HTC U 11: Η επίσημη ονομασία της επερχόμενης ναυαρχίδας;

htc u 11, HTC U 11: Η επίσημη ονομασία της επερχόμενης ναυαρχίδας;

Η επόμενη ναυαρχίδα της HTC θα ανακοινωθεί επίσημα στις 16 Μαΐου. Αρχικά η λογική έλεγε ότι μετά το HTC 10 θα έρθει το HTC 11, τελικά το κινητό άρχισε να διαρρέει με την κωδική ονομασία Ocean και μετά την ανακοίνωση των U Ultra και U Play θεωρήθηκε ότι θα ονομαστεί HTC U. Τελικά η HTC φαίνεται πως δεν μπορούσε να αποφασίσει μεταξύ των δυο και θα ονομάσει το κινητό HTC U 11.

Οι πληροφορίες έρχονται από τον γνωστό leaker @evleaks, ο οποίος αναφέρει ότι θα διατεθεί σε 5 διαφορετικά χρώματα: μαύρο, μπλε, κόκκινο, ασημί και λευκό. Ωστόσο, δεν θα είναι όλα τα χρώματα διαθέσιμα σε όλες τις αγορές.

Το HTC U 11 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 835, κάμερα 12 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 64 ή 128GB με δυνατότητα επέκτασης και Android 7.1 Nougat. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θα είναι το touch-sensitive πλαίσιο της συσκευής το οποίο θα αποκαλείται Edge Sense.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

35 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΦΝ

Ενδιαφερον κα καινοτόμα πρακτική προσέγγιση ….

Stelios

Oντως κάτι πού ξεχωρίζει από ότι κυκλοφορεί σήμερα για να δούμε τι θα δούμε

Φωτης

Για να δουμε γιατι το προηγούμενο μοντέλο htc 10 ηταν απο τος καλυτερες γενικα android συσκευές!!!Το μονο που δεν μου ´αρεσει ειναι το πίσω μέρος που μαλλον θα ειναι γυαλί..

keysmith

ακουστικά έχει; (θύρα mini jack 3.5)
Αν όχι μεγάλο μείον για πολλούς.

Λευτερης

Την οθονη φτιαξε και εκσυγχρονισε λιγο το Sense και με μια καλη καμερα θα παει καλα

George

Πράγματι ενδιαφέρον και χρήσιμο το εξελαβα από το βίντεο.
Πείτε με ότι θέλετε εγώ μέχρι τέλους θα υπερασπιστώ την θύρα ακουστικών.
Αυτό το καλώδιο δεθα μου το πάρετε, αρκετά με τις μπριζες,δε θα φορτίζω κ τα ακουστικά.

Nikos

Σόρι για το άσχετο αλλά θέλω να ρωτήσω τι μου πρότεινετε να πάρω το LG g6 με μόνο κακό Τον αισθητήρα αποτυπωμάτων πίσω και την τιμή ή το Huawei p10 με μόνο κακο που δεν είναι αδιάβροχο ή να περιμένω να δω τι θα βγάλει η oneplus και η HTC και να διαλέξω μετά ?

dark_master

@Νίκος καλύτερα περίμενε να παρουσιάσουν όλοι τις προτάσεις τους για να έχεις μια καλύτερη εικόνα.
To P10 δε θα στο πρότεινα λόγω διαφορετικών συνδυασμων σε ταχύτητες/τυπους εσωτερικής μνήμης και RAM.

@Key Smith, George θύρα ακουστικών δε θα έχει. Λογικά θα έχει ακουστικά με USB Type C η ανταπτορα μέσα στη συσκευασία.
Πλέον εκεί θα το πάνε σιγά σιγά όλοι όπως έγινε και με τις ενσωματωμενες μπαταρίες.

