HTC Wildfire: Επανακυκλοφορούν με RAM από 2GB και επεξεργαστές Spreadtrum και Helio

HTC Wildfire, HTC Wildfire: Επανακυκλοφορούν με RAM από 2GB και επεξεργαστές Spreadtrum και Helio

Η HTC ήταν μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στον κόσμο των smartphones, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από το προσκήνιο εξαιτίας των κινέζικων κατασκευαστών, μειωμένη δυναμική, και τη πραγματική έλλειψη καινοτομίας.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν έχει χάσει την ελπίδα της και προσπαθεί να επανέλθει στην αγορά των smartphones. Πρόσφατα leaks αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά και την εμφάνιση των τεσσάρων επερχόμενων low-end και mid-range συσκευών της εταιρείας τα οποία σηματοδοτούν την αναβίωση των Wildfire.

Τα Wildfire ήταν μία σειρά smartphones που κυκλοφόρησαν το 2011, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία και χάρισαν αρκετά κέρδη στην εταιρεία. Ωστόσο, από τότε η HTC στράφηκε σε άλλες σειρές και νέες συσκευές με αποτέλεσμα να χαθούν από το προσκήνιο και το καταναλωτικό κοινό να ξεχάσει την ύπαρξη τους.

Τελικά η εταιρεία τα θυμήθηκε και τα επανακυκλοφορεί. Συνολικά η HTC θα βγάλει τέσσερις συσκευές, το HTC Wildfire, το Wildfire E Plus, και το Wildfire E1, ενώ η τέταρτη είναι το απλό Wildfire E το οποίο είχε γίνει leak πριν λίγες ημέρες.

Tο HTC Wildfire θα έχει 6,2 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1.520×720, διπλές πίσω κάμερες στα 16MP και 5MP, και 16MP selfie κάμερα. Στο εσωτερικό του smartphone θα βρούμε τον MediaTek Helio P23, τον οποίο συνοδεύουν 3GB μνήμη RAM και 32GB εσωτερικός χώρος αποθήκευσης. Η συσκευή τροφοδοτείται από μία 3.500mAh μπαταρία.

HTC Wildfire, HTC Wildfire: Επανακυκλοφορούν με RAM από 2GB και επεξεργαστές Spreadtrum και Helio

Το HTC Wildfire E Plus θα έρχεται με 5,99 ίντσες οθόνη και ανάλυση 1.440×720, τον MediaTek Helio A22, 2GB μνήμη RAM, 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και 3.000 mAh. Στον τομέα των καμερών το smartphone έχει δύο πίσω κάμερας στα 13MP και 2MP, ενώ η selfie είναι στα 5MP.

Οι πιο οικονομικές συσκευές της σειράς είναι τα HTC Wildfire E και E1. Το πρώτο έχει 5,45 ίντσες οθόνη με ανάλυση 1.440×720, τον Spreadtrum SC9863, 2GB μνήμη RAM, 32GB χώρο αποθήκευσης και 3.000mAh μπαταρία. Από κάμερες θα έχει διπλή στα 13MP και 2MP με 5MP selfie.

HTC Wildfire, HTC Wildfire: Επανακυκλοφορούν με RAM από 2GB και επεξεργαστές Spreadtrum και Helio

Όσον αφορά το HTC Wildfire E1, θα έχει 6 ιντσών οθόνη με ανάλυση 1.560×720 και είναι εξοπλισμένο με τον MediaTek Helio A22, 3GB μνήμη RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο. Επιπλέον, η συσκευή έχει μία πίσω κάμερα στα 16MP, η selfie κάμερα είναι στα 8MP και η μπαταρία στα 3.000mAh.

HTC Wildfire, HTC Wildfire: Επανακυκλοφορούν με RAM από 2GB και επεξεργαστές Spreadtrum και Helio

Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κόστος των συσκευών και την ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.