HTC Windows Phone 8X και Windows Phone 8S

Η HTC και η Microsoft παρουσίασαν σήμερα από κοινού τα πρώτα κινητά με άκρως χαρακτηριστικό στυλ Windows Phone, τα smartphones Windows Phone 8X και Windows Phone 8S. Τα δύο μοντέλα τρέχουν το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και ξεχωρίζουν για τον μοναδικό σχεδιασμό τους, τον ήχο Beats Audio και τις δυνατότητες της κάμερας.

Για πρώτη φορά, η HTC χρησιμοποιεί στα κινητά της μπροστινή κάμερα 2.1 Μegapixel με φακό εξαιρετικά ευρείας γωνίας 88° και διάφραγμα f/2.0, η οποία επιτρέπει λήψη φωτογραφιών με τέσσερα και περισσότερα άτομα στο κάδρο. Επιπλέον, υποστηρίζει την εγγραφή βίντεο 1080p. Η πίσω κάμερα διαθέτει αισθητήρα 8 megapixel CMOS με οπίσθιο φωτισμό (BSI) για καλύτερες επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, φακό 28 mm με διάφραγμα f/2.0 και ειδικό chip απεικόνισης. Το κουμπί για το κλείστρο, στο σώμα της συσκευής, κάνει τη λήψη αυθόρμητων σκηνών δράσης εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη, ακόμα και όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο.

Το Windows Phone 8X της HTC διαθέτει οθόνη SLCD 2 με διαγώνιο 4,3 ίντσες και ανάλυση HD, και ελαφρύ γυαλί Gorilla Glass 2 που την προστατεύει από τα χτυπήματα και τα γδαρσίματα της καθημερινής χρήσης. Επιπλέον, η οπτική διαστρωμάτωση μειώνει την αντανάκλαση και τη θάμβωση, διασφαλίζοντας ότι βλέπεις καθαρά κάθε λεπτομέρεια. Το Windows Phone 8S της HTC διαθέτει φωτεινή οθόνη super LCD 4 ίντσες με γυαλί Gorilla, που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τα Live Tiles του Windows Phone, και κάθε μήνυμα και φωτογραφία, με κρυστάλλινη καθαρότητα και λαμπερά, ζωηρά χρώματα.

Τα Windows Phone 8X και 8S της HTC θα είναι διαθέσιμα από τον Νοέμβριο. Στην Ελλάδα θα είναι διαθέσιμα από τους μεγάλους παρόχους κινητής τηλεφωνίας και καταστήματα λιανικής.

HTC Windows Phone 8X
, HTC Windows Phone 8X και Windows Phone 8S

HTC Windows Phone 8S
, HTC Windows Phone 8X και Windows Phone 8S

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
johannes tsobanso

Ετσι επρεπε να ηταν το σχέδιο του νεου iphone…..τελειο σχέδιο και χρωματα μπραβο τους!!!

nikos

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ hTC ! ΟΜΟΡΦΙΕΣΣΣΣ!!!

Χρήστος

βασικά σαν σασί μου θυμίζει του iphone2g/3g/3gs με την καμπυλότητα που έχει, πολύ φοβάμαι ότι και γι αυτό θα κάνει μήνυση η Apple.. πάντως μου φαίνεται οτι το windows μπαίνει για τα καλά στο παιχνίδι με τα 8x/8s/920 και γουστάρω τρελά. όσο ήμουν με το ΑΘΑΝΑΤΟ touch pro δεν είχα κανένα παράπονο, έκανε όλα όσα ήθελα για την δουλειά μου, δυστυχώς μετά απο βουτιές που έκανε μέσα σε βότκες και θάλασσες, έπαθε μεγάλη ζημιά υλικού και δεν είχα όρεξη να το φτιάξω, γι αυτό πήγα στο evo3d, αλλα στο μέλλον σκέφτομαι να ξαναπάω σε wm8 συσκευή, μέχρι τώρα σκεφτόμουν το 920, αλλα το 8x το αγάπησα!

