Huawei Ascend P1, Το διπύρηνο ξεκινάει την καριέρα του

Το Huawei Ascend P1, το διπύρηνο Android smartphone του Κινέζου κατασκευαστή με το λεπτό προφίλ και την οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED ανάλυσης 960×540 pixels ξεκινάει την καριέρα του σε Χονγκ Κονγκ, Ταϊβάν και Αυστραλία το Μάιο ενώ Ευρώπη αναμένεται στα μέσα του καλοκαιριού. Τιμή δεν ανακοινώθηκε επίσημα αλλά αναφορές μιλάνε για 2999 Yuan (362 ευρώ).

, Huawei Ascend P1, Το διπύρηνο ξεκινάει την καριέρα του

Huawei Ascend P1
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: TI OMAP 4460 Dual-core 1.5GHz
GPU: SGX 540
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, Super AMOLED, 960×540 pixels (qHD), Gorilla Glass
Κάμερα: 8 Megapixel, διπλό LED flash, HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, DLNA, MHL-HDMI
Μπαταρία: 1670 mAh
Διαστάσεις: 127.4×64.8×7.7 χλστ.
Βάρος: 110 γρ.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
leftetrakas

πολύ καλό και ιδιέταιρα καλή τιμή για καινούρια συσκευή με τέτοια specs

psilos

απίστευτο………αληθινό όμως????

Γιώργος Μαρ.

Αν θα είναι στα 370 ευρώ και στην Ελλάδα , πραγματικά δεν ξέρω αν αξίζει η αγορά του.Με λίγα χρήματα παραπάνω αγοράζει κανείς πολύ πιο ποιοτική υλοποίηση με τα ίδια χαρακτηριστικά.Όχι ότι το Huawei δεν είναι αρκετά ποιοτικό αλλά υπάρχουν και καλύτερα.Αν ήταν η τιμή του κάνα 300άρι ευρώπουλα , με κλειστά μάτια τότε!

basilhszafeiropoulos

στα 300 επρεπε να ειναι…δυστυχως ελλαδα η τιμη του απο 362 θα το στρογγυλεψουν στα 399,99!!

frastgr

αν είναι αυτή η τιμή του νομίζω δεν θα περπατήσει στην Ελλάδα, υπάρχουν πολύ καλύτερες προτάσεις σε αυτή την τιμή περίπου.

enigma

Μια απορία…Ποιον ανταγωνιστή έχετε στο μυαλό σας που να χει 400euro με αυτά τα χαρακτηριστικά;;;

Panagiotis-Volos

Tην ίδια απορία έχω και εγώ enigma.

kostass

360€ μια χαρά τιμή είναι αν έρθει τόσο (πιστευω ότι θα κάνει 400€). Εχει χαρακτηριστικά παρόμοια με τα galasy sII.

Angelos

@frastgr μπορεις να μας ποιες ειναι οι αλλες καλυτερες επιλογες μεχρι 400euro…Γιατι εκτος απο SGSII στα διαφορα ιντερνομαγαζα δεν υπαρχει αλλο..

thorgoth

α τι καλα….
τωρα που πηγαινω αυστραλια θα του ριξω μια ματια και θα σας πω!

thunderc8

Μην ξεχνάτε ότι θα βγεί το νέο galaxy και το s2 θα πέσει άρα s2 αντι huawai.

Tzimakos

@Angelos.. Νομιζω ο fast ειπε περιπου στα 400 ευρω, οχι ακριβως τοσο.. Οποτε στα 430 ευρω υπαρχει το galaxy nexus, το οποιο εχει 720p οθονη, 4.7 αντι για 4.3, και αν και ενθουσιασμενος κατοχος ideos x5, ειναι και samsung οπως και να το κανουμε.. επεξεργαστη μονο λογικα εχει καλυτερο..

Πραγματικα πιστευω πως τηλεφωνα higher end απο δω και περα, ειναι χαζομαρα να βγαινουν με οθονες κατω απο 720p..

Δημητρης K.

