Huawei Ideos X5, Τετάρτη στα καταστήματα WIND;

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η διάθεση του smartphone Huawei Ideos X5 μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της WIND. Με Android 2.2, οθόνη αφής 3,8 ιντσών, επεξεργαστή 800MHz, δώρο χάρτες NDrive και τιμή κοντά στα 200 ευρώ, το Huawei X5 αποτελεί μια δελεαστική πρόταση αγοράς.

Το επόμενο διάστημα θα έχουμε το Huawei Ideos X5 στα χέρια μας για μια πιο αναλυτική παρουσίαση.

, Huawei Ideos X5, Τετάρτη στα καταστήματα WIND;

Huawei Ideos X5
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2
Επεξεργαστής: 800MHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3,8 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, βίντεο 720p HD
Ενσωματωμένη μνήμη: 2GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Bluetooth 2.1, Wi-Fi n, GPS, micro USB
Μπαταρία: 1500mAh

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

85 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tzimakos

Ειναι σιγουρο για τεταρτη παιδια?

Εγω ειχα ακουσει πως θα εφτανε σημερα..

Δεν εχουμε ελπιδες για κατι τετοιο ετσι?

pt

Αξίζει τα παραπάνω χρήματα από το Blade?

NikosVolos

Αποκλειεται για σημερα,τουλαχιστον για επαρχια,καθως δεν το γνωριζουν.Σε κανενα κεντρικο καταστημα της Αθηνας μπορει.Θα γινει μαχη παντως με το συγκεκριμενο κινητο,εχω ενα προαισθημα οτι θα πουλησει τρελα.

Tzimakos

Εννοειται φιλος πως αξιζει..

Βλεπε: επεξεργαστη, οθονη , flash, ποιοτητα κατασκευης (γυαλι στο ενα, πλαστικο στο αλλο στην οθονη), επισημη εκδοση android, και βεβαια design..

giannis-tzia

adobe flash player -υποστηρίζει;

Tzimakos

Ναι υποστηριζει..

Εχει armv7 επεξεργαστη, για την ακριβεια νομιζω εχει τον επεξεργαστη που εχει και το desire z

NikosVolos

gianni υποστηριζει flash

pt κατα την γνωμη μου δεν συγκρινεται το Χ5 με το Βlade,κλασης ανωτερο το πρωτο και μπορεις να το καταλαβεις αυτο μονο απο τα hands-on εδω στο Techblog.

Eαν δεν κανει τιποτα ‘κολπα’ η Huawei με εγγυησεις κλπ δεν προκειτε να ξαναπληρωσω 500-600ευρω για κινητο αφου δεν του λειπει απολυτως τιποτα.Και θα ειναι και το πρωτο μου tablet νομιζω Huawei.

Paul

Πήρα τηλέφωνο σε 2 καταστήματα Wind , και δεν έχουν ούτε ημερομηνια παραλαβης, ούτε πόσο θα κοστίσει το κινητό.. Υπομονή…

Tzimakos

To κινητο θα κανει 199 ευρω..

Μου το ειπαν σε ενα καταστημα αλλα βγαινει και υπολογιζοντας την τιμη του στο προγραμμα με συνδεση αν την συγκρινεις με αυτη του blade..

Βγαινει ακριβως..

dionisis

Ολα καλα με την αναβαθμιση του Blade απο wind ουτε λεξη.

killbill

ο ανταγωνιστης του ποτε θα ερθει ο ZTE scate

Lefteris

τελικα θα εχει ραδιοφωνο???

Γεωργία Κ.

Ενδιαφέρον…. σίγουρα. Δεν κατάλαβα καλά για την τιμή του. Θα κοστίζει μάλλον 199€ ΜΕ σύνδεση ή σκέτη συσκευή;
Στο βίντεο σου επίσης είπες ότι έχει κλειδωμένο 800αρι επεξεργαστή, ισχύει όντως αυτό;

Έχω ηδη το zte blade, αξίζει να πάρω αυτό σαν καλύτερη συσκευή ή να περιμένω για κανένα zte skate ή δεν είμαι σίγουρη εάν έρθει στην Ελλάδα το Huawei Ideos X6 που θα έχει 4,1 ιντσών οθόνη.
Ελπίζω να μην βγήκα off topic!

xenos

Λοιπον να πω και εγω οτι στα καταστηματα της wind σημερα δεν υπαρχει, δεν το εχουν παραλαβει. επειδη διαβασα πρωτα το αρθρο και μετα πηρα τα τηλεφωνα (αρκετά η αληθεια είναι ) πρέπει να σας πω δυο πραγματα. πρώτον το κινητό έχει τρομερή ζήτηση καθώς πριν απο εμένα οπως μου ειπαν οι περισσότεροι γελώντας έιχαν πάρει άλλα 100 άτομα. Δεύτερον παραλαβές έχουν την παρασκευή τώρα και επειδή είναι Μ. Παρασκευή δεν γνωρίζουν αν τελικα θα γίνουν. Οπότε δεν μπορω να καταλάβω πως προέκυψε το Μ Τετάρτη ??

