Άνδρας παρήγγειλε μήλα online και κέρδισε Apple iPhone SE
Δευτέρα, 19/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ο Nick James στην Αγγλία παρήγγειλε online τα μήλα του από το supermarket Tesco και κατάφερε να κερδίσει ένα Apple iPhone SE.
Τετάρτη, 22/07/2020 · Τάσος Παπανικολάου
Πριν λίγες ημέρες είδαμε μία συσκευή Huawei με κωδικό μοντέλου TNN-AN00, το οποίο και αναμένουμε να κυκλοφορήσει με την ονομασία Enjoy 20s, να περνάει από την ΤΕΝΑΑ. Σήμερα έχουμε την πρώτη live φωτογραφία της συσκευής.
Όπως βλέπετε παραπάνω, η φωτογραφία επιβεβαιώνει τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Το τριπλό σύστημα κάμερας στο πίσω μέρος σε κάθετη διάταξη στα αριστερά, με την κύρια κάμερα να είναι αισθητήρας 64MP, συνοδευόμενος από αισθητήρες 8MP και 2MP. Επίσης, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι η συσκευή θα διαθέτει φυσικό αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στα πλαϊνά, ενσωματωμένο στο power button.
Το Huawei Enjoy 20s αναμένεται να κυκλοφορήσει στις Κίνα, ενώ όταν έρθει Ευρώπη αναμένουμε να ενσωματωθεί στην οικογένεια της σειράς Y. Οι πληροφορίες που έχουμε από την ΤΕΝΑΑ κάνουν λόγω για οθόνη 6,8 ιντσών τεχνολογίας LCD και ανάλυσης 1080p, ενώ αναμένουμε στο εσωτερικό της συσκευής επεξεργαστή MediaTek της σειράς Dimensity 800.
Δευτέρα, 19/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Ο Nick James στην Αγγλία παρήγγειλε online τα μήλα του από το supermarket Tesco και κατάφερε να κερδίσει ένα Apple iPhone SE.
Δευτέρα, 19/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Οι Samsung, Xiaomi, Oppo, Vivo, ZTE και Meizu θα παρουσιάσουν νέα smartphones με την selfie κάμερα κάτω από την οθόνη.
Δευτέρα, 19/04/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Έχει παγιωθεί πλέον η άποψη ότι το iPhone 13 θα έχει μικρότερο notch σε σχέση με το iPhone 12, αλλά τώρα υπάρχουν και συγκριτικά δεδομένα.
Σάββατο, 17/04/2021 · Ιάκωβος Μπελώνιας
Το Nokia 2.4 έρχεται να αποδείξει πως ένα smartphone της μεσαίας κατηγορίας τιμής, μπορεί να ξεχωρίζει για την οθόνη και την αυτονομία του.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