HTC U11: Επίσημα με Edge Sense & Snapdragon 835

HTC U11 official, HTC U11: Επίσημα με Edge Sense & Snapdragon 835

Με moto “Squeeze for the Brilliant U”, η HTC έκανε σήμερα την μεγάλη ανακοίνωση της πολυαναμενόμενης ναυαρχίδας της HTC U11. Από την ονομασία, η HTC θέλει να δείξει ότι το κινητό είναι μέλος της νέας σειράς U μαζί με τα U Ultra και U Play, αλλά παράλληλα και ο διάδοχος του HTC 10.

Το χαρακτηριστικό που ξεχωρίζει στο HTC U11 είναι το Edge Sense. Σου επιτρέπει να ασκήσεις πίεση στις άκρες του κινητού προκειμένου να εκτελέσει διάφορες λειτουργίες. Για παράδειγμα μπορείς να τραβήξεις μια φωτογραφία ασκώντας πίεση στο frame. Έχεις τη δυνατότητα να ρυθμίσεις το επίπεδο της πίεσης για κάποια συγκεκριμένη λειτουργία.

Το Sense Companion app ήρθε πρώτα στο HTC U Ultra και φυσικά θα βρίσκεται στο HTC U11. Πρόκειται για μια εφαρμογή που σου δίνει διάφορα suggestions ανάλογα με το τι κάνεις και την χρήση που κάνεις στο κινητό. Το U11 έχει μέσα Google Assistant (όπου είναι διαθέσιμο), αλλά και την ψηφιακή βοηθό της Amazon, την Alexa.

Πριν την επίσημη ανακοίνωση, η HTC μέσα από teaser είχε μιλήσει για ““360 real-life recording”, αυτό τελικά δεν αφορά στην κάμερα, αλλά στις ικανότητες 3D audio recording με τη βοήθεια 4 μικροφώνων. Έχει πιστοποίηση Hi-Res Audio και έρχεται με BoomSound Hi-Fi Edition, όπως το HTC 10.

Το HTC U11 φορά επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB με δυνατότητα επέκτασης. Σε κάποιες αγορές θα διατεθεί έκδοση με 6GB RAM και χωρητικότητα 128GB.

Ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών QHD Super LCD με Gorilla Glass 5, κάμερα 12 Megapixel UltraPixel 3-branded με 1.4 micron pixel, διάφραγμα φακού f/1.7, optical image stabilization, dual-LED flash, και 4K video recording. Μπορεί να τραβήξει motion video 1080p @ 120fps. Η εμπρόσθια κάμερα είναι 16 Megapixel με δυνατότητα εγγραφής 1080p Full HD video και διαθέτει Selfie Panorama mode.

Το HTC U11 έχει θύρα USB Type-C, Bluetooth 4.2, Wi-Fi 802.11ac, NFC, GPS, GLONASS αλλά απουσιάζει η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών. Η μπαταρία είναι 3000mAh με υποστήριξη Quick Charge 3.0 και 2 διαφορετικών power saving modes. Οι διαστάσεις του είναι 153.9×75.9×7.9 χλστ., ζυγίζει 169 γρ. και τρέχει Android 7.1 Nougat με HTC Sense.

Τέλος, έχει πιστοποίηση IP67 που σημαίνει ότι αντέχει κάτω από 1 μέτρο νερού για περίπου 30 λεπτά.

Το HTC U11, θα κυκλοφορήσει σε Amazing Silver, Sapphire Blue, Brilliant Black, Ice White και Solar Red. Η διαθεσιμότητα ξεκινά μέσα στον Μάιο με τιμή στα 749 ευρώ.

HTC U11 official, HTC U11: Επίσημα με Edge Sense & Snapdragon 835

HTC U11 official, HTC U11: Επίσημα με Edge Sense & Snapdragon 835

HTC U11 official, HTC U11: Επίσημα με Edge Sense & Snapdragon 835

HTC U11 official, HTC U11: Επίσημα με Edge Sense & Snapdragon 835

HTC U11 official, HTC U11: Επίσημα με Edge Sense & Snapdragon 835

HTC U11 official, HTC U11: Επίσημα με Edge Sense & Snapdragon 835

HTC U11 official, HTC U11: Επίσημα με Edge Sense & Snapdragon 835

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Gio

Τα + Καλο,ομορφο,καλα specs,πρωτοτυπο το edge sense
Τα – ελλαδα ανετα 800 θα αρχιζει η τιμη του οποτε ελλαδα εστω θα πιασει πατο.

Προσωπικα δε με τραβαει κανενα κινητο φετος σε update απο nexus 6p
Μονο το s8+ αλλα οταν πεσει τιμη και αναμενουμε και oneplus 5

Tsagarogiorgis

90 πόντους στο dxomark 88 το s8

Gio

Εννοειται ειναι τουμπανο.απλα htc δε διαφημιζεται τοσο ελλαδα.και το 10αρι ηταν φοβερο.αλλα οταν κανεναν καταστημα σχεδον δε το εχει τι περιμενες.samsung apple μονοπωλιο στη ψαροκωσταινα

Panos13

Πολύ ωραίο φαίνεται! Ανησυχώ μόνο για τη διάρκεια της μπαταρίας και για την τιμή. Για την υποδοχή για τα ακουστικά πιστεύω ότι όσο πάει θα εκλείπει από εδώ και πέρα για έναν ανεξήγητο λόγο,ελεω Apple… Ελπίζω να κάνανε καλή δουλειά με κάμερα και ήχο, γιατί έτσι κι αλλιώς τα υπόλοιπα τα έχει..

@tito

Μας αφήνει πολύ καλή γεύση για αρχή και μας υπόσχεται πολλά. Προσωπικά μόνο με το m9 με είχε απογοητεύσει η HTC με τον Toshiba φακό που είχε φορέσει και τον 810. Αντε να βγει και το xz premium να χτυπήσουν κορυφή.

Δημητρης

πολυ ωραιο κινητο εχει τα παντα! η μπαταρια μπορει να ειναι θεμα αλλα θα δειξει…750Ε ομως(εδω λογικαθ α ειναι και πιο ακριβο!) θα πιασει πατο η htc!!!

techgeek

Με τέτοια bezels εννοείτε άπατο θα πάει. Θα έρθει ο άσχετος κοσμάκης και θα βλέπει S8 και G6 στο κατάστημα με futuristic bezels και θα βλέπει διπλα το 11 και θα το προσπερνάει. Δεν γίνετε να βγάζεις νέο android flagship το 2017 με bezels του 2005. Είναι απλά τραγικό. Να αναφέρω το γεγονός ότι έχει 3000 μπαταρία με flagship cpu και 5.5″ οθόνη? Ούτε μιση μέρα δεν θα αντέχει.

@tito

Τραγικό είναι να βγάζεις κινητό με περσινό soc και 32gb μνήμη και να το πλασάρεις για ναυαρχίδα (lg), αντε και του χρόνου με 16gb. Αρκετοί από εμάς δεν θέλουμε σχήμα τηλεκοντρόλ ουτε edge οθόνες. Δεν μας νοιάζουν τα μπεζελς και στεκόμαστε στα τεχνικά χαρακτηριστικά όπου εκεί θα είναι κορυφή το κινητό και θα κρατήσει χρόνια χωρίς να θέλει μοντες (Samsung).

Nick_GR

Και HTC U11 και injustice 2 την ίδια ημέρα είναι πάρα πολύ για ένα 24ωρο.

Ιωάννης jb

Κ φέτος, όπως κ πέρυσι, όπως και και και…
Htc κ sony για αυτούς που ξέρουν από τεχνολογία…
Οι υπόλοιποι?? γαλαξίες μήλα κ ζωή καλή στην χαβαη..
Τι να μας πουν κάτι i7, s8, g6 κ p10!!
Xz premium κ htc πάλι κορυφή θα είναι σας το έλεγα σας το λέω κ θα το δείτε κ από κοντά σε λίγο καιρό…

Apostolos

Η HTC ακολουθήστε τα βήματα της απλ στη καθυστέρηση του σχεδιασμού

Ιωάννης jb

Α τελικά δεν έχει κλασική υποδοχή για ακουστικά!!!
Μεγάλο λάθος από την htc!!! Μία εταιρεία που χρόνια τώρα δίνει κορυφαίο ήχο δεν θα έπρεπε να κάνει κάτι τέτοιο!!!
Μόνο sony φετος με διάφορα το καλύτερο

Nik

Ε όχι και εφάμιλλο με το xz premiim…

ΝΙΚΟΣ

Στην Ιαπωνία κοντά είναι το μεγαλύτερο θαλάσσιο βάθος. Εκεί θα βρεθεί.

One

Σε προηγούμενο όρθρο λέγατε για 659 δολάρια και το θεωρούσα τιμια τιμή, αλλα τωρα το βλέπω πολύ πιο ακριβο στα 749 ευρώ, και νομιζω ότι είναι ακριβο σε σχεση με το ΧΖ Premium που εχει 4Κ HDR οθόνη, θυρα 3,5μμ (δεν χρειάζεσαι ανταπτορα σε usb-c), motion eye κάμερα με 960 fps slo-mo κ.α.
Παντως η τιμη του είναι καλύτερη σε σχεση με τη Samsung, τη Google και την Apple .

vkrd

Γεια σου ρε HTC με τις κινητάρες που βγάζεις! Αυτό το κόλπο με το squeeze είναι πρωτοποριακό! Πάρα πολύ ωραίο κινητό, μπράβο!

Don mitso mou

Μόλις μου ήρθε mail στο ντουμπαι, προσφορά για τρεις μέρες το μοντέλο με 6g ram, 128gb, με δώρο ακούστηκα jbl reflect (αξίας 200€), κρατηθείτε……600€.

Λέω να το πάρω να παίξω για κανα μήνα. Χεχε

Don mitso mou

Μετά λες πως βγάζουν λεφτά αέρα κάποιοι. Αγοράζεις από εδώ καμία δεκαριά και τα πουλάς Ελλάδα με 50€ καπέλο, ένα πεντακοσάρικο στο χαλαρό.

ανδρεας

αυτοι που ειχαν η εχουν στα χερια τους καποια ναυαρχιδα της htc μπορουν να εκτιμησουν τη ποιοτητα της,φοβερο το u11 και εννοειται οτι ειναι οπως πρεπει χωρις παλλα φρου φρου η μονη μου ενσταση ειναι το μεγεθος πλεον τα κινητα γινονται παντοφλες πραγμα καθολου βολικο και ωραιο,κατα τα αλλα κινηταρα!

Παπαροκας tiamat

Οπως το περιμενα.

.Για πεταμα

Φωτης

tito@ συμφωνω απόλυτα!!!Παω για το 10αρι αλλα δεν ξερω πιο να παρω..Το μαυρο (πιο σοβαρο) η το κοκκινο;Τα εχει το kaizershop..427€ κ 449€ αντίστοιχα..Συσκευαρες αλλα ο κόσμος δυστυχώς ξερει μονο Samsung κ apple να αγοράζει..Δεν λεω οτι δεν ειναι καλα αλλα οχι κ να λεμε οτι τα htc κ ειδικα το 10αρι ειναι απλα καλο..Τα 700€ κ 800€ ειναι τίμια γιατι το htc 10 δεν κανει παραχωρήσεις πουθενα..Ποιοτητα κατασκευης κορυφαία παει σφαίρα καμερα εξαιρετική κ σε manual ακομα καλύτερη απο s7..Ηχος χωρις αντίπαλο απο ακουστικα των 50€ μέσα στο κουτι κ οχι της πλάκας..Αλλα είπαμε οτι πουλάει ειναι καντο καλυτερο..Το U 11 δειχνει πανέμορφο!!