Tzimakos

Ηave faith..

Εγω εχω παντως..

stratarg

Σήμερα ρώτησα σε ένα κατάστημα για το X5 για να μου απαντήσουν ότι αναμένεται (τι λες τωρα; δεν το ήξερα)! Όταν ρώτησα πότε, μου είπαν ότι δεν ξέρουν. Μπορεί και σε δύο εβδομάδες μπορεί και σε δύο μήνες!!! Δηλαδή ενημέρωση μηδέν! μακάρι να το δούμε μέσα στην εβδομάδα αλλά δεν το νομίζω!

xenos

για να επανορθώσω να πω οτι μετα απο καλύτερη έρευνα κάποια καταστήματα έχουν παραλαβη Μ.Τετάρτη αν και δεν γνωρίζουν αν τελικά θα είναι μέσα στη παραγγελία …ωστόσο το techblog έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν οτι γνωρίζει καλυτερα 🙂

Michalis

Βρε παιδιά, θελω να το πάρω το ρημαδι.Ομως χρησιμοποιω το office.Δοκιμασα το wildfire ολα τα office,quickoffice,documents to go,thinkfree. Δυστυχως κανενα δεν μπορεσε να διαχειριστει τα μεγαλα αρχεια που εχω.Μερικα καν δεν τα ανοιγανε.Αυτο πιστευετε εχει να κανει με τις δυνατοτητες του κινητου ή του προγράμματος.Αν είναι θεμα συσκευης το παιρνω ανετα το x5.Φθηνο και πανω απ’ολα android.
Καμια άποψη επι του θέματος;

kostas_falcon

Ελπιζω το wifi του να ειναι οκ (το balde μου εχει σπασει τα νευρα). Παντως ειναι πολυ ανωτερο της λεπιδας σε ολα…..αναμενεται να γινει best seller. Εχω διαβασει οτι θα το υποστηριξουν και οι xda developers οποτε θα γινει χαμος! Αν ξεκλειδωθουν και τα 800mhz και παμε στο 1ghz θα αναστεναξουν ολα τα ακριβα μονοπυρηνα.

Stelios

Χαμός θα γίνει, και εγώ πήρα τηλ. σε κατάστημα WIND και μου είπαν ότι το περιμένουν απο μέρα σε μέρα και ότι τους έχουν πάρει πάρα πολύ να ρωτήσουν!!

Solon

Με τέτοια χαρακτηριστικά και τέτοια τιμή θα κάνει θραύση αν……. αν η οθόνη του είναι αξιοπρεπής. Έχω πάντως εμπιστοσύνη στη Huawei ότι δεν θα μας απογοητεύσει.

kokour1986

Τα σπάει κανονικά!!!!Αντε να πουλήσει τρελά το κινητάκι μπας και ρίξουν νερό στο κρασί τους οι μεγαλήτερες Εταιρίες.

Αχιλλέας Ράπτης

Κώστα είχες κανένα νέο από την WIND?

Γιωργιος

Αν ερθει τεταρτη να γινει οσο πιο γρηγορα και το review ωστε να παμε να το παρουμε οσο πιο νωρις γινεται μην εξαντληθει οπως ειχε γινει και με το Blade

versavel

Πριν απο μια ωρα που περασα απο ενα καταστημα wind (Θεσ/νικη),ο ιδιοκτητης μου ειπε οτι δεν ξερει ποτε θα ερθει,αρα αν ηταν για Τεταρτη θα το ελεγε.Επισης μου ειπε οτι γινονται και προπαραγγελειες χωρις να γνωριζει επισημη τιμη,αλλα το θεωρει σιγουρο οτι θα ειναι στα 200 ευρω. Η δικη μου τακτικη και γνωμη παντως ειναι,πως και σημερα να ερχοταν δεν θα το επαιρνα αμεσως. Θα το αφηνα κανενα μηνα να ‘περπατησει’ και θα το αγοραζα μετα με σιγουρια. Συνηθως οι πρωτες παραλαβες εχουν πολλες ελλατωματικες συσκευες γενικα σε ολες τις εταιρειες…