@tito

Φιλε Νικο και για εμενα καλο ειναι αμα μπορεις να περιμενεις.Η huawei τα εκανε ψιλομανταρα με τις μνημες και το g6 με περσινο soc,32gb και κακο προιστορικο δεν παει πουθενα στα 700ευρω.Η samsung και φετος οπως δειχνουν τα πραγματα ξεκιναει με προβληματα.Εγω θα περιμενα htc και sony να δω τι ρολο θα βαρανε οι ναυαρχιδες τους

Φωτης

Νίκο @ για μενα κ το htc 10 να έπαιρνες θα εκανες πολυ καλη επιλογη..Η πιο αδικημένη συσκευη..Απλα δεν διαφημιστικε..Ποιότητα κ ήχο που δεν θα βρεις αλλου..Καμερα εξαιρετική κ απο τος καλυτερες οθόνες LCD..Ειμαι ανάμεσα σε s7 κ το htc 10 αλλα κ γω μαλλον θα παω για το 10αρι..Το εχει φιλος κ έπαθα πλακα!!!Πρωτη φορα htc κ λενε οτι ειναι το iPhone του android..

@tito

Φίλε Φώτη δεν το λες και πολύ αδικημένη συσκευή μιας και τα πήγε σχετικά καλά στις πωλήσεις και γενικά όλοι έχουν πει τα καλύτερα.καλα μην περιμένουμε να κάνει πωλήσεις Samsung η huawei μιας και πολύς κόσμος ψωνίζει μόνο γνωστές μάρκες επειδή δεν γνωρίζουν κάτι άλλο. Για εμένα χτυπά το htc 10 και άσε το Samsung.

Nikos

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας και θα περιμένω να δω τις προτάσεις όλως των κατασκευαστών και θα πάρω την μεγάλη απόφαση σε λίγο

mitsaras

Μετά το περσινό HTC 10. Η HTC σταμάτησε να υστερεί κάπου, έφτιαξε την κάμερα Μία από τις καλύτερες στην αγορά και ανέβασε την ανάλυση στην οθόνη όπως προστάζει η μόδα στα 2Κ. Αυτό που έλειπε πάντα από την HTC είναι η διαφήμιση και η καλή προώθηση των προϊόντων της. Πιστεύω φέτος θα παρουσιάσει πραγματικά κάτι πολύ καλό και καινοτομώ και για αυτό το λόγο θα περιμένω την ανακοίνωση του για να αποφασίσω ανάμεσα σε αυτό και στο Sony XZ Premium.

Sint

Εγώ επειδή είμαι καμένος, πάρε ότι άλλο εκτός από HTC.

@tito

Και τι να παρει ;; Lg και samsung;xaxaxaxa εκει να δεις καψιμο !!

bill

sint, titto

να παρει 1+3 λεω εγω κ να αφησει τα ψοφια

@tito

Συμφωνώ για 1+3 αλλά όχι και ψόφιο το htc

Ιωάννης jb

Βλέπω αυτή τη στιγμή στο skroutz htc…
A9s στα 207
M9… 292
Htc 10 evo… 379
Htc 10… 438
Εξαιρετικές επιλογές για όλες τις τσέπες…
Μην μπαινετε στο κόπο κάποιοι να γράφετε σε άρθρο για την htc μία εκ των κορυφαίων εταιριών εκεί έξω…
Για one plus κ άλλους κινέζους είναι κάπως..

Φωτης

Ιωάννης jb@ συμφωνω απόλυτα!!!Καποιοι που κοροϊδεύουν την htc κ ειδικα το 10αρι απλα με ξεπερνάει..Ποιότητα σε ολα τα επιπεδα!!!Κ νομιζω οτι ειναι σκυλιά οπως κ τα Sony χωρις κουσούρια κ προβληματα..Δεν θελω μετα απο καιρο γιατι Εγω τα κινητά τα κρατάω τουλάχιστον 3 χρονια..Να μου παιζει το home button η να ξεφτίζει το χρωμα..Ενας λογος που το σκεφτομαι να παρω το s7 έναντι του htc 10..Αλλα το δίλημμα το εχω ακομα..

