Huawei Ascend Mate, Tabletόφωνο με οθόνη 6.1 ιντσών FHD 1080p

Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι το μεγάλο; Στις παρακάτω φωτογραφίες αλλά και το spy video ανακαλύπτουμε ότι το αναμενόμενο Huawei Ascend Mate με οθόνη 6.1 ιντσων είναι πραγματικά μεγάλο στην παλάμη του Κινέζου που το κρατάει. Το Ascend Mate θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της έκθεσης CES 2013 στο Λας Βέγκας αρχές Ιανουαρίου και λέγεται ότι θα φοράει τον νέο τετραπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon K3V3 1.8GHz κατασκευής Huawei.

Στην έκθεση CES 2013 αναμένεται να παρουσιαστεί και το Huawei Ascend W2 με Windows Phone 8 αλλά και το Huawei Ascend D2 με Android Jelly Bean.

, Huawei Ascend Mate, Tabletόφωνο με οθόνη 6.1 ιντσών FHD 1080p

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelo

αμάν!!το κινητό είναι τεράστιο!!!!!!!!!

Sammyjim

Αμαν….το κινητο ειναι Απαιχτο!!!!!ενα βημα κατω απο τα 7ρια ταμπλετ για θεμα τσεπατης φορητοτητας και δυομιση πανω απο τα απλα 5ρια που ειναι πια Trend παρολα τα γελια οταν βγηκε το πρωτο ΝΟΤΕ….για να δουμε και η Σαμμυ τι θα απαντησει…θα το βγαλει το 6.3 που ακουστηκε πριν απο κατι βδομαδες?!?!?!?!

Demis

να το έβγαζαν στης 7 ίντσες να τελείωναν……. να δω που θα βάζετε 6,5 ίντσες κινητά……..

panos13

Εγω περιμενω να βγει ενα με 10 ιντσες που θα είναι καλυτερο απο οοολαα! …Ε δεν είμαστε καλα.Απο ποτε κρινουμε ενα τηλεφωνο για το ποσο δυνατο ειναι αναλογα με την οθονη. Κινητο = φορητοτητα! Απλα απαράδεκτο! Οχι αλλα ταψια!!!

Panos7GR

Βασικά δεν είναι ούτε κινητό ούτε tablet, είναι κάτι ενδιάμεσο… Περισσότερο μου μοιάζει με την κίνηση της Samsung με το Note 10.1, που είναι ένα tablet με δυνατότητα κλήσεων. Απλά αυτό είναι λίγο μικρότερο από τα 7ιντσα tablets. Οπότε όταν το αγοράσεις θα το πάρεις για tablet που με ένα Bluetooth hands-free το χρησιμοποιείς σαν κινητό.
Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Τα smartphones για εμένα είναι μεχρι τις 4.7 ίντσες και τα phablets είναι από 4.8 μέχρι 5.5 ίντσες. Άρα αυτό με τα δικά μου “λογικά” κριτήρια δεν πρόκειται σε καμμία περίπτωση για smartphone ή έστω phablet.

Aris

ξεφευγουν τα πραγματα

ioannis43

Και ναι αρχισαμε τα FHD τελος στα 720p…καιρος ηταν 🙂

Γιωργος

Ε ρε γλέντιάαααα. Καλά τι έχουν πάθει και βγάζουν τέτοια κινητά με τόσο μεγάλη οθόνη; Θες μεγάλη οθόνη πάρε tablet με 3g τι το λες κινητο;

Γιώργος Κ.

Άς βγάλουν υποδοχή για sim σε αυτούς που θέλουν tablet για κινητό και ας αφήσουν τα υπόλοιπα να είναι φυσιολογικά!

Γιώργος Κ.

*σε tablet για

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.