Huawei Honor 2, Τετραπύρηνο Android smartphone με οθόνη 4.5 ίντσες 720p

Το Huawei Honor αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο Νοέμβριο στην Κίνα (πότε θα το δούμε εδώ;) με οθόνη 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης 1280×720 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Hass K3V2, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 8 Megapixel και Android 4.1 Jelly Bean. Αρχικά το Honor 2 ακουγόταν ότι θα τρέχει 4.0 Ice Cream Sandwich όμως αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει.

Μην αρχίσετε να φωνάζετε όταν μάθετε ότι αναμένεται να κυκλοφορήσει με $287 (220 ευρώ)…

, Huawei Honor 2, Τετραπύρηνο Android smartphone με οθόνη 4.5 ίντσες 720p

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris Iraklio

Δυνατο απλο και ομορφο….

lefteris

ποοο… ενταξει την τιμη αυτη δεν θα την δουμε εμεις (Ελλάδα κλασσικα +200 η παραπανω) Εχει τελειο μεγεθος οθονης και HD κιολας. μονο ο επεξεργαστης μου ξενιζει [μαρκα] αλλα γι αυτα τα λεφτα ΠΑΜΕ ΚΙΝΑΑΑΑ!!!

KostasB

Στην φωτογραφία φαίνεται να έχει 2 sim ή κάνω λάθος; Κλασικά όμως θα αργήσει να έρθει Ελλάδα αλλά αν δεν αργήσει, με τέτοια τιμή θα είναι ΤΟ value for money…

Ας το φερει καποιος συντομα στην Ελλαδα και μακαρι να μην ειναι μονο ενας παροχος… Και επιτελους ας πεσει λιγο η τιμη του Ascend P1 ειναι ακομα λιγο τσιμπημενη ομολογουμενως

aris

δεν μου φενεται στη φωτο η να ειναι οθονη 4.5 ιντσες κατα τα αλλα φαινεται αρκετα καλο και αρκεται φθηνο αν βγει με αυτη την τιμη

george

Νομίζω υπάρχει εδω και καιρό με ονομα g600 site http://www.merimobiles.com

kostass

Kαι 300€ να κάνει πολύ καλό θα είναι. Το θέμα είναι πότε θα έρθει στην Ελλάδα γιατί όπως είναι γνωστό η Huawei τα φέρνει με πολύ μεγάλη καθυστέρηση. Εγώ το κόβω να έρχεται το Πάσχα. Μέχρι τότε ποιος ξέρει τι θα έχει βγει…

jimo

οριστε ρε παιδια!!! ποιο galaxy s3 και τα σχετικα !! τα ιδια σχεδον χακτηρριστικα με το gs3 και στο 1/3 της τιμης!!!!

γιατι να δωσω λοιπον 700 ευρω για gs3

Panos7GR

@lefteris: Ο επεξεργαστής πρέπει να είναι της ίδιας της Huawei. Και μάλιστα πρέπει να είναι ο ίδιος που έχει το Ascend D Quad (που δυστυχώς ποτέ δεν είδαμε). Μας είχε υποσχεθεί πολλά πάντως για τις επιδόσεις του… Μια βδομάδα μετά την λήξη της MWC στη Βαρκελώνη, όπου και το πρωτοπαρουσιάστηκε, είχα πετύχει μια αφίσα της Huawei που έλεγε “the world’s fastest smartphone”.

Τεσπα τουμπανιαρικο κινητό!!! Έχει τα πάντα και σε πολύ καλή τιμή. Άνετα χτυπάει τα “θηρία” των επωνύμων αν έρθει με σωστή τιμολόγηση. Δεν έχει να ζηλέψει και τίποτα από τους ανταγωνιστές. Άλλωστε βλέποντας και τα χαρακτηριστικά μου φαίνεται πως θα γίνει η ναυαρχίδα της εταιρείας.

Charis

Ρε παιδια ειναι ΑΣΧΗΜΟ!!

Νικολαος

Ειναι ομορφο και δυνατο κινητο,αλλα υπαρχει κληση βιντεο (3G μαμισια) οχι π.χ tango παιδια?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.