HTC U 11: Πέρασε από GeekBench και δείχνει πολλά υποσχόμενο

htc u 11, HTC U 11: Πέρασε από GeekBench και δείχνει πολλά υποσχόμενο

Η επόμενη ναυαρχίδα της HTC θα είναι το HTC U 11 και τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σε ειδικό event στις 16 Μαΐου. Το κινητό φαίνεται πως πέρασε από το GeekBench με κωδική ονομασία HTC CBP, Snapdragon 835 (a.k.a. MSM8998) και Android 7.1.1. Επιπλέον, το GeekBench δείχνει ότι εκτός των άλλων, μέσα θα υπάρχουν 4GB RAM.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι το HTC U 11 θα είναι μια πολλά υποσχόμενη ναυαρχίδα. Στο single-core test έδωσε 1912 πόντους και 6137 στο multi-core. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν τα Samsung Galaxy S8/S8+ με επεξεργαστή Snapdragon 835, και το σκορ που είχε δώσει το S8+ ήταν 1832 πόντοι στο single-core και 6301 στο multi-core test.

Το HTC U 11 θα έρθει με ενσωματωμένη μνήμη 64GB, οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 2560×1440 pixels, κάμερα 12 Megapixel και εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel. Η μπαταρία του αναμένεται στα 4000mAh. Το key feature του κινητού θα είναι οι touch-sensitive πλευρές του. Με διάφορες χειρονομίες θα έχεις πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες του smartphone.

htc u 11, HTC U 11: Πέρασε από GeekBench και δείχνει πολλά υποσχόμενο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fanis

Ήθελα να ήξερα ποιος ασχολείται ακόμα με αυτή την εταιρεία…

KostasB

Πολλά υποσχόμενο και πολύ πιθανόν να είναι πολύ καλό και να αξίζει αλλά πλέον νομίζω πως το έχει χάσει το παιχνίδι smartphones.

George

4000 μπαταρία με ένα ui με tweaks που να βοηθούν την αυτονομία τότε μιλάμε για μία συσκευή που κοιτά στα ίσια όλες τις ναυαρχίδες με παραπάνω αυτονομία.δεν είναι κ λίγο κλαψαριδες έτσι δεν είναι;

Φωτης

Δεν ξερω αν εχει χασει το παιχνιδι που λέτε κάποιοι,αλλα αυτο που ξερω Εγω ειναι οτι το περσινό htc 10 ηταν κ ειναι απο τα καλυτερα smartphone εκει εξω..Φοβερη καμερα ηχος κ μοναδική ποιότητα κατασκευής!!!

Γιώργος Μι

Ρόδα είναι και γυρίζει ρε παιδιά μην είστε αρνητικοί!
Ίσως καταφέρει να επανέλθει η HTC.
Μην ξεχνάτε τα One m7 Kai One m8 που όσοι τα είχαν τα έχουν ακόμα και δεν τα αφήνουν για κανένα λόγο!!!
Θα δείξει…ο ανταγωνισμός όπως και να έχει μας συμφέρει όλους

Dimitris

When you go htc you never go back

KostasB

Το HTC 10 ήταν ένα κινητό που πραγματικά​ δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ναυαρχίδες του 2016. Και όμως να που δεν βοήθησε θετικά την εταιρεία.
Πλέον ο κόσμος έχει μάθει να κρατάει στα χέρια του Samsung και Apple και θεωρούν οτιδήποτε άλλο για πέταμα.
Σε τραπέζι που καθόμουν σήμερα άκουσα και το άλλο:
-Τι κινητό είναι αυτό;
-Χουάγουει.
-Χου.. τι; Τι είναι αυτό καλέ;
Φυσικά στα χέρια κρατούσε ένα iPhone και ίσως να γνώριζε άντε και τα Samsung.
Οπότε….

