HTC UK, κληρώνει ένα HTC One 24 καρατίων μέσω retweet

Η HTC UK αποφάσισε να γιορτάσει το γεγονός ότι το HTC One πήρε το βραβείο καλύτερου smartphone για το 2013 δίνοντας δώρο την περσινή ναυαρχίδα αλλά η έκδοση αυτή δεν είναι σαν τις άλλες. Μέσω του διαγωνισμού που ξεκίνησε στο twitter προσφέρει ένα ολόχρυσο HTC One 24 καρατίων σε όποιον τυχερό κάνει follow, retweet και το κερδίσει.

Ωστόσο, δυστυχώς δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε μιας και μέσα στους όρους του διαγωνισμού είναι να είσαι κάτοικος Ηνωμένου Βασιλείου για να συμμετάσχεις. Όμως, μας κάνει εντύπωση που η HTC δίνει δώρο την περσινή της ναυαρχίδα και όχι τη φετινή μιας και η έχει ποντάρει πολλά στο HTC One Μ8. Όπως και να έχει όμως, τυχερός όποιος το κερδίσει καθώς δεν μιλάμε απλά για συσκευή με premium υλικά αλλά για συσκευή κυριολεκτικά μεγάλης αξίας.

, HTC UK, κληρώνει ένα HTC One 24 καρατίων μέσω retweet
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος

Αφου το περσινο μοντελο βραβευτηκε ποιο θα δωσουν;;
Το περσινο HTC ONE κερδισε σαν κινητο του 2013!!
Το M8 κυκλοφορησε φετος (2014)

tomnot

Ειναι τοσο ασχημη αυτη η κακη αντιγραφη του iphone 5s (σχετικα με τo gold χρωμα), που δε μπορουνε να το ποuλησουνε και αναγκαστικα το χαριζουνε.

dark_master

@tomot Ναι είναι τόσο χάλια που χαρίζουν ένα κινητό επιχρυσωμενο με 24 καράτια χρυσό. Με αυτή τη λογική και η Rolls Royce να πιάσει να το κάνει… Έ ρε τι ακούμε μεσημεριάτικο…

ΑποστόληςΡόδος

Ενημερωση HTC one (M7) σε Sense 6 πριν λίγο…. (σορρυ για το OffTopic δεν ηξερα που να το γραψω αλλού). H Ενημερωση ήταν 732.38MB (Software Update: 5.16.161.2) System and Power improvements – HTC Sense 6 update… κλπ. Η ενημέρωση είίχε διάρκεια συνολικά, περίπου στα 45-50 λεπτά σε μένα. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικότατες παρα΄την γκρίνια μου αρκετό καιρό … 😛 Aν και με έιχαν ψιλοχαλάσει αρκετά πράγματα στο Sense 6 και έλεγα να μην την κάνω, την έκανα τελικά γιατί διάβασα απο χρήστες πως η μπαταρία είχε μεγαλύτερη διάρκεια μετα την ενημέρωση.. Θα δείξει αυτό. Εγώ θέλω να εστιάσω στο γεγονός πως από τον Σεπτέμβριο του 2013 που το πήρα…. εχω κάνει 4 ενημερώσεις Android 4.2.2, 4.3, 4.4.2, (2 φορές) και είναι η 2η ενημέρωση Sense αφού το αγόρασα με Sense 5 και πήρα διαδοχικά το Sense 5.5 και σήμερα το Sense 6. ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ (πλην κάμερας) ….Τόσο που δεν σκέφτομαι με τίποτα να αλλάξω συσκευή στον επόμενο 1 χρόνο (ίσως και 2). Τη συσκευή μου την είχα αγοράσει από Skroutzομάγαζο και έιναι της Vodafone (αν θυμάμαι καλά Γερμανικής αντιπροσωπίας) YΓ. ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚ …. χάλια σε χρυσο αλλά δεν θα με χαλούσε να… Συνέχεια »

Vasilis

@tomot αντιγραφή iPhone? Τι να πω… Θα είμαι τυφλός, το είχα για 2 μήνες και το πούλησα λίγο περιορισμών του ios αλλά καμία σχέση με το HTC one.

Ανδρέας

@tomnot μόνο που αυτή η έκδοση δεν είναι χρυσό χρώμα αλλά χρυσό 24 καρατίων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.