Αντώνης

Κωστα ξερεις αν θα ερθει και Κυπρο το τηλεφωνο? Η υπαρχει καποιοσ τροπος που να μπορω να μαθω????πλς βοηθειστε με

Samo

Καλησπέρα, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το αγοράσω αυτό το κινητό.
Πολύ προσιτό.
Κώστα γίνεται ο επεξεργαστής που είναι στα 800 κλειδωμένος, να ξεκλειδώσει και να πάει στα 1000;

alambi

Δέστε και κάποιο γρήγορο test :
https://www.engadget.com/2011/01/06/huawei-ideos-x5-hands-on/

Διαβάστε και ενα γρήγορο test :
https://forums.overclockers.com.au/showthread.php?t=928549

kostas_falcon

Μαλλον θα εχουμε μια επαναληψη της ιστοριας οπως και στο blade και ειναι λογικο για την Wind. Θα το δινουν για συνδεση και οσοι το θελουν για αγορα ή ακομη και για αναβαθμιση θα κανουν τις παπιες και θα λενε οτι δεν υπαρχει διαθεσιμο στο καταστημα…..

Samo

@kokour1986,
Λέει για τους κατασκευαστές κάτι.
Εγώ λέω άμα θα μπορέσουμε εμείς.

kokour1986

@Samo
Δεν λέει για κατασκευαστές αλλά για developers(προγραμματιστές).Αυτοί θα τον ξεκλειδώσουν.Εσύ το μόνο που θα χριαστεί να κάνεις μετά είναι να ακολουθήσεις τις οδηγίες του ξεκλειδώματος.

mustanggre

σιγουρα θ αγορασω

Lefteris

Να σαι καλα φιλε κωστα…

haris

οταν λες οτι αυριο στελνει ενοεις οτι αυριο φτανουν στα κεντρικα?

haris

χαχαα! σ΄ευχαριστουμε πολυ!!! αν δεν ησουν κ εσυυυ….

Γιώργος Τσ.

Ρε παίδες καιρό με προβληματίζει αυτή η απορία…Θα έχει κανονικό GPS ή A-GPS…? Δηλαδή θα χρειάζεται και internet για να το χρησιμοποιήσεις ή απλά μόνο χάρτες…?

Panos

Καλημέρα σε όλους. Εγώ μόλις σήμερα επισκέφτηκα ένα κατάστημα wind για να ενημερωθώ για το X5 κ μου είπανε πως μέχρι τέλος τις εβδομάδος θα είναι διαθέσιμο κ πως η τιμή του θα κυμαίνετε περίπου στα 200 ευρώ! Εγώ πάντως θα το επιλέξω πιστεύω πως με τα χαρακτηριστικά που έχει αξίζει!

Maelko

Παιδια το κινητό ειναι φοβερο γιάυτα που προσφερει αλλά μια βιαστείτε να το πάρετε με το που βγει, στο ιντερνετ υπαρχουν αρκετα βιντεο που δειχνουν ότι έχει πολλά προβλήματα με το wifi… και υπάρχουν αναφορές και για to 3g kai to buetooth, μεγάλη προσοχη https://www.youtube.com/watch?v=ptg6cLdA9OU

Tzimakos

Κανα νεο απ το μετωπο?

NikosVolos

Ρωτησα σημερα και δεν το γνωριζουν καν το συγκεκριμενο μοντελο.
Εντωμεταξυ και στα δυο καταστηματα που πηρα το προφερανε ως ‘Χαβαη’,ισχυει κατι τετοιο;
Για να μην μιλησω για την ασχετοσυνη που εχουν οι περισσοτεροι πωλητες-τριες,βαριουνται να σου απαντησουν,απορω πως μπαινουν σε αυτα τα ποστα καποιοι ανθρωποι.

