HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

HTC U23 Pro, HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, για την έλευση του οποίου μάθαμε μόλις νωρίτερα αυτό το μήνα. Η συσκευή έχει μια οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Η selfie κάμερα 32MP είναι στο κέντρο του πάνελ, το οποίο δε διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων από κάτω, καθώς είναι ενσωματωμένος στο power button στο δεξί πλαίσιο του smartphone.

Πηγαίνοντας στο πίσω μέρος, έχουμε ένα σύστημα κάμερας με 108MP κύρια (με OIS), 8MP ultrawide, 5MP macro και 2MP βάθος, μαζί με φλας.

HTC U23 Pro, HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Το HTC U23 Pro φοράει Snapdragon 7 Gen 1 SoC με 8GB ή 12GB RAM και 256GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει επίσης υποδοχή κάρτας microSD για επέκταση αποθηκευτικού χώρου και τρέχει Android 13.

Η συσκευή έχει προεγκατεστημένη με την εφαρμογή VIVERSE και είναι συμβατή με το mixed reality headset VIVE XR Elite, το οποίο προμηθεύεται κανείς ξεχωριστά. Ακόμα, έχει πιστοποίηση IP67 για αντίσταση στη σκόνη και το νερό και έχει μια μπαταρία 4.600 mAh με ενσύρματη φόρτιση 30 W και ασύρματη φόρτιση 15 W. Υποστηρίζει επίσης αντίστροφη ασύρματη φόρτιση.

Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του smartphone περιλαμβάνουν υποστήριξη 5G, συνδεσιμότητα Wi-Fi 6, NFC, USB-C και υποδοχή ακουστικών 3,5 mm.

Το HTC U23 Pro διατίθεται σε δύο χρώματα και διαμορφώσεις μνήμης – 8GB/256GB και 12GB/256GB, με τιμή TWD16.990 (510€) και 17.990 TWD (540€), αντίστοιχα. Είναι διαθέσιμο στην Ταϊβάν μέσω του επίσημου ταϊβανέζικου ιστότοπου της HTC, αλλά ακόμα δεν έχει γνωστοποιηθεί η διαθεσιμότητά του σε άλλες αγορές.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.