Huawei Honor 6 Plus, teaser για 16 Δεκεμβρίου με τα μήλα που κρέμονται

Εδώ και καιρό γνωρίζουμε από διάφορα leaks ότι η Huawei ετοιμάζεται να λανσάρει νέα ναυαρχίδα η οποία θα είναι το Huawei Honor 6 Plus και θα φέρει dual κάμερα στην πίσω πλευρά, που δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο πως ακριβώς θα λειτουργεί. Με teaser που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Weibo, επιβεβαιώνει ότι η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου.

Από το teaser δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά, αλλά από τα μήλα που κρέμονται στις οθόνες των συσκευών είναι προφανές ότι θέλει να απευθυνθεί στην Apple με το Huawei Honor 6 Plus που εκτός των άλλων, έχει παρόμοια ονομασία με το iPhone 6 Plus.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες λένε ότι η τιμή του θα είναι γύρω στα 323 δολάρια ενώ από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών περιμένουμε 5.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1080×1920 και 401 ppi, Kirin 925 επεξεργαστή, 3GB RAM και τεράστια μπαταρία 3,500 mAh. Επιπλέον θα έχει την διπλή κάμερα στην πίσω πλευρά η οποία λέγεται ότι είναι στα 8 Megapixel.

Μαζί με το teaser μπορείτε να δείτε μερικές φωτογραφίες που λέγεται ότι τραβήχτηκαν με την κάμερα του Huawei Honor 6 Plus, και τα υπόλοιπα θα τα δούμε την Τρίτη που μας έρχεται.

huawei honor 6 plus teaser, Huawei Honor 6 Plus, teaser για 16 Δεκεμβρίου με τα μήλα που κρέμονται

huawei honor 6 plus teaser, Huawei Honor 6 Plus, teaser για 16 Δεκεμβρίου με τα μήλα που κρέμονται

huawei honor 6 plus teaser, Huawei Honor 6 Plus, teaser για 16 Δεκεμβρίου με τα μήλα που κρέμονται

huawei honor 6 plus teaser, Huawei Honor 6 Plus, teaser για 16 Δεκεμβρίου με τα μήλα που κρέμονται

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λαζαρος

Από τις φωτογραφίες γίνεται φανερός ο τρόπος λειτουργίας της διπλής κάμερας: διπλό focus!

Λεωνίδας

Δεν ξέρω για τη διαφήμιση, αλλά τα δείγματα των φωτογραφιών είναι εξαιρετικά…Όσο για τις συγκρίσεις με τα iphones απλά πιστεύω ότι πρέπει να τις σταματήσουν γιατί ναι, όλοι πια ξέρουμε ότι υπάρχουν αμέτρητα μοντέλα που υπερτερούν των iphones και σε specs και σε ποιοτητα και σε τιμή…Δεν χρειάζεται κάθε τόσο να βλέπουμε δίπλα και μια αναφορά σε apple.

Sot11

Αυτό που μερικές εταιρείες προσπαθούν να διαφημιστούν μέσω της Apple εμένα μου φαίνεται τελείως λάθος τακτική! Το μονο που καταφέρνουν ειναι να συζητηθεί ακόμα περισσότερο η Apple και τέλος να έχει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη!

P

Απο τις φωτό φαίνεται το άθλιο photoshop που κάνανε … Δείτε την εστίαση στην τελευταία φωτό ποσό άσχημο ειναι το βάθος πεδίου …. Και επειδή τα μήλα πουλάνε είπανε να βάλουνε και κανά κιλό..

lucifer1507

Οι δύο τελευταίες φωτογραφίες δεν είναι οι ίδιες, οπότε δεν μιλάμε για διπλό focus, είναι απλά δύο διαφορετικές που έχουν την ίδια γωνία λήψης. Αν και με ενδιαφέρει σαν συσκευή καθώς έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά θέλω να δω πρώτα την παρουσίαση και σχόλια για να αποφασίσω.

Γιωργος

Ο ορισμός της πρώτης φωτογραφιας μου θυμίζει την παροιμία “οσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια!

Vagelis

Παιδιά οι δύο τελευταίες ίσως μας δείχνουν το αποτέλεσμα της dual κάμερας και την δυνατότητα εστίασης αφού έχουμε τραβήξει την φωτό..

lucifer1507

@Vagelis

Δλδ εσύ βλέπεις την ίδια λήψη στις δύο τελευταίες?

Vagelis

Ναι, ακριβώς την ίδια λήψη με διαφορετική εστίαση.

lucifer1507

Στην πάνω φωτογραφία λείπουν οι άνθρωποι, δεν είναι η ίδια φωτογραφία. Θα είχε σκούρα σημεία όπου υπήρχαν οι άνθρωποι.

lucifer1507

Ορίστε πως θα ήταν η πραγματική φωτογραφία με διαφορετική εστίαση, https://i60.tinypic.com/qovivn.jpg

Vagelis

@lucifer1507 Και γω σκέφτηκα ακριβώς αυτό που λες για τους ανθρώπους, αλλά από την άλλη αν παρατηρήσεις στην πρώτη φωτό, το χίονι ακριβώς δίπλα στo snowmobile έχει μη φυσιολογική διαφορά εστίασης, φαίνετε πολύ θολό για τόσο δίπλα, κάτι που μου δείχνει ότι η φωτό είναι επεξεργασμένη με λογιμικό, όπως και στην δεύτερη αν παρατηρήσεις τις κορυφές των βουνών, θα δεις επίσης την ίδια επεξεργασία..Με λίγα λόγια σαν να έχουν υποστεί σημειακό blur..

Πέρα από αυτό, αφού οι φωτογραφίες δόθηκαν ως promo από την εταιρία, λογικά θα θέλουν να δείξουν κάποιο χαρακτηριστικό της κάμερας της συσκευής.. Για πιο λόγο λοιπόν να μας δώσουν δύο διαφορετικές φωτό απο ίδια γωνία λήψης? Και μάλιστα αν κρίνουμε από την ποιότητα τους με χάλια εστίαση? Σε αυτό κυρίως στηρίζω την υπόθεσή μου..

Lucifer1507

Συμφωνώ απόλυτα με αυτα που γραφεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.