Panos

NikosVolos άστα! Χούαγει προφέρεται. αλλά οι πωλητές πλην 1-2 δεν έχουν καμία επαφή με τεχνολογία…

xenos

Αγαπητέ κύριε XXX,

Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε η συσκευή θα λανσαριστεί στις αρχές Μαΐου. Για οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση, θα υπάρξει σχετική ενημέρωση στο δίκτυο καταστημάτων Wind.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.
Με εκτίμηση,
Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών

Aυτό το mail μου σταλθηκε σήμερα πριν λίγη ώρα απο την wind

akis

Παιδια δεν εχει ραδιοφωνο το κινητο τελικα? Γιατι καταληγω αναμεσα σε αυτο και το optimus one. Ποιο να επιλεξω αναμεσα στα 2 Κωστα? Και εγω επισκεφτηκα ενα καταστημα της wind σημερα και μου ειπαν οτι θα καθυστερησει ακομα μαλλον προς τον μαϊο και καλυτερα να περιμενω ενα μηνα για να δουμε αν θα εχει τυχον προβληματα

antonisRodos

λοιπόν έμαθα από πωλητή στην wind ότι το κιν έχει κυκλοφορήσει σε πολλά μέρη του κόσμου στην Ελλάδα θα έρθει κάπου στις 3 — 4 Μαΐου αυτό θα γίνει γιατί πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα ανάμεσα στην προώθηση των κίν που έχουν στο μαγαζί σαν αποκλειστική διάθεσης. Ακόμα μου είπε ότι υπάρχουν προβλήματα με το wifi και σε ορισμένα μοντέλα έχουν πρόβλημα με το 3g αλλά όχι όλα πιστεύει ότι όταν θα έρθει στην Ελλάδα θα είναι κομπλέ. Πάντως για την ημερομηνία που είπα πιο πάνω είναι απλά για την επαρχία στα κεντρικά θα είναι πιο νωρίς. Πάντως μου είπε το παιδί ότι είναι ένα πολύ καλό κιν και τα μερικά προβλήματα θα διορθωθούν σύντομα, η Huawei είπε ότι ήρθε για να μείνει και μάλιστα να κάνει τρομερά πράγματα άρα δεν θα ρισκάρουν με ένα μέτριο ( λειτουργικά ) τηλέφωνο.
ακόμα ένα πρόβλημα θα είναι η διάθεση σε σκέτη συσκευή γιατί το προορίζουν για να λανσάρουν τα πακέτα επικοινωνίας που έχουν άρα καλή δύναμη σε εμάς που θέλουμε την συσκευή μόνο ….

xenos

Είναι αστείοι στη wind τελικά …! μας έχουν κάνει να ξεροσταλιάζουμε για ένα κινητο. εχουν όχι σωστά εκπαιδευμένους υπάλληλους, δεν έχουν σωστή ενημέρωση και το χειρότερο ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ !!!!

Paul

Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή οι πελάτες που θέλουνε πακέτα επικοινωνίας μαζι με την συσκευή διαχωρίζοντε κατα την Wind με τους πελάτες που θέλουν σκέτη συσκευή; Και εμεις που θελουμε σκετη συσκευη θα πρεπει να κανουμε τον σταυρο μας και να περνουμε ολη μερα τηλεφωνο στα καταστηματα μπας και το εχουνε διαθεσιμο; Ωραία εταιρία….

Tzimakos

Κουραστηκα..

Αμα παει για μαιο δε λεει να βιαστουμε να το παρουμε αφου το μαιο θα βγει και το skate με 4.3 οθονη και gingerbread..

Με βλεπω να στριβω…

Γιώργος Τσ.

Μέσα στον χρόνο θα βγει και το huawei ideos u9000, που απλά γ@μ@ει..!! Είναι πολύ καλύτερο από το Skate άρα αξίζει ίσως να περιμένουμε..!!!

βασιλης

μας εχοθνε πρηξει σημερα – αυριο -αρχες μαιου κανονικες ελληνικες<κο@@@@@@@@ριες ..παιδια το εχει το ebay νομιζω με μεταφορικα γυρω στα 208 euro το εγραψε και το ειδα και γω ενα παιδι στο my pone στο φορουμ του χ5-χ6 αν θυμαμε καλα παραγκελνεις και το παιρνεις και ειναι free ξεκλειδωτο …..

παιδια οριστε και το σαιτ του ebay το γραφο γιατι δεν ξερω πως το περνας για να κανεις κλικ κατευθειαν επανω …….https:// viewitem.eim.ebay.gr New-unlo…508184440/ item

spitos

Δηλαδή το ενδεχόμενο να το έχουμε αυριο στα καταστήματα δεν υπάρχει ετσι?

