φαίνεται να έχουν κάποια βάση.

Σύμφωνα με νέες αναφορές, HTC και Google έχουν δώσει τα χέρια για την πρώτη πολυετή συνεργασία όσον αφορά στα Nexus. Η HTC φέρεται να έχει υπογράψει 3ετές συμβόλαιο για να είναι ο αποκλειστικός κατασκευαστής όλων των Nexus smartphones.

Δεν υπάρχει κάποια αναφορά στα tablet, τα οποία ίσως ανατεθούν σε άλλους κατασκευαστές ή μπορεί η Google να μην σκοπεύει να κυκλοφορήσει σύντομα Nexus tablet.

Προς το παρόν το deal δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά πως σας φαίνεται η ιδέα των Nexus smartphones με την υπογραφή της HTC για τα επόμενα τρία χρόνια;

htc nexus smartphones, HTC: Αποκλειστικό 3ετές συμβόλαιο με Google για την κατασκευή των Nexus;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΚΝ

Καλή ιδέα… Μια εταιρία με υψηλή ποιότητα και ωραία κινητά παρόλες τις παλινδρομήσεις του τελευταίου καιρού. Τώρα που είναι στα δύσκολα λογικά θα προσπαθήσει να κάνει το κάτι παραπάνω για μη χαθεί… Από την άλλη η Google θα έχει μια εταιρία και θα δίνει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες της.
Περιμένουμε να δούμε και το αποτέλεσμα…

VasilisA3

Ποιο δημοκρατική εταιρεία από την Google δεν έχω ξανά δει. Καλά κάνει και πάει στην HTC από την Huawai. Η HTC είναι καλύτερη εταιρεία και χρειάζεται και υποστήριξη.

Βαγγέλης

Η καλύτερη δυνατή κίνηση τους θα ηταν αυτή αν η τιμολόγηση είναι χαμηλή θα ανεβάσουν τη δημοτικότητα τους οπως έκανε η lg με το nexus 4

Dimitris

Η αρχή του τέλους ή αλλιώς της εξαγοράς για την HTC…

ΝΙΚΟΣ

Φιλέσπλαχνη google. Βρίσκει πάντα τον ημιθανή στην ζούγκλα του android και του δίνει φιλί ζωής. Και καλά κάνει. Συμφωνώ απόλυτα.
Με το nexus 5 ανάσα στην LG ,αν θυμόσαστε και με αυτό και το G2,έμεινε στο παιχνίδι ,όταν παιζόταν να τα παρατήσει λόγω χασούρας

Dimitris

Το καλύτερο νέο της χρονιάς για εμένα (τεχνολογικά).
Υψηλή ποιότητα κατασκευής + απαιτητικός πελάτης (Google) = επιτυχία

Υ.Γ. ίσως και ο μόνος τρόπος να γυρίσει στην κερδοφορία και πάλι η HTC γιατί δεν την βλέπω καλά ούτε με το m10, το Μ9 που έχω αυτή την στιγμή, είναι ίσως η μόνο συσκευη που οταν βάζεις android 6 γίνετε χειρότερη απότι με 5.1.1 (έχω δοκιμάσει σε lg g4, galaxy s6, και μια dev beta σε s5 και όλα πετάνε μολις μπαίνει το 6.0.1)

KostasB

Και ας έκανε και την εξαγορά της HTC να τελειώναμε. Να έβγαζε και τα δικά της κινητά και θα έσπερνε πόνο μετά… ;P
Πέρα από την πλάκα όμως, δεν ξέρω αν καταφέρουν κάτι. Τα nexus πουλάνε όσο είναι οι τιμές χαμηλά. Η HTC μας έχει συνηθίσει σε ακριβά προϊόντα. Αν δεν καταφέρει η google να έρθει σε συμφωνία σε κάτι φθηνότερο από τον ανταγωνισμό δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα. Εκτός και αν πιάσουν 2 μεριές.. και φθηνή και premium κατηγορία.

dark_master

Δημήτρη μήπως σου έτυχε? Έχω το Μ9 και το κινητό πετάει. Και παράπονα από άλλους χρήστε δεν έχω ακούσει…
Δοκίμασες να κάνεις hard reset?

Βαγγέλης

Να βοηθήσει την HTC το καταλαβαίνω. Αλλά για 3 χρόνια; Και η LG δεν πήρε ακόμα τα πάνω της. Από όσα ξέρω, κέρδος μόνο με τα μικρά μοντέλα βγάζει. Προσωπικά με φοβίζει λίγο αυτή η κίνηση, διότι θεωρώ πως η HTC θα κρατάει ψηλά την τιμή. Εάν όμως η Google απλά χρησιμοποιεί την γραμμή παραγωγής της HTC χωρίς το Brand της, τότε θεωρώ πως κάτι καλό θα βγεί. Θυμάστε την τελευταία συνεργασία τους; NEXUS 9…. δεν υπάρχει καν Ελλάδα.

Dimitris

@dark_master έχω κάνει τα πάντα, η καλύτερη ρομ που έχω δοκιμάσει είναι μια που ανέβασε εχτές ένας στο xda που είναι import στην ουσία ρομ από το HTC a9, η μόνη marshmallow ρομ στο Μ9 που το κινητό πετάει όντως, σήμερα την έβαλα και πραγματικά τώρα το κινητό πετάει, όλες οι άλλες (Lee droid, maximus HD, viper) είναι για τα μπάζα.

Nick

Έχουν βαλθεί να μην δούμε πότε όμορφο nexus.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Φήμη το θέλει να έρχεται νωρίτερα από ότι περιμένουμε

Νέα φήμη θέλει την τιμή του Google Pixel 8a αυξημένη και την αποκάλυψή του να γίνεται νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Software emoji Google

Google: Έρχονται τα «ηχητικά emoji» – Θα περιλαμβάνεται και το πλήκτρο… πορδής

Η Google ακούγεται πως κυκλοφορεί “ηχητικά emoji” για τους χρήστες Android, με ορισμένους κατόχους Pixel να παρατηρούν ήδη μια επιλογή.

Smartphones Apple Google iPhone

Google: Πλήρωσε στην Apple 20 δισ. $ το 2022 για να είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Safari

Tα δικαστικά έγγραφα που σχετίζονται με την αντιμονοπωλιακή αγωγή του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά της Google μόλις αποσφραγίστηκαν.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Νέο leak φέρνει ανατροπή στην αναμενόμενη τιμή – HD renders αποκαλύπτουν νέο χρώμα θήκη

Μέρα χωρίς leak για το Pixel 8a της Google δεν είναι ολοκληρωμένη γι’ αυτό και σήμερα έχουμε δύο νέες πληροφορίες.