Huawei Ascend P7, 1 εκατ. πωλήσεις σε 1 μήνα, απομένουν 9 εκατ. να φτάσει το στόχο

Η Huawei επιβεβαίωσε ότι μέχρι τις 13 Ιουνίου κατάφερε να πουλήσει 1 εκατομμύριο κομμάτια από το Huawei Ascend P7. Η ναυαρχίδα της Huawei έκανε το επίσημο ντεμπούτο της αρχές Μαΐου, επομένως έφτασε το ένα εκατομμύριο πωλήσεις σε περίπου έναν μήνα. Με 6.5mm και μεταλλικό σασί, το Huawei Ascend P7 είναι από τα πιο λεπτά smartphones στην αγορά αυτή τη στιγμή.

Έχει 5-ιντση 1080p οθόνη, Android 4.4 KitKat με Emotion UI, LTE, 13MP εξωτερική κάμερα, 8 MP μπροστινή κάμερα με panorama «selfie»mode, 2GB RAM, quad-core 1.8GHz Kirin 910T επεξεργαστή. Το Ascend P7 έχει 16GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω microSD κάρτας.

Η Huawei αναμένει να πουλήσει 10 εκατομμύρια Ascend P7 smartphones μέσα σε έναν χρόνο οπότε απομένουν άλλα 9 εκατομμύρια. Το περσινό Huawei Ascend P6 κατάφερε να πουλήσει 4 εκατομμύρια, οπότε η εταιρεία έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη. Για να δούμε τι θα καταφέρει.

Την Κυριακή 29 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το Huawei Ascend 7 στο Techblog Workshop.

, Huawei Ascend P7, 1 εκατ. πωλήσεις σε 1 μήνα, απομένουν 9 εκατ. να φτάσει το στόχο

, Huawei Ascend P7, 1 εκατ. πωλήσεις σε 1 μήνα, απομένουν 9 εκατ. να φτάσει το στόχο


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

10 Μυρια για κανενα λογο και δεν νομιζω να τα πλησιασει οχι να τα φτασει … 4-6 θα πουλησει.

Αντρέας

Καλή προσπάθεια από την Huawei

Γιάννης σε λέω

Λογικό να πουλήσει αρκετά, αφού προσφέρει συσκευές value for money με φοβερή εμφάνιση, ποιότητα κατασκευής και αξιοπρόσεχτα specs. Αν και δε νομίζω να φτάσει τις 10.000.000 πωλήσεις.

Iakovos80

Ανερχόμενη εταιρεία που συνεχώς προσπαθεί με πολύ αξιόλογες συσκευές και της αξίζει ένα κομμάτι από τον ανταγωνισμό! Προσωπική άποψη βέβαια.

Darth

το κινιτο το εχω δει απο κοντα και το εχω δουλεψει ειναι παρα μα παρα πολυ καλο
τι οθονη τι ποιότητα κατασκευής τη camera………….

τωρα για 10 m δεν ξερω αλλα συγουρα ειναι πολυ καλο

Γιάννης σε λέω

@Darth σίγουρα είναι μια πολύ καλή επιλογή, ειδικά γι’ αυτούς που θέλουν να αποκτήσουν έναν συνδυασμό φοβερής ποιότητας κατασκευής, εξωτερικής εμφάνισης, όμορφου UI και αξιοπρεπέστατων specs σε λογική τιμή. Αυτός είναι και ο λόγος που έχει ανέβει η Huawei! Όμως τις 10.000.000 πωλήσεις δύσκολο να της φτάσει μάλλον.

JohnWave

Aν κρίνω από τις τελικές εντυπώσεις που άφησε το P6 , θεωρώ ότι τουλάχιστον οι ευρωπαίοι κάτοχοι P6 δεν θα συνεχίσουν στο P7. Αναφέρομαι στο κομμάτι των απαιτητικών καταναλωτών που θα ήθελαν ένα εντελώς αλαγκάριστο κινητό και σωστή υποστήριξη όσο αφορά τις αναβαθμίσεις. Ένας τέτοιος καταναλωτής είμαι κι εγώ και όντας κάτοχος του P6 δεν θα προχωρήσω στο μέλλον σε αγορά του P7. Ναι είναι κομψό, ναι έχει ωραία οθόνη, ναι έχει καλή κάμερα. Με την GPU και τον επεξεργαστή όμως τι γίνεται ; Εκεί έχουμε θεματάκια όπως φάνηκαν και στο hands on που έκανε ο Κώστας για το P7.

nikos

Πανέμορφο το κινητό όμως έπρεπε να περιμένει και να βάλει τον καινούργιο επεξεργαστή της που ανταγωνίζετε τον sd805.Αυτός που φοράει το huawei p7 είναι αντάξιος του sd600 και πλέον με αυτόν τον επεξεργαστή βρίσκεις μοντέλα με σχεδόν ίδια τιμή(π.χ sgs4,htc one m7,sony xperia z,αν και νομίζω αυτό έχει τον snapdragon s4 pro)αλλά και με καλύτερο επεξεργαστή(lg g2).Οπότε έχει δύσκολο έργο και δεν πιστεύω πως θα φτάσει τις 10 εκ. πωλήσεις…Εμένα βέβαια αν με ρωτούσες θα προτιμούσα το p7 γιατί μου αρέσει περοσσότερο απ’όλα σε εμφάνιση(πλην του one m7 που όμως έχει χάλια κάμερα οπότε μπαίνει στην black list).

