HTC U11 EYEs: Επίσημα με διπλή selfie κάμερα

HTC U11 EYEs χαρακτηριστικά, HTC U11 EYEs: Επίσημα με διπλή selfie κάμερα

Το HTC U11 EYEs έκανε επίσημα την εμφάνισή του στον ιστότοπο της ταϊβανέζικης εταιρείας, το οποίο έρχεται με δύο κάμερες selfie και σχεδιασμό που θυμίζει το U11 Plus.

The HTC U11 EYEs παίρνει το όνομά του από τις δύο κάμερες στην μπροστινή του όψη που θυμίζουν μάτια. Η κατασκευή του είναι από μέταλλο και γυαλί. Έρχεται με Super LCD 3 οθόνη 6 ιντσών ανάλυσης 2160 x 1080 pixels και προστασία Corning Gorilla Glass 3.

HTC U11 EYEs χαρακτηριστικά, HTC U11 EYEs: Επίσημα με διπλή selfie κάμερα

Στο εσωτερικό του χτυπά ο οχταπύρηνος Snapdragon 652 και συνοδεύεται από 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο. Το σύστημα υποστηρίζει διπλή SIM, η οποία μπορεί να χρησιμεύσει και σαν είσοδος MicroSD. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 3.930mAh και υποστηρίζει Quick Charge 3.0, Bluetooth 4.2 και NFC.

Στην πλάτη του βρίσκεται μια κάμερα UltraPixel 3 ανάλυσης 12MP με διάφραγμα f/1.7 και αυτόματη εστίαση UltraSpeed. Η κάμερα μπορεί να καταγράψει βίντεο σε αργή κίνηση στα 120fps καθώς και βίντεο ανάλυσης 4K. Κάτω από την κάμερα βρίσκεται ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος.

HTC U11 EYEs χαρακτηριστικά, HTC U11 EYEs: Επίσημα με διπλή selfie κάμερα

Οι δύο selfie κάμερες, τα “μάτια” της συσκευής έρχονται με αισθητήρες ανάλυση στα 5MP έκαστος με διάφραγμα f/2.2, αισθητήρα BSI και ευρυγώνιο φακό.

Το HTC U11 EYEs έρχεται με προστασία IP67 στο νερό και στη σκόνη. Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί ποια έκδοση του Android θα φορά, αλλά οι πληροφορίες το ήθελαν με το Android 7.1 (Nougat).

Οι διαστάσεις του είναι 157.9 x 74.99 x 8.5mm και το βάρος του 185 γραμμάρια. Διατίθεται σε μαύρο, μπλε και κόκκινο χρώμα με την τιμή του στα 505 δολάρια.

HTC U11 EYEs χαρακτηριστικά, HTC U11 EYEs: Επίσημα με διπλή selfie κάμερα

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lneam

Να υποθεσω πως η επιλογη του SoC στα 28nm εγινε με γνωμονα την μειωση του κατασκευαστικου κοστους ? Οποτε και η τιμη επεσε στα …505$ στην Ασια . Λογικο !

lneam

Α , και κατι ακομα. Εαν κατεβουμε στα 14 ή ακομα και στα 10nm εχουμε 20-30% ενεργειακη μειωση. Με την υπαρχουσα μπαταρια (3930mAh) εχουμε 800-1200 χασουρα. Ωραια μας εντυπωσιαζει το marketing της HTC.

Gvirginia

@lneam

Μπορεί να κατάλαβα λάθος αυτό που λες.
Αν έχεις ενεργειακή μείωση, δεν έχεις χασούρα, αλλά κέρδος στην απόδοση της μπαταρίας (ώρες χρήσης, με τα ίδια ρολόγια).

Επίσης ο 625 είναι στα 14nm.

lneam

@Gvirginia
η υπαρχουσα τεχνολογια στο HTC … σε σχεση με την τοποθετηση SoC σε ποιο χαμηλα nm. Ο καταναλωτης θα απολαμβανε μεγαλυτερη αυτονομια απο το κινητο.

αλεξανδρος κεντανιδης

Τι μπεζελ ειναι αυτα ; ελπιζω να ειναι unofficial φωτοζ. Τον ανταγωνισνο που τους εχει ξεπερασει δε τον κοιτουν ;
Ετσι και αλλιως δε σκοπευα να αγορασω το

Gvirginia

@lneam

Δικό μου λάθος. Θα ορκιζόμουν ότι διάβασα πως φοράει τον 625 και όχι τον 652, εξού και η παρατήρηση ότι είναι στα 14nm.

Τραγικό, για $500+ θα περίμενα τον 660, λιγότερο τραγικό όμως από το να είχε τον 625…

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

πανε αυτοι. σε πανικό βρίσκονται..

lneam

@Gvirginia

Συμφωνω μαζι σου, ο 652 τουλαχιστον εχει 4 πυρηνες A72. Σε θεμα ταχυτητας σωζει την κατασταση. Ομως το Gorilla glass 3 και τα 28nm ειναι παλια τεχνολογια. Μακαρι να ειχε Gorilla glass 4 που εχει τουλαχιστον στα χαρτια προδιαγραφες drop test 1m.

Dim777

Βλέπω το πως κινούνται κάποιες εταιρείες και λέω δεν γίνεται να ναι τόσο άσχετοι ρε παιδί μου. Δλδ απορώ μ αυτά που διαβάζω. Εκτός και αν κάποιοι έχουν βαλθεί να κλείσουν την HTC. Αν ναι τότε μπορώ να πω πως είναι επιτυχημένοι.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

dim απλως λαθος ανθρωποι σε λαθος θεσεις… βλεπε windows mobile… lg …sony mobile ,etcetera. επειδη ειχαν την τυχη να χουν πλουσιους γονεις και σπουδασαν σε αμερικανικα κολλεγια ανεβηκαν και οχι απο προσωπικη ικανοτητα να δοιηκουν

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ολοι αυτοι που βρισκονται υψηλα διοικητικα ειναι φιλοδοξοι (ή και ματαιοδοξοι…) εργασιομανεις, τυπικοι, σπουδαγμενοι … αλλα οχι απαραιτητα και ικανοι

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ο steve jobs θα μπορουσε να εξηγησει καλυτερα αυτο που λεω…
η προσωπικοτητα σε κανει ηγετη ,οχι οι σπουδες…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.