Γιωργιος

Μακαρι να κανει την εκπληξη αυριο η Wind και να το παρουμε αλλα δυσκολο μου φαινεται αφου το mail που εχει στειλει λεει οτι θα ειναι διαθεσιμο το Μαιο. Παντως ειναι περιεργο που μερες του Πασχα και οπως ειναι λογικο υπαρχει αυξημενη αγοραστικη κινηση δεν θελει να βγαλει το κινητο και θα το βγαλει το Μαιο που ο κοσμος θα μαζευτει…

antonisRodos

προωθώ ένα μήνυμα ενός παιδιού που το έχει από το εξωτερικό

“Λοιπον,καποιο θεματακι παιζει με το κινητο…..ψιλοκολληματα ειχα σημερα μετα απο
κανα μισαωρο τεσταρισματος…παγωσε και η οθονη 1 φορα…θερμοκρασια πανω απο το κανονικο εχω την εντυπωση…restart και εστρωσε αλλα 2 φορες….το καπακι πισω δεν κουμπωνει καλα..μαλακο δεν λεω….αλλα…..το κινητο που εχω ειναι φιλου και εχει ερθει απο εξω.
Το αγορασε το παλικαρι σε προσφατο ταξιδι και το εχω σχεδον συνεχεια στο γραφειο….για δοκιμες……
Ελπιζω τα ενχωρια να μην ειναι ετσι…….ειδωμεν……και ειχα χαρη…γμτ………”

ενώ ένα άλλο παιδί στο ίδιο forum λέει ότι το έχουν φέρει στο saturn Σταυρουπολης στην Αθήνα τον πήραν τηλ να τον ενημερώσουν γιατί είχε αφήσει όνομα και τηλ για να το πάρει όταν έρθει.
Πάντως αυτό το κιν έχει γίνει σαν τους εξωγήινους πολύ λένε ότι τους έχουν δει σε λίγο θα κάνει και ο Χαρδαβέλας καμία εκπομπή …

johnnyx

οπως ολοι γνωριζουμε η σταυρουπολη ειναι θεσσαλονικη..

Γιωργος

στην Wind σημερα ηρθε ξερει κανεις;

Tzimakos

Δεν το ξερα Κωστα, κακο αυτο..

Δηλαδη δεν ισχυει το exp.release:May του gsm arena, ε?

Κριμα

johnnyx

molis hrtha apo ena katastima…yiok

xenos

ΤΙΠΟΤΑ … ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ? …ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΧΙ :p

Vasilis_G

Καλά για την φαιδρότητα των υπαλλήλων της WIND στα καταστήματα δεν θέλω να μιλήσω αλλά θα μιλήσω,τους κρίνω τους 9/10 τουλάχιστον ανεπαρκής έως εντελώς ανίδεους λές και έχουν άτομα που πριν δούλευαν σε μαγαζιά με ρούχα ή παπούτσια, γνώση με το αντικείμενο μηδέν οι μόνες συμβούλές που μπορούν να δώσουν είναι για το εάν υπάρχει η συσκευή σε άλλο χρώμα και ποιό κινητό ταιριάζει καλύτερα με το στύλ του καθενός…
Τα είδα με το Blade αποκλειστικοί διαθέτες του προιόντος και δεν ξέρουν να σου πούν τίποτε μα τίποτε όμως …
Τα ίδια θα γίνουν και με το X5 …ελπίζω τα επόμενα μοντέλα να τα φέρει κανένας άλλος πάροχος ή ακόμη καλύτερα να γίνει διαθέση απ’ της “μαμά” εταιρίες μπας και γλυτώσουμε ….
Αν και off topic συγχωρείστε με αλλά απηύδησα .

κοστας

Πήγα σήμερα σε κατάστημα της επαρχίας, αλλά τίποτα ακόμα. Η πωλήτρια σημείωσε το τηλέφωνο μου και θα με ενημερώσει μόλις μιλήσει με τα κεντρικά..
Όταν μπήκα μέσα πήρα έναν κατάλογο που έχουν και της έδειξα το κινητό. Μου λέει βεβαίως το έχουμε (κόντεψα να δακρύσω από την έκπληξη μου) και ανοίγει ένα συρτάρι με ideos το προηγούμενο μοντέλο που πήγε άπατο… της ξαναδείχνω το Χ5 στο φυλλάδιο τους και μου λέει τις γνωστές δικαιολογίες….

Γιώργος Τσ.

eleos…Απορώ με τι κριτήρια προσλαμβάνουν τους πωλητές…δεν μιλάω μόνο για την συγκεκριμένη αλλά γενικά….δεν πάνε καλύτερα σε κανένα supermarket…? θα μου πεις ο κόσμος να ζήσει προσπαθεί, γιατί σε περιόδους κρίσης κάθε δουλειά αποδεκτή είναι, αλλά τουλάχιστον δεν τους μαθαίνουν και τίποτα εκεί…και τους ρωτάς κάτι και δεν καταλαβαίνουν τίποτα…ανίδεοι τελείως…ιδικά η WIND..εξυπηρέτηση=0, πληροφόρηση=0, και από γνώσεις…άστα να πάνε…

Tzimakos

εχουμε κανα νεωτερο
?

