HTC U12+: Επίσημο με Snapdragon 845, 6GB RAM, Face Unlock, πιστοποίηση IP68 και τιμή 799 ευρώ

Μετά από πλήθος “διαρροών” έχουμε πλέον επίσημα το HTC U12+ τη ναυαρχίδα της HTC για το 2018, με high-end τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία υπόσχονται να δώσουν το κάτι παραπάνω στους καταναλωτές, εντείνοντας τον ανταγωνισμό ακόμα περισσότερο.

Το HTC U12+ διαθέτει οθόνη 6 ιντσών τεχνολογίας Super LCD 6 και HDR10, διαθέτει Gorilla Glass 5 και η ανάλυσή της είναι Quad HD+ στα 2800×1440 pixel, με αναλογία οθόνης 18:9. Η συσκευή διαθέτει τη λειτουργία Face Unlock για ξεκλείδωμα μέσω αναγνώρισης προσώπου αλλά και Edge Sense 2 όπου αισθητήρες πίεσης είναι τοποθετημένοι στην αριστερή και δεξιά πλευρά της συσκευής, με το χρήστη να μπορεί να ορίσει εντολές που θα εκτελούνται ενώ ενεργοποιούνται οι αισθητήρες αυτοί.

Στην “καρδιά” της συσκευής θα βρούμε τον οκταπύρηνο Snapdragon 845 μαζί με 6GB RAM και 64GB εσωτερικού χώρου αποθήκευσης για την Ευρωπαϊκή αγορά μιας και η έκδοση με τα 128GB δε θα είναι διαθεσιμη παρά μόνο για αγορές εκτός Ευρώπης. Επίσης, ο αποθηκευτικός χώρος είναι επεκτάσιμος μιας και μπορεί να γίνει χρήση καρτών microSD μέχρι 2TB.

Όσον αφορά τις κάμερες, το HTC U12+ διαθέτει διπλή κύρια κάμερα με ευρυγώνιο φακό 12MP (HTC UltraPixel 4) με κλείστρο f/1.75, phase detection και Laser autofocus, ενώ η δεύτερη είναι telephoto στα 16MP με κλείστρο f/2.6, ενώ υποστηρίζεται UltraSpeed Autofocus 2. Θετικό είναι το ότι υπάρχει οπτικός και ηλεκτρονικός σταθεροποιητής εικόνας (OIS/EIS) για ακόμα πιο βελτιωμένες λήψεις. Στην εμπρόσθια πλευρά της συσκευής θα βρούμε διπλή selfie κάμερα στα 8MP με κλείστρο f/2.0 και οπτικό πεδίο 84°.

Επίσης, η κάμερα του HTC U12+ μπορεί να καταγράψει υψηλής ανάλυσης βίντεο 4K στα 60fps, 1080p slow motion video στα 240fps με δυνατότητα εγγραφή ήχου 360-degree υψηλής ποιότητας (96kHz, 24-bit) χάρη στο τετραπλό σύστημα μικροφώνου και προσφέρει λειτουργία Hyperlapse.

Στη συνέχεια, τη λίστα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά συμπληρώνουν η υποδοχή USB 3.1 Type C (Gen 1) με DisplayPort υποστήριξη, οι τεχνολογίες Bluetooth 5.0 και NFC, οι always-on φωνητικές εντολές, ενώ το λειτουργικό σύστημα της συσκευής είναι το Android 8.0 Oreo με δυνατότητα αναβάθμισης σε Android P και η μπαταρία χωρητικότητας 3500mAh η οποία υποστηρίζει Fast Charge φόρτιση.

Τέλος, η συσκευή διαθέτει τον ψηφιακό αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά κάτω από το dual led flash της διπλής κάμερας και διαθέτει πιστοποίηση IP68 για αντοχή σε σκόνη και νερό. Το HTC U12+ θα κυκλοφορήσει σε μαύρο, μπορντώ και μπλέ χρώμα με ημιδιαφανή “πλάτη” που αποκαλύπτει τον εσωτερικό σχεδιασμό της συσκευής, ενώ η τιμή του θα είναι στα 799 ευρώ για το μοντέλο με τα 64GB. Όσον αφορά το ημιδιαφανές μπλε χρώμα, θα διατεθεί στις Η.Π.Α στα 799 δολάρια για την έκδοση με τα 64GB και 849 δολάρια για την έκδοση με τα 128GB, ενώ η συσκευή χρώματος Ceramic Black θα είναι χωρητικότητας 64GB με τιμή 799 δολάρια.

