HTC U Ultra: Η νέα έκδοση με ζαφείρι, χωρητικότητα 128GB και τιμή 945 δολάρια

Την προηγούμενη εβδομάδα η HTC μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook ανέβασε μια εικόνα teaser, μέσα από την οποία μας υποσχόταν μια έκπληξη στις 20 Μαρτίου. Για την ακρίβεια έλεγε “HTC will give you an unexpected surprise”, αλλά η ανακοίνωση κάθε άλλο παρά έκπληξη ήταν.

Αρκετοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν ότι μπορεί να δούμε ακόμη και το HTC 11, αλλά τελικά “ανακοινώθηκε” το HTC U Ultra sapphire edition, για το οποίο γνωρίζαμε ήδη. Η νέα έκδοση διαθέτει επικάλυψη από ζαφείρι στην οθόνη και ενσωματωμένη μνήμη 128GB.

Η κυκλοφορία του έχει προγραμματιστεί να γίνει στην Ταϊβάν για τις 28 Μαρτίου με τιμή περίπου στα 945 δολάρια (NTD 28.900), ενώ συγκριτικά η έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 64GB και Gorilla Glass 5, κοστίζει 780 δολάρια (NTD 23.900). Προς το παρόν δεν υπάρχουν ενδείξεις για το αν και πότε θα έρθει το HTC U Ultra sapphire edition στις υπόλοιπες αγορές.

Το HTC U Ultra sapphire edition, εκτός από την ενσωματωμένη μνήμη και την επικάλυψη από ζαφείρι, παραμένει ίδιο με την κανονική έκδοση. Διαθέτει οθόνη 5.7 ιντσών Super LCD5 ανάλυσης Quad HD και μια δευτερεύουσα οθόνη 2 ιντσών με ανάλυση 160×1040 pixels ανάλογη με εκείνη του LG V20. Φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή 2.15GHz Snapdragon 821, μνήμη RAΜ 4GB, ενσωματωμένη μνήμη 64/128GB επεκτάσιμη μέσω microSD έως 2TB. Η κάμερα είναι 12 Megapixel HTC Ultrapixel 2, 1.55μm pixel με laser auto focus, PDAF, OIS, διάφραγμα φακού f/1.8 και dual tone LED flash, η εμπρόσθια κάμερα 16 Megapixel. Τρέχει Android 7.0 Nougat και φορά μπαταρία 3000mAh.

htc u ultra sapphire edition, HTC U Ultra: Η νέα έκδοση με ζαφείρι, χωρητικότητα 128GB και τιμή 945 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Το εχουνε κάψει τελείως στην htc… είναι δυνατόν ένα κινητό με τόσες ελλείψεις να το κοστολογούν τόσο;

dark_master

Mary είναι η οθόνη από ζαφείρι που κοστίζει τόσο.

Όσο για τις ελλείψεις, ο 835 ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει, 4 GB Ram θα έχουν όλες οι φετινές ναυαρχίδες, 3000 μπαταρία ακούγεται και για το S8…

Δυστυχώς φέτος δε βλέπω καμία καινοτομία…τουλάχιστον όχι ακόμα…

Γιάννος

Από εμφάνιση τέλειο!!!!

Γιώργος Μι

Και η Ελλάδα έχει οικονομική κρίση !
Αυτοί εκεί στην HTC τι ναρκωτικά παίρνουν?

ΦΝ

Ενδιαφερον τηλέφωνο ειδικα με την περίφημη οθονη ζαφειριου ….δυνατά χαρακτηριστικά, ωραια χρώματα θα εχουν ….αλλα το ντιζαιν προσωπικά δε μου αρεσει …ειδικα η δεύτερη οθονη οςο χρηστική και να ειναι αφαιρεί αντι να προσθέτει σε αισθητική. Αν και προσωπικά δε ξερω ποσο χρήσιμη ειναι αφού μπορεις να εχεις ειδοποιήσεις με αλλους τρόπους.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ

αν ήταν ζαφείρι όπως λέει και ο κύριος αυτός στο video θα χάραζε στο 7-8 (το 9 είναι ένα βαθμό κάτω απο το διαμάντι) αντίθετα φαίνεται ότι ξεκινά να αφήνει σημάδι στο 6 πράγμα που σημαίνει πως είναι Gorilla Glass 4
https://www.youtube.com/watch?v=oNmLUEE-YAk

Gvirginia

@ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Ο κύριος αυτός δοκιμάζει το απλό Ultra, όχι το Sapphire Edition που ανακοινώθηκε σήμερα…

One

Αν ειχε sd835 θα αξιζε τα λεφτα του.

bezilys

Η τιμή απλισιαστη ούτε iphone να μην ήταν!!! Επεξεργαστή περσινό… Μπαταρία μόνο 3.000 αλλά αφού φέτος όλη έχουν μικρές μπαταρίες αλλά αφού δεν προορίζεται για Ευρώπη τι σκαμε…..

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Μήπως ξέρει κανείς που πήγε το service της htc στην Ελλάδα;;; και αν υπάρχει HTC στην Ελλάδα;;

Zd

Πρώτα έχασε την ποιότητα κατασκευής από το onex και μετά και ύστερα κοστολόγησε σαν τρελή. Οσο για το συγκεκριμένο, άλλη μια απτυχια με Τίποτα το ιδιαίτερο. Στη φωτογραφία νόμισα ότι το πίσω μέρος είναι αντίγραφο του s7. Όλο και πιο αντιπαθής αυτή η εταιρεία.

giorgosgek

μονο τη μπαταρια ρε htc, στα υπολοιπα πολυ καλη προσπαθεια και με το παραπανω

Φωτης

Htc 10 μπορει να μην το εχω αλλα ειναι απο τα καλυτερα κινητά εκει εξω!!!Φοβερες φωτο ποιότητα κατασκευής ηχος οθονη..Κ παει σφαίρα!!!

Lambros

Αυτή η εταιρεία ξεπέρασε φέτος το iPhone x και το S9, με το U12+ οπότε σεβασμός… Κάτοχος του one M7 και τώρα του M9, και λογικά του U ultra 128gb sapphire σε λίγο… Πριν κρίνεται δείτε τα πάντα από specs μέχρι και βίντεο που τα καταστρέφουν για να δείτε τι δουλειά κάνει η κάθε εταιρεία… Απίθανη και πάλι η HTC και δεν είναι ανάγκη να πληρώσεις τόσα όσο έχουν όταν βγαίνουν αφού μετά από ένα με δύο χρόνια η τιμές πέφτουν κατακόρυφα και τεχνολογικά είναι ακόμα up… Φιλιά…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.