Γιάννης σε λέω

@JohnWave μα φυσικά η συσκευή δεν απευθύνεται στους πολύ απαιτητικούς σε τεχνικά χαρακτηριστικά χρήστες. Θα την επιλέξεις μόνο αν θες αξιοπρεπή (όχι κορυφαία) τεχνικά χαρακτηριστικά, αν είσαι λάτρης της ποιότητας κατασκευής και της εξωτερικής εμφάνισης. Όπως και οι περισσότεροι χρήστες i-phone, τα επιλέγουν επειδή τους αρέσει η ποιότητα κατασκευής και όχι επειδή απαραίτητα κυνηγούν τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά. Ας θυμηθούμε όμως και την τιμή… 399 € επίσημη τιμή στην Ελλάδα, όταν άλλα τηλέφωνα είναι 350 € ακριβότερα. Κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει να συμβιβαστείς με κατώτερη εμφάνιση, ούτε να δώσεις τα διπλάσια χρήματα μόνο και μόνο για να πιάσεις την κορυφή των τεχνικών χαρακτηριστικών. Εκτός αν θες να κρατήσεις μια συσκευή 2 με 3 χρόνια, οπότε εκεί μπορώ να καταλάβω τέτοια σπατάλη χρημάτων. Σε αντίθετη περίπτωση, αν αλλάζεις κινητό κάθε χρόνο, μια χαρά είναι το P7.

JohnWave

@Γιάννη, κοίτα εγώ δεν είμαι gamer , ούτε βλέπω full hd ταινίες στο κινητό , οπότε δεν μου δημιουργεί πρόβλημα το P6 σε αυτούς τους τομείς όπου υστερεί. Όμως από την άλλη μου δημιουργεί θέμα στο web browsing ( λαγκάρει στην KK κι ελπίζω σε ένα μελλοντικό διορθωτικό update ), δεν είναι smooth κι εντελώς αλαγκάριστο στα χαλαρά εφέ κύλισης ( φαίνεται κι εκεί η αδυναμία της GPU ) και σε μερικές εφαρμογές. Γενικά η overall εμπειρία είναι καλή αλλά είναι κατώτερη σε σχέση με ένα Nexus ή με ένα G2 . Θα έλεγα ότι είναι στα επίπεδα ενός S3. Λόγω αυτών λοιπόν και επειδή θα ήθελα και καλύτερη μπαταρία , αντί του P7 θα έπαιρνα ένα G2 αυτήν την εποχή στα 310 ευρώ. Θα γυρνούσα σε πλαστικό, το ξέρω, αλλά θα κέρδιζα σε όλα τα άλλα σε σχέση με το P7. Αν δεν υπήρχε το G2 τότε πραγματικά δεν ξέρω τι θα επέλεγα…θα ήμουν μάλλον ανάμεσα στο P7 και το One το περσινό και μάλλον θα επέλεγα το One κι ας υστερεί στην κάμερα. Το Nexus δεν το αναφέρω γιατί δεν μου αρέσει εμφανισιακά όπως φυσικά δεν μου αρέσουν και τα Galaxy. Tα Xperia δεν τα αναφέρω γιατί δεν… Συνέχεια »

Γιάννης σε λέω

@JohnWave έχεις δίκιο, το P6 κινείται σε δύναμη επεξεργαστή γύρω στο S3, αλλά σε εμφάνιση και ποιότητα κατασκευής κινείται πιο πάνω. Anyway, στο G2 με ξενερώνει η απουσία κάρτας μνήμης, κατα τ άλλα super! Το Nexus 5 θα το απέρριπτα για τον ίδιο λόγο, όπως και για την εξαιρετικά αδύναμη μπαταρία.

GiorgosM.

Στα 300 κάτι…το G2 μονόδρομος …όπως τώρα πια και το Ζ xperia πολύ καλή επιλογή,όπου με σκάρτα 270 απολαμβάνεις φοβερή ποιότητα.Έχω το Ζ κοντά στο δίμηνο και είμαι καθόλα ευχαριστημένος και με την “προβληματική” στην αρχη Kit kat 4.4 Πήρα και το dock station (used σε άψογη κατάσταση) και απολαμβάνω κινητάκι .Πετάει στο ίντερνετ και στο Nova Go απόλαυση!

thanasis

Το καλύτερο κινητό με διαφορα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Smartphones Android Apple featured

Η μετάβαση από iPhone σε Android θα γίνει πολύ πιο εύκολη του χρόνου

H Apple προχωρά σε πολλές άλλες αλλαγές για να συμμορφωθεί με τους όρους του νόμου για τις ψηφιακές αγορές.