Huawei Honor 8: Έφτασε 5 εκατ. εγγραφές σε 4 ημέρες

Το Huawei Honor 8 έχει ανακοινωθεί εδώ και λίγες μέρες, αλλά όπως αποκαλύπτει η ίδια η Huawei ήδη οι εγγραφές για όσους ενδιαφέρονται να αποκτήσουν το νέο της smartphone, έχουν ξεπεράσει τα 5 εκατομμύρια.

Ο στόχος των 5 εκατομμυρίων ξεπεράστηκε σε μόλις 4 ημέρες, κάτι που θεωρείται άκρως εντυπωσιακό. Ωστόσο, να σημειωθεί ότι δεν πρόκειται για προ-παραγγελίες, αλλά για τον αριθμό των ατόμων που έχουν εγγραφεί για την πρώτη πώληση του Huawei Honor 8.

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι και τις 18 Ιουλίου, το smartphone θα αρχίσει να πωλείται από 19 Ιουλίου. Έρχεται σε τρεις εκδόσεις 3GB RAM/32GB, 4GB RAM/32GB και 4GB RAM/64GB με τιμές 300, 345 και 375 δολάρια, αντίστοιχα.

Το Huawei Honor 8 έρχεται με οθόνη 5.2 ιντσών 2.5D curved glass ανάλυσης 1080×1920 pixels και dual-camera 12 Megapixel στην πλάτη. Και οι δύο κάμερες έχουν laser auto focus και διάφραγμα φακού f/2.2, υπάρχει αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη, οκταπύρηνος επεξεργαστής Kirin 950 με Mali-T880 MP4 GPU και υποδοχή για κάρτα microSD έως και 128GB.

Η εμπρόσθια κάμερα είναι 8 Megapixel, η μπαταρία 3000mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης, τρέχει Android 6.0 με EMUI 4.1, έχει πάχος 7.45 χλστ. και βάρος 153 γρ.

huawei honor 8 5 millions, Huawei Honor 8: Έφτασε 5 εκατ. εγγραφές σε 4 ημέρες

huawei honor 8 5 millions, Huawei Honor 8: Έφτασε 5 εκατ. εγγραφές σε 4 ημέρες

huawei honor 8 5 millions, Huawei Honor 8: Έφτασε 5 εκατ. εγγραφές σε 4 ημέρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fotis

Αν και apple funboy ειναι τελειο

9gag

Οντως φαινεται πολυ καλο! και αν η μεγαλη του εκδοση (4GB RAM/64GB) ειναι κοντα στα 320-350 ειναι κομπλε! (μιλαμε παντα για αρχικη τιμη)

Aen. 78

Αν ειναι σαν το mate8…Δοκιμασα το περσινό πια mate8 κ επαθα τρελή πλακα. Τελειο. Σε ολα κορυφαιο και τρομερα γρηγορο. Κι αν παρα την τελεια οθονη του ειχε super amoled, θα ελεγα με σιγουριά οτι ειναι το κορυφαιο. Μπραβο τους.

dark_master

Οι τιμές είναι δυστυχώς Κίνας. Εδώ δεν θα έρθει τόσο…

Darth

Τιμές λογικά είναι της Κίνας δεν υπάρχει ούτε ένα στα 100 με ευρωπαϊκή φορολογία να κοστίζει τόσο μια τέτοια συσκευή, ειδικά αν βάλουμε στην εξίσωση την ποιότητα κατασκευής της Huawei τότε τέτοια τημη για την Ευρώπη είναι κάτι το ουτοπικο

TNT

Το SAR που θα βρίσκεται;;;;
Αν είναι κάτω απο 1 δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην το πάρεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.