H Apple πατεντάρει τον… μαγνητικό αντικαταστάτη του Lightning
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Τρίτη, 18/11/2014 · Λορένα Σιούτη
Σύμφωνα με νέα διαρροή που δείχνει τα πλάνα της Huawei για τη χρονιά που μας έρχεται, βλέπουμε κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες συσκευές. Αρχικά βλέπουμε το Huawei Ascend Mate 8, διάδοχος του Huawei Ascend Mate 7 αλλά με 2K ανάλυση οθόνης, νέο Kirin 930 chipset και με τιμή περίπου στα 650 δολάρια και διαθεσιμότητα το φθινόπωρο.
Ωστόσο, δεν εμφανίζεται μόνο το Huawei Ascend Mate 8 με 2K οθόνη, αλλά στη λίστα υπάρχει μια ακόμη συσκευή με ονομασία Ascend D8 η οποία θα έχει 5.5 ιντσών οθόνη ίδιας ανάλυσης. Επιπλέον, φέρεται να έρχεται με 64-bit Kirin 950 επεξεργαστή, 4 GB RAM και 64 GB ενσωματωμένη μνήμη. Είναι προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του τον Μάιο που μας έρχεται με τιμή στα 800 δολάρια περίπου.
Επίσης, εμφανίζεται και ο διάδοχος του Huawei Ascend P7, το Huawei Ascend P8 που αναμένεται να ανακοινωθεί στην CES 2015 τον Ιανουάριο και λέγεται ότι θα έχει 5 ιντσών 1080p οθόνη, ίδιο Kirin 930 chipset με το Mate8, 3GB RAM και τιμή στα 490 δολάρια.
Αργότερα μέσα στο 2015 θα παρουσιάσει τα Ascend 5, 5X, 7 και 7X, με 5 ιντσών ή 5.5 ιντσών, HD ή 1080p οθόνες με τιμές από 115 δολάρια για το 5 ιντσών Huawei Ascend 5 μέχρι 320 δολάρια για το Ascend 7X.
Όπως φαίνεται η Huawei θα έχει να μας δείξει πολλά πράγματα τη χρονιά που μας έρχεται, αλλά δεν μπορούμε να μην διατηρούμε τις αμφιβολίες και τις επιφυλάξεις μας για τις πληροφορίες που διαρρέουν.
Παρασκευή, 05/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Μία ευρεσιτεχνία της Apple ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει τη συζήτηση γύρω από την ενδεχόμενη αντικατάσταση του Lightning connector.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
To Realme GT εκτός από ένα 5G smartphone, είναι μία ναυαρχίδα εξοπλισμένη με τον Qualcomm Snapdragon 888.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
H realme βραβεύτηκε από τον κορυφαίο, διεθνώς αναγνωρισμένο θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» για το μοντέλο της, realme 7 Pro.
Τετάρτη, 03/03/2021 · Αλέξανδρος Παππάς
Το iPhone 13 θα έρθει με μια επιλογή αποθήκευσης 1TB, χώρος διπλάσιος από την τρέχουσα μέγιστη χωρητικότητα του iPhone 12 Pro, το οποίο διατίθεται σε χωρητικότητα 128 GB, 256 GB και 512 GB.
Super τηλεφωνα απο τη Huawei! Αυτα να βλεπουν και να παραδειγματιζονται οι “μεγαλες”!
Το PC μου έχει 4 gb ram!
Παμε δυνατα ρε χαβαη..
Κατοχος honor 3x
Τρωει το s4 στο antutu!!
Ανεβαινουν οι Σινικες