Βαγγέλης

Πανέμορφα! Αν κ μοιαζει λιγο με lumia.. Ωστοσο πανεμορφα!

nikmour

Πραγματικά σκεφτόμουν το 920 αλλά αυτό μου αρέσει περισσότερο. Να δούμε και τιμές…

Tony Cool

Εμφανεστατες οι επιρροες απω την σειρα lumia οσον αφορα τα χρωματα,αλλα so what?Απο τη στιγμη που ειναι προς οφελος του καταναλωτη λιγη αντιγραφη ποτε δεν εβλαψε.Ειδικα οι διχρωμιες του 8s ειναι εξαιρετικες,μακαρι να τις δουμε και στο x.

Bora

10.01mm πάχος, ΠΟΛΥ παχουλό για τα δεδομένα του σήμερα, με παραξενεύει πολύ αυτό επιδεί έχω one x το οποίο δεν είναι από τα πιο λεπτά. (galaxy S3, iphone 5 κτλ)

ΛουκΑς

Η κάμερα πρεπει να τα σπάει CMOS σε κινητο με f2.0 ( όσοι ξέρουν απο φακούς καταλαβαίνουν αυτο το f σημαίνει πολλα ). Αυτο ήταν πολυ ευχάριστη έκπληξη.

Bora

και το One x έχει f2.0 και η κάμερα του δεν ειναι και η καλύτερη.. πολλά εξαρτιόνταν από τους φακούς και η Htc δεν βάζει καλά οπτικά…

redgiwrgos

Μονο εμένα μου φαίνεται το 8Χ ολόιδιο με τα Lumia?

Conx

Και εκεί που λες ότι έχεις κατασταλάξει σε συσκευή σου πετάει και η htc ομορφιές…..δεν παίζει να αποφασίσω…htc 8x vs Lumia 920 vs Optimus g vs galaxy s3…faith to wp8!!!

Χρήστος

δεν είναι CCD ο αισθητήρας όπως σε άλλα κινητά, είναι CMOS, έχει τεράστια διαφορά η μια τεχνολογία με την άλλη

Πέτρος Π

Καλά φέτος θα είναι στάνταρ η χρονιά των WP…. Μέχρι στιγμής και τα τέσσερα τηλέφωνα που έχουν ανακοινωθεί με WP8 από HTC και NOKIA είναι πραγματικά το ένα καλύτερο από το άλλο… Well done HTC and NOKIA!!

Mixalis

Δεν καταλαβαίνω γιατί λέτε πως είναι αντιγραφή των Lumia;
Εντάξει, μπορεί να μοιάζουν λίγο αλλά δε νομίζω να περίμενε η HTC τη ΝΟΚΙΑ να παρουσιάσει τα κινητά της για να κλέψει το design και σε λιγότερο από 1 μήνα να σχεδιάσει τα ηλεκτρονικά της συσκευής ωστε να χωράνε στο body.
Πάντως είναι πολύ πολύ όμορφο, ειδικά το μαυράκι.

space

Εεεε όχι εκεί που είχα αποφασισει έρχεται η htc και τα σπαει. Τι ομορφα κινητά ειναι αυτά!! Πραγματικα ειναι σαν να έρχονται από το μελλον!! Χωρίς αρνητική διάθεση βλέποντας τα καταλαβαίνεις ποσο έχει ξεπεραστεί πια το iPhone.

Tony Cool

Mixalis τα lumia 800 και n9 δεν βγηκανε πριν ενα μηνα.Και δεν ειπαμε και για καμμια τρελη κλεψια,απλα υιοθετησε καποια πραγματακια που ειδε οτι αρεσανε πολυ στον κοσμο,τιποτα αλλο.

md03582

Αν τα htc 8s και 8x εχουν οντως και nokia maps και drive οπως φημολογειται, θα τα προτιμήσω σε σχεση με τα nokia.. Είναι πανέμορφα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.