HTC U 11: Με αντάπτορα USB-C to 3.5mm headphone jack μέσα στο κουτί

htc u 11 headphone jack, HTC U 11: Με αντάπτορα USB-C to 3.5mm headphone jack μέσα στο κουτί

Η αφαίρεση της 3.4 χλστ. υποδοχής ακουστικών είναι μια αρκετά αμφιλεγόμενη κίνηση από μέρους των κατασκευαστών. Η Motorola το έκανε πρώτη με το Moto Z προκειμένου να φτιάξει ένα όσο το δυνατόν πιο λεπτό κινητό, ενώ ακολούθησε η Apple με το iPhone 7, μιας και θεωρεί ότι πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω.

Ακολούθησαν και άλλοι κατασκευαστές, ενώ οι πληροφορίες θέλουν την HTC να κάνει το ίδιο με τη ναυαρχίδα HTC U 11, η οποία θα ανακοινωθεί στις 16 του μήνα.

Ο δημοφιλής leaker LlabTooFeR, αναφέρει ότι το HTC U 11 δεν θα έχει υποδοχή ακουστικών, αλά μέσα στο κουτί η HTC θα συμπεριλαμβάνει έναν αντάπτορα USB-C to 3.5mm headphone jack, για να μπορείς να χρησιμοποιείς τα παλιά σου ακουστικά.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτα βέβαιοι αν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά για την HTC. Το πρώτο ήταν το HTC 10 Evo χωρίς θύρα ακουστικών, αλλά δεν είχε ανάλογο αντάπτορα στο κουτί.

Το HTC U 11 θα έρθει με επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και Android 7.1.1. Η οθόνη είναι 5.5 ιντσών QHD, η κάμερα 12 Megapixel και η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel. Αναμένουμε πιστοποίηση IP57 για αντοχή σε νερό, HTC BoomSound, αισθητήρα αποτυπωμάτων και υποστήριξη QuickCharge 3.0. Το κινητό θα ξεχωρίζει από τις touch-sensitive πλευρές του, όπου κάνοντας διάφορες χειρονομίες, θα έχεις πρόσβαση σε διαφορετικές λειτουργίες του.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Πάει και το HTC U στο τέλος δεν θα βρίσκω τηλέφωνο να πάρω έτσι όπως πάει η δουλειά με την αφαίρεση της θύρας.
Και να πω ότι πάμε σε κάτι καλύτερο να το καταλάβω… αλλά να την αφαιρούμε για να μην πληρώνουμε ρήτρα στον δημιουργό της είναι γελοίο, δεν βρίσκω άλλο λόγο για την αφαίρεση γιατί προφανώς το desighn η η μετακίνηση σε κάτι καλύτερο δεν είναι ο λόγος.
Θα γεμίσουμε αντάπτορες στο τέλος.

Blats

Όλο χαζομάρες…..αλλη μια εταιρεία που ακολουθεί την “καινοτομία”!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.