HTC Wildfire E2: Επίσημα με Helio P22 και οθόνη HD+ με τιμή 100 ευρώ

, HTC Wildfire E2: Επίσημα με Helio P22 και οθόνη HD+ με τιμή 100 ευρώ

Τον προηγούμενο μήνα είδαμε μία νέα, οικονομική συσκευή της HTC να περνάει από το Google Play Console, με entry-level specs. Σήμερα, η συσκευή έγινε διαθέσιμη στην αγορά της Ρωσίας, χωρίς όμως κάποια ανακοίνωση από πλευράς HTC.

Το HTC Wildfire E2 έρχεται με οθόνη τεχνολογίας IPS ανάλυσης 1560x720p, με waterdrop notch που φιλοξενεί την selfie κάμερα των 8MP και αρκετά μεγάλο chin στο κάτω μέρος της οθόνης. Στο εσωτερικό της συσκευής βρίσκεται ο επεξεργαστής Helio P22 της MediaTek, μαζί με 4GB μνήμης RAM και 64GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει ο φυσικός αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων, ενώ στα αριστερά βρίσκεται το σύστημα κάμερας, με κύριο αισθητήρα 16MP και αισθητήρα βάθους 2MP. Η μπαταρία της συσκευής ανέρχεται στα 4.000mAh, ενώ υπάρχει θύρα USB-C και 3.5mm jack. Το Wildfire E2 πωλείται μόνο στην αγορά της Ρωσίας με τιμή 100 ευρώ.

Πηγή

Μεγαλωμένος στην Πάτρα, ο Τάσος Παπανικολάου λατρεύει τα smartphones και οποιοδήποτε gadget μπορεί να κάνει την ζωή του πιο εύκολη και ευχάριστη. Σπουδάζει ηλεκτρολόγος - μηχανικός και συνεργάζεται με εταιρείες Stem στην Ισπανία.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Η μεταγραφή φωνητικών μηνυμάτων κυκλοφορεί στο Android

Το WhatsApp κυκλοφορεί μεταγραφές φωνητικών μηνυμάτων στην εφαρμογή Android beta, με τη λειτουργία να είναι πλέον μέρος της WhatsApp Beta.

Smartphones Android featured iPhone

Αυτή την κίνηση πρέπει να κάνετε μία φορά την εβδομάδα για να μη σας χακάρουν

Η NSΑ συμβουλεύει τους χρήστες iPhone και Android που ανησυχούν μήπως πέσουν θύματα απάτης να απενεργοποιούν και να ενεργοποιούν ξανά τη συσκευή τους μία φορά την εβδομάδα.

Software Android Bluetooth

Android 15: Bελτιώνει την υποστήριξη ακουστικών βαρυκοΐας με Bluetooth LE Audio

Το Android υποστηρίζει ακουστικά βαρηκοΐας για το μεγαλύτερο μέρος της ύπαρξής του αλλά η υποστήριξη έγινε πιο ουσιαστική το 2019 όταν η Google κυκλοφόρησε το Live Transcribe.

Software Android Google

Google: Νέα δυνατότητα σου επιτρέπει να ζητάς από έναν φίλο ή συγγενή να σου πληρώσει μια εφαρμογή

Στο Google I/O παρουσιάστηκε ένα νέο κουμπί που θα εμφανίζεται στο στάδιο του ταμείου αφού αποφασίσετε να αγοράσετε μια εφαρμογή.