Huawei Honor 9: Magic Live OS αντί για EMUI;

Honor 9 Magic Live OS, Huawei Honor 9: Magic Live OS αντί για EMUI;
Σε λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα το Huawei Honor 9. Όσον αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, λίγο πολύ τα περισσότερα έχουν γίνει γνωστά, ωστόσο, σύμφωνα με τελευταία διαρροή, τουλάχιστον μία από τις τρεις εκδόσεις Honor 9 δεν θα έρχεται με το EMUI για UI αλλά με το Magic Live UI.

Αρχικά το Honor 9 αναμενόταν να τρέχει το EMUI 5.0, αλλά, φαίνεται ότι η εταιρεία θα προτιμήσει την έκδοση του 1.0.533 του Magic Live, το οποίο μας συστήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στο Honor Magic.

Η διαφορά του με το EMUI έγκειται στο ότι παρέχει περισσότερες δυνατότητες εξατομίκευσης, ενώ η Huawei το προωθεί ως το UI το οποίο εξειδικεύεται στην τεχνητή νοημοσύνη.

Κατά τα άλλα, το Honor 9 αναμένεται να έρχεται με οθόνη 5.15 ιντσών (1920 x 1080), SoC Kirin 960, δύο κάμερες 20MP και 12MP και εμπρόσθια κάμερα 8MP.Ο αναγνώστης δακτυλικού αποτυπώματος θα είναι ενσωματωμένος στο Home Key και θα έρχεται με μη αποσπώμενη μπαταρία χωρητικότητας 3100mAh.

Τέλος, βάσει των πιο πρόσφατων πληροφοριών, το Honor 9 θα έρχεται σε τρεις εκδοχές, μία με 4GB RAM και 64GB ROM, μία με 6GB RAM και 64GB ROM και μία με 6GB RAM και128 GB ROM. Η πρώτη αναμένεται να κοστίζει 338 δολάρια, η δεύτερη 382 και η τρίτη 441 δολάρια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.