Huawei και Honor θα παρουσιάσουν τα smartphone τους στις 24 Φεβρουαρίου παρά την ακύρωση της MWC στην Βαρκελώνη.
Η MWC 2020 ακυρώθηκε επίσημα από τους διοργανωτές το προηγούμενο διάστηκα λόγω της επιδημίας του κορωναϊού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι κάθε εταιρεία η οποία σκόπευε να παρουσιάσει τα νέα της smartphone για το 2020 έχασε αυτήν την ευκαιρία και η ερώτηση που δημιουργείται τώρα είναι η εξής: που και πότε θα παρουσιάσουν όλες οι εταιρείες τα smartphone τους;
Η Huawei και η θυγατρική της η Honor θα παρουσίαζαν και αυτές τα δικά τους smartphone στην μεγάλη mobile έκθεση της Βαρκελώνης. Συγκεκριμένα, η Huawei είχε σχεδιάσει ένα press conference για τις 23 Φεβρουαρίου για να μην αφήσει πίσω της όμως όσα ετοίμαζε ο Κινζεικός κολοσσός, θα δημιουργήσει ένα “virtual press conference” την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, με host τον CEO της εταιρείας, Richard Yu.
Το event θα λάβει χώρα στο Italian Pavilion στην Βαρκελώνη και έπειτα θα ακολουθήσουν διαδραστικές εκδηλώσεις για όσους αποφασίσουν να συμμετάσχουν. Προς το παρόν, άγνωστο παραμένει τι είδους προϊόντα θα παρουσιάσει η εταιρεία σε αυτό το virtual press conference ίσως όμως δούμε τον διάδοχο του Mate X το οποίο θα ακούει στο όνομα Mate Xs.
Η Honor από την άλλη, θα αναλάβει να παρουσιάσει τα smartphone της με livestream μέσα από την πλατφόρμα του Youtube, Twitter, Facebook αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα της.
Το iPhone 18 Pro και το 18 Pro Max αποκτούν Pro controls με χειροκίνητο διάφραγμα, ταχύτητα κλείστρου, ισορροπία λευκού και ιστόγραμμα μέσα στην ενσωματωμένη Κάμερα.
Το iPhone Duo ξεκινά από 2.399 ευρώ στην Ελλάδα και το Galaxy Z Fold8 από 2.079 ευρώ. Αναλυτικά οι τιμές ανά χωρητικότητα και τι παίρνεις για τη διαφορά.
Σχόλια