@tito

Κατι μου λεει οτι θα ειναι κινηταρα οπως το htc10,για να δουμε!!
@Γιωργος MI πολυ σωστα τα λες φιλε.Αναρωτιεμαι τα αντιστοιχα s5 και g3 ειναι το ιδιο καλα μετα απο τοσα χρονια ;; xaxaxaxax προφανως και οχι!!! Εκεινη την χρονια Ζ3 και m8 παιζανε μπαλα μονα τους.Μπορει να μην ειχαν την καλυτερη καμερα αλλα δεν ηθελαν 100 μοντες για να ξελαμπικαρουν

Π. Παν

Πέρα από το ότι αυτά τα σκορ τελούν υπό αμφισβητιση και δεν έχουν ουσιαστική αξία, το σκορ είναι σχεδόν σαν του πιο παλιού και φοβερού mate9.Οσο για την ποιότητα, εγώ πάντως σαν κάτοχος προβληματικου m7 δεν έχω καθόλου καλή γνώμη για την HTC και προφανώς και η συντριπτική πλειοψηφία που δεν την τιμά αγοράζοντας.

mitsaras

Ειλικρινά δεν σας καταλαβενω. Αν αυτό το σκορ το έβγαζε το S8 η το iPhone 7 όλοι θα γραφατε ” πολύ δυνατό, τι κινητήρα, θα παίζει χωρίς αντίπαλο ” και άλλα τέτοια. το είπα και θα το ξανά πω, από πέρυσι με το 10 η htc δεν υστερεί πλέον σε τίποτα από τα υπόλοιπα smartphone που κυκλοφορούν. Έτσι και φέτος περιμένω κάτι εξίσου καλό με το 10.

George

Έχετε δίκιο σε αυτά που γράφετε ολοι υπέρ της htc αλλά θα σταθώ αλλού.
Όταν έχει έρθει έστω κ διαδικτυακά η 1+ στην Ευρώπη γιατί σκεφτόμαστε κάτι άλλο σε αυτές τις ιντσες;
Αυτή η εταιρεία κανονικά έπρεπε να μη προλαβαίνει να παράγει κινητά κ τότε ίσως οι άρχοντες αυτοί με τον αμανέ στον Θεό σκέφτονταν να ρίξουν κανά δύο κατοσταρικα τις τιμές.

Andr. Kar

Από τις εταιρείες που δεν πετάει τα λεφτά της σε διαφήμισεις… Έχει βγάλει αξιόλογες συσκευές όπως το 10.οι περισσότεροι που κράζετε δεν έχετε ιδέα γτ δεν έχετε πιάσει στα χέρια σας… Οπότε αναμένεται και αυτήν πολύ καλή συσκευή..εαν και εφόσον έχει αυτά που λέει… Κάτοχος Mi5s plus!

Γιαννης

”Ήθελα να ήξερα ποιος ασχολείται ακόμα με αυτή την εταιρεία…” εσυ που μπαινεις στο αρθρο και την σχολιαζεις

Ευαγγελος_

Εαν η μπαταριά ειναι 4000 θέτει μεγάλη υποψηφιότητα καθώς ολα τα αλλα τα εχει σε top επίπεδο.
Αναλογία οθόνης 16/9 με capacative buttons σε 5,5 ίντσες επίσης πολυ θετικό .
Το ζούληξε το αδιάφορο μου είναι.

Φωτης

KostasB@ + 1000!!!!Ο κόσμος παει πως να το πω..Η ψυχολογια της μάζας..Δηλαδη οτι πουλάει κ ξερουμε περισσοτερο αυτο ειναι το καλυτερο..Δεν ειναι ετσι ομως με την καμια..Δεν λεω οτι κ τα Samsung δεν ειναι απο τα τοπ κινητά αλλα δεν ειναι τα μόνα..Huawei mate 9!!!Συσκευαρα που βλέπει κ ξεπερνάει σε πολλούς τομείς τις άλλες γνωστές ναυαρχιδες..Μαζι με το htc 10 για μενα οι κορυφαίες συσκευές..Ασε που δεν ξερω πιο απο τα δυο να παρω..

user

το geekbench μέχρι το 3 το ειχα ισα για να ξεχωρίζω τους κακους απο τους καλους arm επεξεργαστές πλέον ας μετονομαστεί σε θυγατρικη της apple χ@ιστικα κιόλας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.