Φωτης

*ενας λογος που το σκεφτομαι να μην παρω το s7 έναντι του htc 10..Παντος η τιμη του 10 ειναι ακομα υψηλή..

bill

iwannh jb

για πες μας λιγο….
δν ειπαμε οτι δεν ειναι κλ εταιρεία
αλλα οχι τοσο καλη για να δωσεις 400 ευρω
κ πρωφανος θα μιλησω για 1+3 οταν κανενα ανδροιντ δν το φτανει ουτε με κυαλια
εκει να δωσεις 400 να παρεις κτ αναλογο με τα λεφτα σ οχι ψεφτιες

@tito

Φίλε Φώτη από όσο ξέρω το htc 10 έρχεται στην συσκευασία με ποιοτικά ακουστικά και όχι του 2ευρου που έχει το s7. Άρα αν δεν έχεις καλά ακουστικά και σε ενδιαφέρει η ποιοτική ακρόαση τότε πες πως η χρηματική διαφορά που έχει τώρα το 10αρι από το s7 καλύπτεται με τα ακουστικά.Μιας κ θες κινητό για να σου βγάλει 3ετια για εμένα μονόδρομος htc 10, xperia xz, 1+3t.

vasilist

Ωραίο φαίνεται αλλά έχει τελικά θύρα ακουστικών?
Αν δεν έχει τρώει άκυρο από εμένα και ας κάνει και παπάδες.

Φωτης

tito@ συμφωνω!!!Το htc 10 περα απο τα ακουστικά εχει κ τον καλυτερο ήχο με τεραστια διαφορα..Με τα ακουστικά η ποιότητα δεν υπαρχει!!!Νομιζω ειναι κ το μονο με ξεχωριστό ενισχυτη για τα ηχεία κ ξεχωριστό για τα ακουστικά..Κ παει σφαίρα..Ειναι τρομερο κινητο!!!κ με την ποιότητα που εχει αξίζει καθε ευρώ..

Ευαγγελος_

@tito Σωστός!!!

Ντ. Ζ

Ε όχι και οι καλύτερες συσκευές. Oλες οι συσκευές έχουν κ τα ελαττωματικά κομμάτια τους αλλά για κάποιο λόγο η παγκόσμια αγορά αναγνωρίζει την ποιότητα που εγώ δε βλέπω. Πως γίνεται το μόνο μου κινητό μου που είχε σοβαρό πρόβλημα(m8) να είναι ένα HTC κ να μην έχουν. κινητά με 150 ευρώ κάθε μάρκας.;

Μιτς

Εντάξει, καλή συσκευή, την έπιασα στα χέρια μου,το δοκίμασα αρκετες φορές, σαν χρόνος φαν της, αλλά το mate9 δίπλα του σε πολυκατάστημα, του έριχνε εύκολα. Επίσης ήταν πολύ καλύτερο και στην αφή, και στην ποιότητα κ η επιλογή ως τώρα με δικαίωσε απόλυτα. Πάντως ρε παιδιά, μιας και εγώ ως πέρυσι την έβγαζα με HTC, όλοι οι λίγοι αγοραστές της HTC παγκοσμίως μαζευτήκαμε εδώ μέσα ;

Ιωάννης jb

Μιτς ποια είναι η καλή συσκευή που επιασες στα χέρια σου κ δίπλα της το mate 9 ήταν καλύτερο??

Ιωάννης jb

Bill… Πλάκα μας κάνεις ε??
Συγκρίνεις τώρα htc 10 με one plus?? Που ακόμα κ το 3t που βγήκε έξη μήνες αργότερα με πιο νεότερο chipset είναι μία σκάλα κάτω!
Ταχύτητα θες?? Που σε εμπειρία χρησης είναι μέρα με νύχτα??
Κάμερα?? Εκεί κ αν είναι μέρα με νύχτα!!!!!
Οθόνη?? Πάλι καλύτερο το 10
Μπαταρία?? Ισοπαλία! παρά τα 3400 του 3t άρα κάτι παίζει κ εδώ! Καλύτερη διαχείριση ενέργειας από htc…
Σίγουρα περισσότερους κύκλους φόρτισης από το htc!
Αξιοπιστία?? Αναβαθμίσεις?? Ποιότητα αναβαθμίσεων??
Ήχος? Στέρεο ηχεία? Κάρτα μνήμης?
Τι συγκρίνουμε τώρα…

mitsaras

Εγώ νομίζω ότι οι παραπάνω αναπαράγουν αυτά που ακούνε και διαβάζουν από ξένα site. Δεν γίνεται να συγκρινεις το mate 9 η οποιοδήποτε άλλο με τα υλικά κατασκευής του htc και το ui του. Η HTC μαζί με τη Sony έχουν από τα καλύτερα και πιο αλαγκαριστα ui που κυκλοφορούν σε android συσκευές. Όταν η htc το 2012 έβγαλε το πρώτο αλουμινίο τηλέφωνο ( one s και μετά το one m7) οι υπόλοιποι είχαν πλαστικά. Το είπα και πιο πάνω, τους λύπη το καλό marketing. Το οποίο περιλαμβάνει και τα service τους

Pan pan

Ότι κι αν λέμε εδώ μέσα, οι πωλήσεις σε όλο τον κόσμο, δείχνουν ότι η εταιρεία, η htc, κάθε άλλο παρά καλή εικόνα έχει. Εμείς κρίνουμε με βάση την προσωπική εμπειρία και ανάλογα με τι κινητό έχουμε. Αντίθετα, οι παγκοσμιες πωλήσεις είναι αποτέλεσμα πολλων παραγόντων , στους οποίους οι Ταϊβανεζοι υστερούν απελπιστικά. Όσο για το Mate 9,ουτε σύγκριση. Η Huawei έχει ξεφύγει πολύ από την HTC, μας αρέσει η όχι.

Φωτης

mitsara@ κ το mate 9 ειναι τρομερη συσκευη..Για μενα μαζι με το htc 10 ειναι τα καλυτερα..Αλλα μαλλον θα παρω το 10αρι της htc!!!

bill

@ Ιωάννης jb
α0χχα00αχ
εσυ μας κανεις πλακα μαλλον
στο μονο που ειναι κλτερο το Htc ειναι ο ηχος ΤΕΛΟΣ αντε και ελαχιστα στην καμερα που αμα δν εισαι φωτογραφος δν το βλεπεις καν
θα πεις για ταχυτητα στον βασιλια του ανδτοιντ? ΑΧ0ΧΑ0ΧΑ0
οθονη? πια οθονη? στην αναλυση? που δν νοιαζει κανεναν? κανε μας την χαρη (απο οτι ειδα εγω τουλαχισοτν ολοι στο xda κλαιγονται για την μαπα οθονη)
μπαταρια μονο το dash να αναφερω φτανει τα λεγαμεεε
αναβαθμισεις? ποιοτητα αναβαθμισεων? μιλας για ενα stock android (σχεδον) με το sense ths htc?
μιλαμε για android 7.1.1 με 7.0.0(νομιζω)???
και μιλαμε για μια εταιαρια που τουλαχιστον εως τωρα οσο εχω το κιν οτι ζητησουμε σαν χρηστες το χει κανει
δλδ για ανακαιφαλαιωση λες κλτερο ενα κινητο που ειναι κλτερο στο θεμα ηχου
μαλιστα
λογικο

ZJHELLAS

Επέστρεψα στην HTC (HTC 10) μετά από πολλά χρόνια (HTC desire) και είμαι ενθουσιασμένος. Εξαιρετικό από κάθε άποψη (Ποιότητα κατασκευής και υλικών, ήχος, κάμερα, sense).

ZJHELLAS

Επέστρεψα στην HTC (HTC 10) μετά από πολλά χρόνια (HTC desire) και είμαι ενθουσιασμένος. Εξαιρετικό από κάθε άποψη (Ποιότητα κατασκευής και υλικών, ήχος, κάμερα, οθόνη, sense).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.