Huawei Ascend Mate 7, Κυκλοφορεί μέσα στην εβδομάδα

Το Huawei Ascend Mate 7 κυκλοφορεί στην Ελλάδα μέσα στην εβδομάδα με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση 16GB με μια κάρτα SIM 4G, 2GB RAM και αποκλειστικά σε ανθρακί σκούρο χρώμα (δείτε το στο hands-on review). Η τιμή του tabletόφωνου Mate 7 με οθόνη 6 ιντσών Full HD και οκταπύρηνο επεξεργαστή, στην Ελλάδα είναι 499 ευρώ.

Huawei Ascend Mate 7 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

Huawei Ascend Mate 7 Ελλάδα τιμή, Huawei Ascend Mate 7, Κυκλοφορεί μέσα στην εβδομάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στελιος

Άρε Κώστα δεν πρόλαβα να σε ρωτήσω πότε θα κυκλοφορήσει και έβαλες άρθρο, είσαι πάντα ενήμερος και για όλα. Ευχαριστούμε.

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Μεγάλη απογοήτευση το οτι δεν θα έρθει η έκδοση των 3gb ram…Γιατί μας ξεχωρίζουν τόσο?

stratisgate7

Παιδια εγω εχω honor 6 απο hong kong και τα σπαει 😀 3gb ram 2 sim octa core cpu !! Το mate 7 πολυ μεγαλη οθονη .. υπερβολικο νομιζω !!

Darth

@ΜΑΝΩΛΗΣ79 δεν ξεχωρίζουν μόνο εμάς, απλός οποιαδήποτε χώρα η οποία θεωρείται χώρα τρίτου κόσμου η χώρα υπό ανάπτυξη και όχι ανεπτυγμένη (όπως επίσημα θεορουμασται εμείς πλέον), δεν έχει μεγάλο κέρδος, έτσι πχ Ελλάδα Ινδία μπαγλαδες κλπ πολλές εταιρείες φέρνουν μόνο την βασική έκδοση

giannis13

αλλωστε και τα 3gv ram βγαινουν μονο σε ενα χρωμα , χρυσο !

αρα και παλι δεν ξερω ποσοι θα το προτιμουσαν !!
δεν ξερω γιατι το εκανε ετσι η HUAWEI .. το προχωρησε περισσοτερο απο
την LG ! οχι μονο 2 διαφορετικες εκδοσεις σε ραμ αλλα και μονο σε ενα χρωμα η μεγαλυτερη !!

παντως , πολυ καλη τιμη , μια χαρα !!

Δημητρης-Νεα Ιωνια

My next phone!

Στελιος

Άραγε κατόπιν παραγγελίας θα μπορούσε να έρθει η έκδοση με τα 3gb RAM!

georgem

Καλημέρα. Γνωρίζετε ποιός θα το φέρει στην Ελλάδα;;

tiamat

και καποιοι “πανηγυριζουν” που πηρανε iphone 6plus… η αποκορυφωση της βλακιας !

.το mate 7 ειναι το τελειο phablet, αλλα οχι στην εκδοση που ερχεται ελλαδα.

Ιωάννης jb

tiamat καποια στιγμή θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις ότι δε μετράνε μονο τα specs άκου εκει αποκορύφωση τις βλακείας!!
ΔΛΔ ποιο το φοβερό πράγμα που έχει το mate 7 και δε το έχουμε ξαναδει?? μηπως τα τρομερά specs?? Α το βρήκα έχει φοβερά χαρακτηριστικά δλδ specs ειναι κ αυτό που το πας!!!!!!
Απλα πράγματα κλεψαν την aplle βάλαν καλή κατασκευή και είναι σχετικά εμφανίσημο (όχι ομως οτι μπορει να φτασει το iphone στο θεμα design παρόλο που το 6 είναι πιο άσχημο απο το 5)
και τέλος λόγο του οτι το android είναι 100 κιλά βαρύ του βάλαν και ότι πιο γρηγηρο σε specs για να πάει καλά σε θέμα ταχύτητας
ΣΙΓΑ ΤΙ ΚΑΝΑΝ!!!!!!

