Το πολυσυζητημένο 4G Huawei Honor 6 με οθόνη 5 ιντσών Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 920, μνήμη RAM 3GB και κάμερα 13 Megapixel έρχεται επίσημα στην Ευρώπη. Όχι μέσα από τους εκάστοτε αντιπροσώπους ανά χώρα αλλά απευθείας από την Huawei Κίνας μέσα από σχετική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει για να το προϋπαντήσει. Σύμφωνα με […]
Το πολυσυζητημένο 4G Huawei Honor 6 με οθόνη 5 ιντσών Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 920, μνήμη RAM 3GB και κάμερα 13 Megapixel έρχεται επίσημα στην Ευρώπη. Όχι μέσα από τους εκάστοτε αντιπροσώπους ανά χώρα αλλά απευθείας από την Huawei Κίνας μέσα από σχετική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει για να το προϋπαντήσει.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog οι πρώτες χώρες που θα το υποδεχθούν θα είναι οι Αγγλία, Γερμανία, Ολλανδία και Γαλλία. Μπορούμε να υποθέσουμε ότι η διάθεσή του ίσως πραγματοποιηθεί όπως έγινε με το OnePlus One, δηλαδή με προσκλήσεις(;).
Δύο φίλοι που συνάντησα πρόσφατα στο Techblog Cafe Θεσσαλονίκης το είχαν φέρει από Κίνα και αν διαβάζουν τούτο εδώ το post θα μπορούσαν ίσως να γράψουν τη γνώμη τους για αυτό το διαμαντάκι.
Όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε να επισκεφτούμε την σχετική ιστοσελίδα με τα teaser της Huawei για το Honor 6 και να περιμένουμε τις εξελίξεις https://hihonor.com
Η Google επιταχύνει τη μετάβαση σε νέα κρυπτογράφηση για το Android και τις υπηρεσίες της, με στόχο καλύτερη προστασία απέναντι στους μελλοντικούς quantum υπολογιστές.
Μια νέα λειτουργία που δοκιμάζεται στο Android 17 Beta 3 υπόσχεται πιο γρήγορη φόρτιση, περιορίζοντας διεργασίες στο παρασκήνιο όταν ο χρόνος είναι περιορισμένος.
Η Android 17 Beta 3 φέρνει πίσω το “Hey Google” για το Gemini, ενεργοποιεί τα App Bubbles και διορθώνει προβλήματα σε ειδοποιήσεις, κάμερα και σύστημα στα Pixel.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου