HTC U11 Plus: Το πρώτο bezel-less της HTC αναμένεται Νοέμβριο

htc u11 plus bezel-less, HTC U11 Plus: Το πρώτο bezel-less της HTC αναμένεται Νοέμβριο

Πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε η συμφωνία των 1.1 δισ. δολαρίων μεταξύ Google και HTC, με την πρώτη να παίρνει ως αντάλλαγμα υπαλλήλους από την ομάδα των smartphones, αλλά και πρόσβαση στις πατέντες της HTC που αφορούν στην κατασκευή και το design των smartphones της.

Ωστόσο, η HTC μέσα από την επίσημη ανακοίνωση έκανε σαφές ότι δεν σταματά την κατασκευή smartphones και ότι θα κυκλοφορήσει κι άλλη ναυαρχίδα, που θα διαδεχτεί το HTC U11.

Αν οι πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία είναι σωστές, τότε πολύ σύντομα η HTC θα ακολουθήσει το trend άλλων μεγάλων ονομάτων που ενσωματώνουν το bezel-less design στα κινητά τους. Στο σύνολο οι φήμες έχουν κάνει λόγο για 3 κινητά από την HTC μέχρι το τέλος του έτους και ένα από αυτά φαίνεται πως θα είναι το HTC U11 Plus, με κωδική ονομασία Ocean Master

Το HTC U11 Plus θα είναι το πρώτο all-screen smartphone της εταιρείας με 18:9 aspect ratio. Η οθόνη φημολογείται στις 5.99 ίντσες από την JDI με ανάλυση 1440×2880 pixels, μέσα αναμένουμε επεξεργαστή Snapdragon 835, μνήμη RAM 4 ή 6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64 ή 128GB UFS 2.1, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξετε. Στην πλάτη θα τοποθετηθεί η ίδια κάμερα με το HTC U11, στα 12 Megapixel, η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel, θα υπάρχει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη, υποστήριξη για Qualcomm QuickCharge 3.0 (έως και 18W) και squeezable frame που ενεργοποιεί το Edge Sense feature.

Οι ίδιες πληροφορίες (για τις οποίες κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις) λένε ότι η επίσημη ανακοίνωση του HTC U11 Plus θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου στην Κίνα. Η Κίνα επιλέχθηκε διότι η HTC θέλει να ανακτήσει το χαμένο έδαφος εκεί, προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο αν θα έρθει στις υπόλοιπες αγορές, αλλά είναι πολύ πιθανό να διατεθεί. Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα είναι το bezel-less της HTC.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
chris

Eχοντας το u11 εδψ και μερικες εβδομαδες, προκειται για μια ακρως καταπληκτική συσκευή που το μονο που της λειπει ειναι μια οθονη με λιγοτερα bezels.
Το u11 plus θα εχει ενδιαφερον!

mech.al.

Να ειχε και καμια αμολεντ καλα θα ηταν αλλα αν ειναι απο jdi θα εινα lcd ips παλι… Α και ενα στιβαρο σασι θελει γιατι το υ11 απετυχε στα bending test στο youtube…

Κωστας7

Εγω εχω το u11 και μεσα σε μια βδομαδα ραγισε η οθονη του(ειχα 4 κινητα στην κατοχη μου ποτε δεν ειχε ξαναγινει αυτο)εχοντας μια απλη πιεση στην τσεπη του παντελονιου.Εν ολιγη κλαιω τα χρηματα που εδωσα

Νικος

Στην Ελλάδα θα ξανά κυκλοφορήσουν συσκευές HTC???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.