Makedonas

Σήμερα, Μεγ.Πέμπτη στίς 11.45 τό πρωΐ, πῆρα τηλέφωνο στά κεντρικά τῆς Wind, καί μία εὐγενική κοπέλα μοῦ ἔλεγε δέν ἔχει καμμία ἐνημέρωση σχετικά μέ τό κινητό Χ5.
Μοῦ πρότεινε μετά τό Πάσχα νά ξανατηλεφωνήσω μήπως τότε ἔχουν κάτι νεώτερο.

Κώστας

Παιδιά από έγκυρη πηγή, το κινητό βρίσκεται ήδη στα καταστήματα μεγάλων πόλεων (stock). Θα αρχίσει να διατίθεται προς πώληση από την Τετάρτη 27/04 στην τιμή των 188 ευρώ. Το δώρο με τους χάρτες ισχύει μέχρι τέλος του μήνα.

ktsak

188€ ??? Όχι 199€ ???? Ακόμη καλυτερα

Stelios

Είμαι πολύ περίεργος να τη δω αυτή τη συσκευή… Μακάρι να αξίζει την αναμονή!

Κώστας

Ναι 188 ευρώ. Η πηγή μου είναι μέσα από τη Wind, και στην συγκεκριμένη τιμή έχουν αναφερθεί και άλλοι. Τι να πώ ίσως για αρχή να είναι ειδική τιμή.

Samo

@Κώστας, και δηλαδή οι χάρτες θα είναι διαθέσιμοι για 4 μέρες;
Ή για τέσσερις μέρες και έναν μήνα;(Δηλαδή μέχρι τέλη Μαΐου)

Κώστας

Εξ αρχής ήταν προγραμματισμένο οι χάρτες να δοθούν ως δώρο μόνο για τις γιορτές. Δεν ξέρω αν η προσφορά θα κρατήσει για ένα μήνα ακόμα. Θα φανεί από Τετάρτη που θα αρχίσει να δίδεται προς πώληση η συσκευή.

Γιάννης

Επικοινώνησα πριν απο λιγο με κεντρικο καταστημα και με ενημερωσαν οτι κατοπιν παραγγελειας ειναι διαθεσιμο στα 199ευρω σε τρεις με τεσσερις εργασιμες.

χρηστος

Και γω ρωτησα πριν απο λιγο σε καταστημα και εκανε λογο για 199 ευρα..τι να πει κανεις..

dr.TZEF

Ηρθε….επιτελους!Τεταρτη το περιμεναμε Τεταρτη ηρθε(τι ειναι μια βδομαδα παραπανω..) 🙂
Armaos 192€,μια χαρα!Αντε να δουμε τωρα οσοι το παρουν τι θα μας πουν ως πρωτες εντυπωσεις?Πιστευω θα σαρωσει…

xristos

Παιδια σε παραρτημα τησ θεσ/νικης το εχουν 199ε χωρις καν την καρτα μνημης 2gb

ALeX_blade

Η τιμή των 199€ ισχύει το επιβεβαίωσα χθες και μάλιστα αν το είχα παραγγείλει θα μου το έφερνε την επόμενη.
Με φρενάρει το γεγονός ότι δε βρήκα ακόμα 2.3 και είναι πρόβλημα γιατί το blade έχει…
Γνωρίζει κανείς κάτι για 2.3 rom?

m@kis

Ρε παιδιά το έχει πάρει κανένας;
Ήρθε όντως ή @@;

Michalis

Το πήρε κανείς να μας πει εντυπώσεις ;;;

MrGmtos

Θέλω να πάρω ένα κινητό που να έχει κάμερα με φλάς + μπροστινή κάμερα + ράδιο
Υπάρχει ποικιλία σε αυτά τα δεδομένα γιατί εγώ δεν βρήκα κάτι που να έχει και τα 3…
Τα λευτά που μπορώ να διαθέσω είναι 300euro…

Κώστας Κ

Το έχω παραγγείλει και το περιμένω την τετάρτη. Περιμένω τηλέφωνο δηλαδή. Να δούμε τώρα αν έρθει όντως τετάρτη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.