η τιμη ειναι μια χαρα ρε παιδια..ελεος δηλαδη..το ποιο λεπτο κινητο στον κοσμο χωρια τα specs.τι? επειδη ειναι κινεζικη εταιρεια?ελεος…Τα Mac Air επειδη ειναι λεπτα δεν τα πληρωνουμε τοσα χρηματα?εκει ειναι λογικο?Προσωπικα θεωρω πως η Huawei θα παιξει σοβαρη “μπαλα” στο χωρο των smartphones τα επομενα χρονια αν συνεχισει σε τετοιες τιμες.Το honor για παραδειγμα ειναι ακριβο με αυτα τα specs αυτη την εποχη.Αν οντως ερθει μεσα καλοκαιριου Ελλαδα και δεν καθυστερησει(βλεπε honor ,3 μηνες καθυστερηση) τοτε θα παει καλα,αν περασει καλοκαιρι,με iphone 5 και smsg siii δεν θα παει πουθενα…

Iωαννης

362 εκει….εδω 399.99…και 415 τωρα εχει το s2,430 το nexus, 300 το 2x..:P ελα ενταξει..ποιος περνει αυτο αντι του s2 που θα πεσει κιολας μολις βγει το s3?

dimpep

Μέχρι να βγει το S3 και μέχρι να έρθει στην Ελλάδα θα περιμένουμε κανένα τετράμηνο. Οπότε μια χαρά τιμή είναι με τέτοια χαρακτηριστικά. Και συν τοις άλλοις τελευταίο μοντέλο, όχι παλιότερο και με amoled οθόνη και υπερλεπτο. Μη τα θέλουμε όλα δικά μας πια και μη συγκρίνουμε τα ιντερνετομάγαζα. Θα συγκρίνουμε τιμές ιντερνετομάγαζων με ιντερνετομάγαζα. Όχι τιμές μεγάλων αλυσίδων. Βέβαια τα ιντερνετομάγαζα δεν σου πουλάνε πάντα καινούρια, αρκετές φορές και ανακατασκευασμένα…

Φώτης

Παιδιά το HTC Evo 3D έχει πέσει εδώ και καιρό σε γνωστά καταστήματα στα 349 🙂 Καλό και αυτό αλλά οκ..

Γιωργος Ε.

Δυστυχως πιστευω εδω θα ερθει καμια 100 ευρω παραπανω, οπως ολα, γυρω στα 450 δηλαδη.
Το αναμενουμε παντως. φαινεται ωραιο και λεπτο.

ilias

Φιλε Φωτη συγκρινεις το evo 3d με αυτο? Αυτο εχει super ammoled με qhd αναλυση και το αλλο εχει μια απλη οθονιτσα.. ουτε για πλακα. σε αυτη την τιμη ειναι το καλυτερο σε τεχνικα χαρακτηριστικα που υπαρχει. και προσωπικα μου αρεσει και εμφανισιακα..

kostis ksou

θα παιξει κανενα hands on ??????????

Solon

Πολύ καλό και σε εξαιρετική τιμή. Όσον αφορά τον ανταγωνισμό είναι σίγουρο ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερο με τόσα χρήματα και δεν συμφωνώ με όσους λέτε πως θα έρθει Ελλάδα ποιο ακριβά.
Αυτή τη στιγμή στα Ελληνικά e-shops, που είναι από τα φθηνότερα στον κόσμο, βρίσκεις το galaxy SII με 418 ευρώ τελική τιμή με τα ταχυδρομικά. Αν το βρείτε σε ξένα e-shops φθηνότερα (με τα ταχυδρομικά πάντα) παρακαλώ τηλεφωνήστε μου από το 141 που λέγαμε και μικροί.
Και μην περιμένετε να πέσει πολύ η τιμή του μετά την ανακοίνωση του SIII. Θα πάει στα 399 άντε 380.
Τώρα αν θέλετε να πληρώσετε βιτρίνα δεν σας φταίει κανείς!
Επίσης καλό θα είναι να σκεφτείτε πως αν το Ascend ξεκινάει με 362 ευρώ αρχική τιμή, σε έξι μήνες θα το βρίσκεις με 300.

Γιωργος Ε.

xperia u 280 ευρω. μολις τωρα ανακοινωθηκε
αντε καιρο να πεσουν οι τιμες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple Google Google AI

iOS 18: Η Apple συζητά με τη Google για να φέρει λειτουργίες του Gemini AI στο iPhone

H Apple βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Google για να ενσωματώσει το εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone ως μέρος του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16: Οι 5 βασικές αναβαθμίσεις που περιμένουμε

Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο περιμένουμε τη σειρά iPhone 16 με αρκετά πιο ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά από την περυσινή σειρά iPhone 15.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.