Aton

Πιοι θα τα φέρουν τελικά;

JohnWave

Noμίζω πως δεν έχει υπάρξει ξανά ο συνδυασμός τόσο θεϊκού design ( μέταλλο και πολύ μικρά bezels ) και τόσο καλών τεχνικών χαρακτηριστικών. Βάλε μέσα και την πολύ καλή αρχική τιμή και έχεις ένα άψογο πακέτο. Το κακό είναι ότι αυτό το άψογο πακέτο απευθύνεται μονάχα σε όσους θέλουν phablet αντί για smartphone. Χίλια μπράβο στη Huawei και respect σε όσους φαμπλετάδες κρίνουν σωστά ( μακρυά από brand names και βλακείες ) και το προτιμήσουν. 🙂

ΜΑΝΩΛΗΣ79

Για το χρωμα στην ανωτερη εκδοση δεν το ηξερα. Αλλα 100 ευρω διαφορα Δεν ειναι σημαντικη ωστε να μην αντεχει καποιος. Δηλ. 599 για ενα απο τα καλυτερα κινητα, την στιγμη που στην ιδια χωρα πουλανε σαν ζεστα καρβελια κινητα των ταξεων 699-749-859 κτλ. η δικαιολογια οτι ειναι ακριβο για αυτην την χωρα δεν στεκει. ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι κανενα κινητο δεν αξιζει τα μηνιατικα μας, αλλα γραφω για το γεγονος για το τι αγοραζει μια μεριδα πολιτων στην χωρα μας. ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι βαζω τιμες εκτος ιντερνετ για να εχουμε ενα μετρο συγκρισης.

giannis13

πως ακριβως εκλεψε η Huawei την Apple Ιωαννη jb ;;;

απαγορευεται δηλαδη να βαλεις καλη κατασκευη ;; ειναι κι αυτο πατεντα της απλ ;;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
τι αλλο θα διαβασουμε ρεεεεεεεεε σεις

Γιάννης

Τέλεια όλα παιδιά, αλλά που κυκλοφορεί;
α)στο δρόμο
β)στο πεζοδρόμιο
γ);;;;;;;;;;;;;;;;;;;

καταπληκτικη η πληροφορία του άρθρου….
Αλλά δε μας είπε που……

keysmith

άντε κουράγιο. Μία ίντσα ακόμα και τα φτάσαμε τα (κανονικά) tablets. Σε καμια 5-6 χρόνια θα φτάσουμε τα laptops στις 15.6”. Τότε δε θα λέγονται tabletόφωνα αλλά laptopόφωνα!
Ξέρεις τι άνετα δουλεύεις στις 15.6” ίντσες; άσε που με τέτοιο εμβαδόν θα χωράει μπαταρία 12000mAh.

.. τι να πεις :/ σημεία των καιρών

gthebest

Βασικό του μειον η ελλειψη οπτικού σταθεροποίητη στην καμερα του. Αλλα κατα τα αλλα εκπληκτικό κινητο με ελαχιστα bezels!

ledittov

Τραγικοι εσείς πο υσχολιάζετε για το μέγεθος. Το έχω ξαναπεί σε άλλο σχόλιο μου, δεν θέλουν όλοι κινητά από 4.7 μέχρι 5.2 ίντσες. Είναι και αυτοί που τους αρέσουν τα 6ιντσα κλπ. Έχετε τόσες καλές επιλογές και μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ τοσων άλλων μοντέλων. Κατά τα άλλα δηλώνω εντυπωσιασμένος προσωπικά από Huawei και πλέον είμαι ανάμεσα σε nexus 6 kai mate 7!

Λεωνιδας

Εξαιρετικο! Για οσους δεν εχουν προβλημα με το μεγεθος νομιζω ειναι η καλυτερη επιλογη! Μπραβο στη huawei…Πανεμορφο,ποιοτικο και πανισχυρο!

