Huawei EMUI 10: Στόχος να δημιουργήσει μια νέα τεχνολογική εμπειρία

­­­Η Huawei παρουσιάζει το λογισμικό EMUI10 με στόχο να δημιουργήσει μια νέα τεχνολογική εμπειρία. Το EMUI10 φέρνει τρεις αναβαθμίσεις: UX design, απόλυτη εμπειρία σε όλες τις περιπτώσεις και ένα νέο επίπεδο βέλτιστης λειτουργίας.

Το EMUI προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ διαφορετικών συσκευών, όπως και τη σύνδεση μεταξύ συσκευών και εφαρμογών ώστε να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Η ομάδα που δημιούργησε το EMUI έχει υιοθετήσει μία συνεργατική και εξωστρεφή νοοτροπία, ελπίζοντας πως περισσότεροι συνεργάτες και προγραμματιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν καινοτόμες εμπειρίες για κάθε χρήση.

Το EMUI της Huawei έχει πάνω από 500 εκ. DAUs (Daily Active Users) σε 216 χώρες και υποστηρίζει 77 γλώσσες. Τα τελευταία 7 χρόνια, δηλαδή από τότε που γεννήθηκε το EMUI 1.0 το 2012, έχουν πραγματοποιηθεί τεχνολογικές αναβαθμίσεις με την ανώτατη ποιότητα εμπειρία χρήσης. Τα στατιστικά δείχνουν πως οι δείκτες αναβάθμισης των χρηστών σε EMUI 8.0 και EMUI 9.0 έφτασαν το 79% και το 84% αντίστοιχα, ενώ ο αριθμός των χρηστών που αναβάθμισαν τα κινητά τους σε EMUI10 αναμένεται να φτάσει τα 150 εκ.

Το επαναστατικό EMUI 10 υιοθετεί την τεχνολογία συνδεσιμότητας συσκευών για να υποστηρίξει τις HD video κλήσεις μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Οι χρήστες πραγματοποιούν ηχητικές και video κλήσεις όποτε επιθυμούν και οπουδήποτε βρίσκονται. Για παράδειγμα στην περίπτωση μιας εισερχόμενης κλήσης, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν αν θα απαντήσουν μέσω ενός ηχείου ή αν πρόκειται για μία video κλήση, μπορούν να απαντήσουν μέσω της τηλεόρασης, ή της οθόνης του αυτοκινήτου, ή ακόμη να στείλουν ένα video σε πραγματικό χρόνο από drone έτσι ώστε να μοιραστούν όμορφες εικόνες με φίλους και συγγενείς. Στην δουλειά, ένα smartphone και ένας υπολογιστής μπορούν να «μοιράζονται» οθόνες προκειμένου τα δεδομένα να ανταλλάζονται εύκολα μέσω drag-and-drop. Μία τόσο ανεμπόδιστη εμπειρία έχει καταστεί εφικτή μέσω της τεχνολογίας συνδεσιμότητας των συσκευών.

Η Huawei στρέφει πάντα τη προσοχή της στην ασφάλεια των συστημάτων και των εφαρμογών της. Πέρα από το να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης, χτίζει επίσης ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασφαλείας χρησιμοποιώντας hardware και λογισμικό της εταιρείας. Μόνο οι συσκευές που έχουν αναγνωρισθεί από τον χρήστη μπορούν να συνδεθούν σε άλλες συσκευές και επιπλέον, η επικοινωνία μεταξύ των συσκευών είναι συνολικά κωδικοποιημένη για να εξασφαλιστεί η πλήρης ασφάλεια στη μεταφορά δεδομένων.

Δελτίο Τύπου

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Honor

Honor X30 Series: Η επίσημη παρουσίαση θα γίνει στις 28 Οκτωβρίου

Η νέα σειρά X30 της Honor θα αποτελείται από τα μοντέλα X30 Max και X30i, τα οποία λανσάρονται επίσημα στις 28 του μήνα.

Smartphones Vivo

Vivo X60t Pro: Εμφανίζεται στο TENAA με φωτογραφίες και εικόνες

Το τηλέφωνο φαίνεται να είναι εντελώς νέο και όχι απλώς μια ανανεωμένη έκδοση μιας παλιότερης συσκευής, όπως το X60 Pro+ και το X60t Pro+ (ή το X60 και το X60t).

Smartphones Tech Podcast

TechPodcast: MacBook Pro 2021, Pixel 6, Xiaomi Car, Bitcoin [S02E06 – 21/10/2021]

Η 6η εκπομπή της 2ης σεζόν του Tech Podcast είναι εδώ! Το εβδομαδιαίο podcast τεχνολογίας με τους Κώστα Βλαχάκη, Βάιο Βήτο και Γιώργο Αρβανιτίδη κάθε Πέμπτη βράδυ στις 22:00.

Smartphones Qualcomm Snapdragon MediaTek

Snapdragon 898 και Dimensity 2000: Γίνονται γνωστά όλα τα specs

Η αποκάλυψη των αναλυτικών specs του Snapdragon 898 και του Dimensity 2000 μας προετοιμάζει για το τι μέλλει γενέσθαι στη high end κατηγορία.