Huawei EMUI 10: Στόχος να δημιουργήσει μια νέα τεχνολογική εμπειρία

Huawei EMUI 10, Huawei EMUI 10: Στόχος να δημιουργήσει μια νέα τεχνολογική εμπειρία

­­­Η Huawei παρουσιάζει το λογισμικό EMUI10 με στόχο να δημιουργήσει μια νέα τεχνολογική εμπειρία. Το EMUI10 φέρνει τρεις αναβαθμίσεις: UX design, απόλυτη εμπειρία σε όλες τις περιπτώσεις και ένα νέο επίπεδο βέλτιστης λειτουργίας.

Το EMUI προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ διαφορετικών συσκευών, όπως και τη σύνδεση μεταξύ συσκευών και εφαρμογών ώστε να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Η ομάδα που δημιούργησε το EMUI έχει υιοθετήσει μία συνεργατική και εξωστρεφή νοοτροπία, ελπίζοντας πως περισσότεροι συνεργάτες και προγραμματιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν καινοτόμες εμπειρίες για κάθε χρήση.

Το EMUI της Huawei έχει πάνω από 500 εκ. DAUs (Daily Active Users) σε 216 χώρες και υποστηρίζει 77 γλώσσες. Τα τελευταία 7 χρόνια, δηλαδή από τότε που γεννήθηκε το EMUI 1.0 το 2012, έχουν πραγματοποιηθεί τεχνολογικές αναβαθμίσεις με την ανώτατη ποιότητα εμπειρία χρήσης. Τα στατιστικά δείχνουν πως οι δείκτες αναβάθμισης των χρηστών σε EMUI 8.0 και EMUI 9.0 έφτασαν το 79% και το 84% αντίστοιχα, ενώ ο αριθμός των χρηστών που αναβάθμισαν τα κινητά τους σε EMUI10 αναμένεται να φτάσει τα 150 εκ.

Το επαναστατικό EMUI 10 υιοθετεί την τεχνολογία συνδεσιμότητας συσκευών για να υποστηρίξει τις HD video κλήσεις μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Οι χρήστες πραγματοποιούν ηχητικές και video κλήσεις όποτε επιθυμούν και οπουδήποτε βρίσκονται. Για παράδειγμα στην περίπτωση μιας εισερχόμενης κλήσης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν θα απαντήσουν μέσω ενός ηχείου ή αν πρόκειται για μία video κλήση, μπορούν να απαντήσουν μέσω της τηλεόρασης, ή της οθόνης του αυτοκινήτου, ή ακόμη να στείλουν ένα video σε πραγματικό χρόνο από drone έτσι ώστε να μοιραστούν όμορφες εικόνες με φίλους και συγγενείς. Στην δουλειά, ένα smartphone και ένας υπολογιστής μπορούν να «μοιράζονται» οθόνες προκειμένου τα δεδομένα να ανταλλάζονται εύκολα μέσω drag-and-drop. Μία τόσο ανεμπόδιστη εμπειρία έχει καταστεί εφικτή μέσω της τεχνολογίας συνδεσιμότητας των συσκευών.

Η Huawei στρέφει πάντα τη προσοχή της στην ασφάλεια των συστημάτων και των εφαρμογών της. Πέρα από το να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης, χτίζει επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας χρησιμοποιώντας hardware και λογισμικό της εταιρείας. Μόνο οι συσκευές που έχουν αναγνωρισθεί από τον χρήστη μπορούν να συνδεθούν σε άλλες συσκευές και επιπλέον, η επικοινωνία μεταξύ των συσκευών είναι συνολικά κωδικοποιημένη για να εξασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια στη μεταφορά δεδομένων.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones Nothing

Nothing Phone (2a): Βελτιώνεται η κάμερα – Παίρνει το security patch Απριλίου

Το Nothing Phone (2a) λαμβάνει την τρίτη του ενημέρωση λογισμικού μέσα σε ένα μήνα, την ενημέρωση Nothing OS 2.5.5.

Smartphones featured

Canalys: Η παγκόσμια αγορά smartphone αυξάνεται κατά 11% το 1ο τρίμηνο – Εταιρεία έκπληξη στην πρώτη τετράδα

Οι παγκόσμιες αποστολές smartphone αυξήθηκαν κατά 11% το 1ο τρίμηνο του 2024, σύμφωνα με την τελευταία έκθεση της Canalys.