HTC Vive: Έχει πουλήσει πολλά περισσότερα από 140.000 κομμάτια

Στα smartphones η HTC δεν κάνει τις πωλήσεις που θέλει, πυροδοτώντας έτσι ανά διαστήματα τις φήμες για την πιθανή πώληση του τμήματος mobile. Η ίδια τις διαψεύδει, αλλά δεν έχει κρύψει ότι για εκείνη μεγαλύτερη σημασία έχει το VR από τα smartphones.

Την 1η Μαρτίου ξεκίνησε να δέχεται παραγγελίες για το HTC Vive VR headset και μέσα σε 10 λεπτά είχε γίνει κράτηση σε 15.000 κομμάτια. Αυτό σήμαινε 12 εκατ. δολάρια σε παραγγελίες για την HTC, καθόλου άσχημα γα διάστημα 10 λεπτών.

Η κυκλοφορία του HTC Vive έγινε 15 Απριλίου και από τότε έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 140.000 κομμάτια. Η ανακοίνωση έγινε από τον Chialin Chang, πρόεδρος του τμήματος για τα smartphones και τα connected devices. Ο αριθμός αυτός ανακοινώθηκε στις 25 Οκτωβρίου.

Μιλώντας στους επενδυτές, ο Chang πρόσθεσε ότι κάθε HTC Vive που πωλείται, φέρνει κέρδος στην εταιρεία. Τον Οκτώβριο είχαν κυκλοφορήσει κάποιες πληροφορίες που έλεγαν ότι η HTC έχει πουλήσει 140.000 κομμάτια, αλλά ο Chang με αφορμή τις φήμες αυτές λέει ότι ο πραγματικός αριθμός πωλήσεων είναι πολύ πιο πάνω. Πόσο πιο πάνω, δεν μας λέει ωστόσο.

“HTC still continued strong momentum for the HTC Vive across both consumer and enterprise market, while the virtual reality content store Viveport, launched in late September, aims to bring the non-divergence action of virtual reality experience to Vive owners”.

Το HTC Vive έχει τιμή περίπου 800 δολάρια, αν κάθε κομμάτι πωλείται στην τιμή αυτή, τότε στα ταμεία της HTC μπήκαν τουλάχιστον 112 εκατ. δολάρια.

HTC Vive, HTC Vive: Έχει πουλήσει πολλά περισσότερα από 140.000 κομμάτια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.