Huawei Mate 10: Αναμένεται με dock για να χρησιμοποιηθεί ως PC

Huawei Mate 10 dock, Huawei Mate 10: Αναμένεται με dock για να χρησιμοποιηθεί ως PC

“This is not a smartphone”, λέει η Huawei ανεβάζοντας το hype όσο πλησιάζουμε στην επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 10, με τις διαρροές και τις πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά να είναι στο peak τους.

Αυτή τη φορά γίνεται λόγος για ένα dock, όπως το Samsung Dex dock, που δίνει ένα desktop style UI όταν συνδέσεις το Android κινητό με μια μεγάλη οθόνη.

Οι πληροφορίες που έρχονται από τη Γαλλία, λένε ότι το Huawei Mate 10 θα μπορεί να συγχρονιστεί με ένα dock τύπου Dex, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να έχουν desktop-like UI τις Android εφαρμογές. Θα λειτουργεί ακόμη και όταν το κινητό είναι συνδεδεμένο με μια μεγάλη οθόνη ασύρματα μέσω Miracast.

Huawei Mate 10 dock, Huawei Mate 10: Αναμένεται με dock για να χρησιμοποιηθεί ως PC

Για το διάστημα Ιουνίου-Ιουλίου η Huawei κατάφερε να ξεπεράσει την Apple και να γίνει ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής μετά την Samsung. Το Huawei Mate 10 θα μπορούσε να γίνει ένα πολύ δυνατό χαρτί για την ίδια, προκειμένου να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να εδραιώσει τη θέση της.

Το Huawei Mate 10 θα φορά τον δικό της επεξεργαστή Kirin 970, ο οποίος θα περιλαμβάνει ένα ειδικό chip τεχνητής νοημοσύνης. Περισσότερα θα μάθουμε στην επίσημη ανακοίνωση που θα γίνει 16 Οκτωβρίου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitrinho

14 μέρες ακόμη για το θαυμα

Nick_GR

Σε λίγο θα μας πουν ότι θα τρέχει και Crysis 3.

ΝΙΚΟΣ

Δεν βλέπω να γλιτώνει ούτε η Samsung.

Darth

σαν πολλα δεν ακουμε για αυτο το πραγμα…… σαν να μυρίζομαι το δυνατότερο cpu της χρονιας

Ρομπερτο Στρακοσα

Νικο Πεταξες πολύ μεγαλη ατακα συγχαρυτηρια

george1150

τι τιμες θα εχουν γνωριζουμε ?

bezilys

Μυρίζομαι άλλη φάπα για τον βασιλιά! 😂😂

STELIOS

Εσκασε και η τιμη 1000 κοντα εμπρος στον δρομο που χαραξαν σαμσουνγκ και Apple

VasiliS7edge

Πολύ Ωραίο Design πραγματικά μου αρέσει πολύ,μπράβο στην Huawai, άλλα Note 8 δεν θα γίνει ποτέ, άλλωστε ο ανταγωνιστής του δεν ειναι το Note άλλα το S8+.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.