HTC U12+ snapdragon 845 6gb ram 64gb face unlock ip68, HTC U12+: Επίσημο με Snapdragon 845, 6GB RAM, Face Unlock, πιστοποίηση IP68 και τιμή 799 ευρώ

HTC U12+ snapdragon 845 6gb ram 64gb face unlock ip68, HTC U12+: Επίσημο με Snapdragon 845, 6GB RAM, Face Unlock, πιστοποίηση IP68 και τιμή 799 ευρώ

HTC U12+ snapdragon 845 6gb ram 64gb face unlock ip68, HTC U12+: Επίσημο με Snapdragon 845, 6GB RAM, Face Unlock, πιστοποίηση IP68 και τιμή 799 ευρώ

HTC U12+ snapdragon 845 6gb ram 64gb face unlock ip68, HTC U12+: Επίσημο με Snapdragon 845, 6GB RAM, Face Unlock, πιστοποίηση IP68 και τιμή 799 ευρώ

HTC U12+ snapdragon 845 6gb ram 64gb face unlock ip68, HTC U12+: Επίσημο με Snapdragon 845, 6GB RAM, Face Unlock, πιστοποίηση IP68 και τιμή 799 ευρώ

HTC U12+ snapdragon 845 6gb ram 64gb face unlock ip68, HTC U12+: Επίσημο με Snapdragon 845, 6GB RAM, Face Unlock, πιστοποίηση IP68 και τιμή 799 ευρώ

Πηγή

Λάτρης της τεχνολογίας τα τελευταία 20 χρόνια και παιδί της πληροφορικής με σπουδές στην Αγγλία. Fan της Apple και δεν το κρύβει αλλά καταφέρνει και αντιμετωπίζει την τεχνολογία με αντικειμενικότητα, παρακολουθώντας τα τεχνολογικά δρώμενα σε καθημερινή βάση.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
bbstelios

Εντάξει HTC 799 μουτζες θα λάβεις έχετε ξεφύγει και μετα είναι περίεργο γιατί ο κόσμος παει σε xiaomi και oneplus

Giannisp

trela !!!

alex

Φιλε bbstelios τα 799 που ζηταει η htc ειναι μια χαρα μπροστα σε αλλες εταιρειες!!!!!!!!!!!!
πχ huawei p20 pro 870ευρω (επισημη τιμη! οχι skroutz)
Εξαλλου μετα απο λιγους μηνες θα πεσει η τιμη οπως σε ολα τα κινητα!!!!

Flagship killer

Και πολύ καλή βαθμολογία στο DXOMARK

giorgosgek

καλη συσκευουλα αν και δεν το περιμενα με ολα τα προηγουμενα , τωρα απο τιμη, δεν ζηταει και λιγα, αλλα ολες οι συσκευες αυτου του επιπεδου τοσο πανε , αντε κανα 50αρι με 100αρι το πολυ να επρεπε πιο κατω , το θεμα ειναι αν την εμπιστευεσαι η πας σε κινα , s9 plus 6gb και p20 pro ;

mech.al.

Δυστυχώς κατέληξε μια απλή εταιρία συναρμολόγησης… Eπεξεργαστής από κουαλκομμ, οθόνη από “Χ” εταιρία και καινοτομία μηδέν! Συντηρητικός σχεδιασμός, κακάσχημα χρώματα (στα βίντεο), ξεπερασμένη ips οθόνη, μικρότερη μπαταρία από προηγούμενο μοντέλο και 800ευρώ! Θα πάει άπατο δίπλα σε OnePlus και Xiaomi…

Δημητρης

οπ αλλη μια παντοφλα!!!

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

περναει παλι απαρατήρητο. όπως ξαναγραψα ακομα και να ηθελα να το παρω, δυσκολα θα στηριζα μια εταιρεία που δεν διαθέτει καν service στη χώρα μου…

CE

Εγω μια χαρά το βρίσκω και σίγουρα θα αντικαταστήσει το htc 10 μου. Η τιμη του πάντως είναι αρκετά πιο χαμηλή απο του s9 plus (128gb) που κοστίζει 870 λίρες και του p20 pro (128gb) που είναι 800 λίρες. Οι τιμές που βρήκα ειναι απο το carphone warehouse αν θέλετε να το ψάξετε και μόνοι σας. Βρήκα τιμές Αγγλίας γιατί εδώ ζω τον τελευταίο χρόνο.