Johnny_o_Wraios

Την θύρα για τα ακουστικά την έβγάλαν και βάζουν τα ακουστικά με αντάπτορα από την usb-c (μια θύρα που είχε από το 10 η HTC, όταν Sammy και Apple την παλεύαν με micro usb 2 και αλλα που κάποιοι εδω μέσα δεν ντρέπονται να υποστηρίζουν) γιατί υπάρχει σημαντικός λόγος που όλοι τον παραβλέπουν επειδή ακριβώς δεν ασχολούνται με την τεχνολογία-έρευνα-εξέλιξη-καινοτομία και γενικότερα την εξέλιξη του κόσμου: και ο λόγος είναι ο λεγόμενος U-Sonic. Ψάξτε το εσείς που θέλετε features και ψάχνετε τα HTC και τάχα δεν τα βρίσκετε. Το κινητό είναι γεμάτο νέα πράματα, πολύ τεχνολογία και πολύ δουλειά με πάρα πολυ καλή τεχνογνωσία πάνω από σοβαρούς engineers και όχι engineers τύπου: χμμ, εντάξει βάλε το περσινό σε ένα νέο σχήμα και βγάλτο στην αγορά! Το κινητό θέλει σωστή διαφήμιση και θα κυλίσει στην αγορά. Έχω δεκάρι και τα bezels του μου φαίνονται μια χαρά μικρα. Πόσο μάλλον αυτό.

Φώτη, έχω το μαύρο (carbon grey πιο σωστα) και έιναι υπέροχο αλλά άμα ήταν να επιλέξω τώρα, σίγουρα θα έπαιρνα κόκκινο. Είναι ξεχωριστό (πριν κάτι μήνες απαγορευτική τιμή, οπότε δεν το έβρισκα). Η διαφορά στη τιμή είναι μικρή. Δεν αξίζει να το χάσεις για ένα 20αρικο . Γνώμη μου, τσίμπα το!

gvlialis

Βασικα το U 11 δείχνει σαν τον Κουασιμόδο δυστυχώς έχω το 10 περίμενα το 11 και ενω στα χαρακτηριστικά ειναι καλα αν και υστερει λιγο σε κάποια πραγματακια αλλα γενικος ολα τα σπεκς μου άρεσαν ειναι σαν ζαρομενη κολογρια θα προσπαθήσω να το δω με καλο μάτι μηπως και το παρω γιατι απο την μια το θελω απο την αλλη οχι και τοσο άσχημο οταν εχεις το 10 σε ξενερώνει.

Φωτης

Johnny@ ευχαριστώ!!Θα δω αλλα μαλλον μπορει να παρω το κοκκινο..Κινηταρα Παντος κ ειναι το μονο που εχω σκαλωσει..Μετα ερχετε το mate 9..Συσκευαρα κ αυτο..

petros7

ME ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ HTC U 11 KAI SONY XPERIA XZ PREMIUM ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

Χρησταρας

Ξέρει κανείς γιατί δεν υποστηρίζει Bluetooth 5?

ΤΝΤ

Κοφτήρι κατάντησαν όλοι, κάτω απο 750 δεν παίρνεις ναυαρχίδα.
Μας δουλεύουν για να πληρώνονται τα Golden Boys.
Το κόστος τους είναι λιγότερο απο 40%

Γιάννης

Τρομερή ποιότητα κατασκευής, όπως και συνηθίζεται από την HTC, top specs από θέμα hardware, ήχου και τεχνολογίας υλικών, με κερασάκι στην τούρτα την καλύτερη κάμερα της αγοράς. Όμως κατά την άποψη μου έχει τεράστιο bezel, μέτρια μπαταρία, χωρίς wireless charging και έλειψη θύρας ακουστικών. Το design στην καλυτερη είναι μέτριο και generic… Θα μπορούσε να σφινώσει μεγαλύτερη οθόνη στο ήδη υπάρχων σώμα π.χ. 5.8+ inch όπως στα S8 και LG G6, και να βελτιώσει το design… Αν και είμαι κάτοχος του S7 Edge, ψάχνω να μεταβώ σε άλλη εταιρία και μάλλον η HTC δεν θα είναι αυτή. Ίσως Google Pixel 2 ή Nokia 9.

stelios gerochristodoulou

το πραγαματικο iphone killer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.