Huawei Ascend W1, Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με τιμή 229 ευρώ

Το Huawei Asend W1 ξεκινάει την καριέρα του στην ελληνική αγορά με τιμή 229 ευρώ όπως μαθαίνουμε. Πρόκειται για το πρώτο smartphone της Huawei με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και ενσωματώνει οθόνη αφής 4 ιντσών ανάλυσης 720p, διπύρηνο επεξεργαστή 1.2GHz, μνήμη RAM 512ΜΒ, κάμερα 5 Megapixel και υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD.

Το Ascend W1 θα τεθεί αντιμέτωπο με το HTC 8S που κυκλοφορεί ήδη στην αγορά.

Huawei Ascend W1 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Huawei Ascend W1, Ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει με τιμή 229 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Seba

Να βγαλουν κανενα καλο ταμπλετακι με windows 8 με 350 ευρω!

b21

Απλός και λιτός σχεδιασμός. Όμορφο τηλέφωνο.

Mixalhs

Η αναλυση οθονης ειναι 480×800 pixel οχι hd..διόρθωση 🙂

panos13

Αν η τιμή ειναι 229 τοτε στα σκουτζομαγαζα θα παίκσει γύρω στα 180. Πολυ καλη για να είναι αληθινη. Μηπως η τιμή είναι χώρις τους φόρους?

Γιωργος Ε.

Ευχαριστώ δε θα παρω.

Solon

Πολύ καλή τιμή αν πράγματι έρθει με αυτήν στην ελληνική αγορά. Τα φθηνά winphone είναι απαραίτητα για να μεγαλώσει το κομμάτι του το λειτουργικό.

Βασίλης

Αυτή τη στιγμή βρίσκει απέναντί του τόσο το HTC 8S όσο και το Nokia 620. Είναι βέβαια φθηνότερο και από τα δύο κατά τουλάχιστον 50 ευρώ και με παρόμοια χαρακτηριστικά, οπότε βλέπω ανταγωνισμό στην χαμηλή κατηγορία.

Καλό είναι για εμάς τους καταναλωτές να υπάρχουν επιλογές για να μπορούμε να διαλέξουμε αυτό που θέλουμε (τουλάχιστον για εμάς που χρησιμοποιούμε Windows Phones).

panosdim82

Αν δεν πέσει κάτω απο τα 200, δεν θα έχει τύχη απέναντι στο 620. Πολύ πιό ποιοτικό και πιο όμορφο (για μένα) το “μικρό” της nokia και αν η διαφορά είναι μόνο 50, τότε τα αξίζει, μόνο και μόνο για το Nokia drive.

χρηστος

Panos,απλως να σε ενημερωσω οτι πλεον το νοκια ντραιβ παιζει σε ολα τα wp8 🙂 κατα τα αλλα,το κινητακι ειναι πολυ ομορφο και σε δελεαστικη τιμη, ελπιζω να βρει ανταποκριση.

panosdim82

@χρηστος απλά το είπα γιατί απ´ότι ξέρω δεν παίζει Ελλάδα. Πάντως αν τελικά έρθει και εδώ, αλλάζουν τα πράγματα. Μου αρέσει και η μεγάλη -σχετικά με το νόκια- μπταρία.

Nickolas

Όμορφο με πολύ καλά χαρακτηριστικά, γρήγορος επεξεργαστής καλή σε μέγεθος οθόνη, κάμερα και μπροστά για βιντεοκλήσεις (κάτι που δεν έχει το Htc 8S) και πολύ μεγάλη μπαταρία που πλησιάζει αυτές που βάζουν σε high end κινητά. Εγώ με το 8S είμαι πολύ ευχαριστημένος από την μπαταρία, 2 μέρες άνετα μου βγάζει με αρκετή χρήση, πόσο μάλλον αυτό που έχει και 250mh παραπάνω.
Νομίζω οτι σε αυτά τα χρήματα είναι ότι καλύτερο και όχι μόνο για windows phone κινητό αλλά και για android, γνωρίζεις οτι παίρνεις ένα χαμηλής αξίας κινητό που έχει όμως επιδόσεις όμοιες με αυτές των high end και χωρίς lag.
@ χρηστος
Δυστυχώς το Nokia drive για την ώρα το έχουν δώσει μόνο σε Αμερική, Καναδά και Αγγλία σε όσους έχουν wp8 κινητά για τις υπόλοιπες χώρες δεν ξέρουμε τι γίνεται.

nikosktz

εμενα το μονο που με ανησυχει ειναι οτι εχει πολυ μικρη μνημη 4 gb χρηστες του 8s που εχει ιδια specs εχουν αναφερει οτι μετα την εγκατασταση του wp8 και μερικων εφαρμογων τους μενουν κατι mb ελευθερα το οποιο οφειλεται και στο γεγονος οτι οι εφαρμογες δεν μπορουν να αποθηκευονται στην sd για εξοικονομιση χωρου παραθετω το αναλογο λινκ https://forums.wpcentral.com/htc-8s/210621-problem-memory-management-htc-8s.html

dioni

φοβερό κινητό παιδιά,αν και με νευριάζουν τα αφής αυτό είναι άλλο πράγμα

Γιώργος Γκόνης

Τι αξίζει να αγοράσω: Ηuawei Ascend W1 ή Nokia Lumia 720; Και γιατί;

iceman

@ γιωργος γκονης : δες εδω και αποφασισε : https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=5321&idPhone2=5065

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.