Gp

Ωραίο είναι αλλά κάπως μεγάλο σε μέγεθος. Δεν ξέρω η οθόνη αν θα έχει το ίδιο πρόβλημα με τη φωτεινότητα που είχαν παλιότερα μοντέλα. Δύσκολο να σταθεί απέναντι στο s9. Πολύ δύσκολο..

dark_master

Mech.al από ποτέ η HTC έφτιαχνε επεξεργαστές ή αλλά εξαρτήματα? Πάντα αγόραζε από αλλού και αυτός είναι ένας λόγος που δε μπόρεσε να ανταγωνιστεί τη Samsung που όλα τα κατασκευάζει η ίδια.
Τώρα για τα υπόλοιπα που λες, όσον αφορά την οθόνη είναι σχετικό ανάλογα τα γούστα. Ram μεγαλύτερη από το S9, κάμερα καλύτερη, μπαταρία (στα χαρτιά επίσης). Fast charge πιο γρήγορο και επίσης σημαντικό για Μένα προσωπικά, ελαφρύτερο UI. Το σχέδιο, αν σου αρέσει η όχι, είναι κάτι προσωπικό.
Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι το 10 που έχω στη κατοχή μου πάει μπαλα ακόμα, χωρίς hard reset κτλ.

Η τιμή δεν είναι και η καλύτερη σίγουρα αλλά είναι πολύ καλή για αρχή.Ελπιζω κάποια στιγμή να το δούμε και στα μέρη μας.

Παπαροκα για το θέμα service θα συμφωνήσω μαζί σου.

Mitsaras

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πως μερικοί κρίνουν ένα τηλέφωνο ως αποτυχία, από την στιγμή που έχει την καλύτερη κάμερα (dxomark) από τον υπόλοιπο ανταγωνισμό πλην του P20 Pro. Έχει επίσης αισθητήρες πιέσεις στα πλάγια του τηλεφώνου που πουθενά αλλού δεν το βρίσκεις εκτός του Google pixel. Πρέπει κάποτε να αποκτήσουμε άποψη και εμείς και όχι να αναπαράγουμε ότι ακούμε και διαβάζουμε στα ξένα σαιτ..

Mike

Άλλο πράγμα το κλείστρο και άλλο το διάφραγμα σε μια φωτογραφική, το πρώτο καθορίζει τον χρόνο που περνάει το φως προς τον αισθητήρα και το δεύτερο την ποσότητα του φωτός. Στο άρθρο αναφέρει λανθασμένα ” με κλείστρο f 1.7″5, διάφραγμα είναι το σωστό.

tester

Λογική τιμή για μάλλον το καλύτερο συνολικά κινητό που κυκλοφορεί έκει έξω. QHD οθόνη, μια απο τις καλύτερες κάμερες, ποιότητα HTC, skin ελαφρύ που πετάει, NFC κτλ, κτλ.
Είναι κρίμα αυτά τα προιόντα να μην τα ξέρει ο πολύς κόσμος και να στέκεται μόνο στα μήλα και σαμυ.

Παπαροκας tiamat - Enûma Eliš

ειδα τωρα το βίντεο κ με πιασαν τα διαολια μου….
λεει ο γκιοζης αυτος οτι η εσωτερικη μνήμη 64, ειτε 128γιγα εχει να κανει με το τι θα επιλεξεις εσυ.

μετα διαβαζω στο κειμενο οτι η 128 δε θαναι για Ευρώπη. μπαταχτζηδες, τσαρλατανοι, απατεώνες της htc δεν πατε βουρ τα τελευταία χρόνια για κλείσιμο τελικά…

το ιδιο ισχυει και για τους απατεωνες της Lg που γεμίζουν τον κοσμο με ελλαττωματικα τηλεφωνα

Chris

Τουμπανο, μενει απλα να δουμε αν κανουν θαυματα οι καμερες του, ιδιως οι μπροστινες.
Με τιμη χαμηλοτερη απο S9+, P20 pro

Paris K

Καλώς το νέο pixel 3????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.