Cj Georgio

Κάτοχος ήδη galaxy s4 το επόμενο κινητό μου θέλω να είναι με πιο μεγάλη οθόνη. Κοιτούσα Nokia 1520 αλλά τεράστια bezel το κινητό δεν καθόταν καλά στο χέρι. Μετά βγήκε το LG g3 αλλά με μπαταρία απογοήτευση (ήδη έχω 2 μπαταρίες και ξέρω πως είναι) μετά έχουμε το oneplus one Το οποίο είναι καταπληκτικό κινητό αλλά δύσκολο στο να το αγοράσεις +αναμονή και αν πάθει κάτι στειλτο εξωτερικό για σέρβις και περίμενε. Τώρα βγαίνει αυτό το ωραίο κινητό με την σωστή μπαταρία στα 499€ που σημαίνει σε 2 μήνες μέσα από κανένα skroutz θα μπορέσουμε να το χτυπησουμε κάτω από 400€.. Περιμένω εντυπώσεις από μπαταρία.

tex

Αντε ρε παιδια ακομα να ερθει στην ελλαδα…ολο ερχεται και ερχεται μας λενε!!!

georgem

Πότε και που ρε παιδιά ;;;;;;;

georgem

:)) Thanks Kostas

Tasos

Καλησπέρα. Μήπως κάποιος έχει βρει το sar του κινητού στην Ευρώπη;

alexis touba

Οχι και σιγα τη καναν.Εχει μεγαλυτερη αναλυση απο iphone6 καλυτερο δαχτυλικο απωτηπομα πιο αμεσο και σε 360μηρες περησοτερο απο διπλασια μπαταρια σε σχεση με iphone6 και πιο μεγαλη και απτο plus ιδιο footprint σε μεγεθος αλα με μεγαλυτερη οθονη λογο μικρα bezells πολυ πιο φθηνο.Δε λυγηζει .Τι αλο θες ρε φηλε να κανει???!!!!!!Οχτω πηρηνες!!!Το iphone με λιγα λογια κανει κλαρηνα!!Χα χα χα χα.Ξες αυτα που παιζουν μουσικη!!!Ολο σχεδον το 2015 η apple θα μαθει τι θα πει τεχνολογια!!Αντε βρε και στο iphone3015 θα μπορειτε να στελνεται φωτογραφιες με blue tooth!!!!Ερε τεχνολογια ε???!!!Τωρα στο επομενο μυλοφωνο θα δεινουν και μια μπαταρια αυτοκηνητου με ροδακια δωρο

Νίκος

Κ Κώστα μια ερώτηση παντα βλεπω τα βίντεο σου και μπράβο που υπαρχει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα
Εγω λογο δουλεια τεχνικός κινητών τηλεφώνων ειμαι εχω αλλαξει απο ολα τα iphone samsung galaxy note g2 g3 οτι υπάρχει στην αγορά και πανω απο ενα μηνα τα έδινα μεχρι που ακουσα για το oneplus one πολυ καλο καθαρό android σφαίρα σε ολα χωρίς πρόβλημα μονο η οθονη με χάλαγε λιγο στο εξω κομμάτι και ετσι αποφάσισα να ξανα γυρίσω σε note 3 για καλο κινητο και σε Android 4 4 4 ειχα και το note 4 αλλα λόγο αναβάθμιση Android 5 κόλλαγε συνέχεια
και ετσι εχω 2 note3 και το oneplus one αλλα με κουραζει το να κουβαλάω 3 κινητα πρεπει να έχεις ενα σάκο για αυτα χαχα πλακα . Και λεω να παρω ενα με dual sim να κανω τη δουλεια μ και απο τη βλεπω αυτο ειναι καλο αξιζει η οχι ?
Θα περιμενα το oneplus 2 αλλα δεν μ αρεσει σαν εφαν… ποιο ωραία το oneplus one
Ελπιζω να μην σε κούρασα μρ ολα αυτα αλλα οπως πόλοι αλλη ειμαι κολλημένος με τα smartphones για αυτο ειμαι και γιατρός για τα smartphones
😉 Νίκος Φερκος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.