Huawei Mate 10: Αυτό είναι το ακριβό Porsche Design;

Huawei Mate 10 Porsche Design renders, Huawei Mate 10: Αυτό είναι το ακριβό Porsche Design;

Σε λιγότερο από έναν μήνα θα γίνει η επίσημη ανακοίνωση της σειράς Huawei Mate 10, και όπως μας έχει συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, η εταιρεία θα κυκλοφορήσει περισσότερες από μια εκδόσεις, με κάποιες από αυτές να μην απευθύνονται σε όλους.

Μια από τις εκδόσεις που αναμένουμε να δούμε αργότερα μέσα στη χρονιά θα είναι το Huawei Mate 10 Porsche Design. Από την στιγμή που η τιμή της κανονικής έκδοσης έχει ακουστεί στα 850 δολάρια, η λογική λέει ότι το Porsche Design θα είναι πολύ πιο ακριβό.

Σήμερα διέρρευσαν κάποια renders από το μη ανακοινωμένο κινητό μαζί με πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

Huawei Mate 10 Porsche Design renders, Huawei Mate 10: Αυτό είναι το ακριβό Porsche Design;

Όπως το κανονικό Huawei Mate 10, έτσι και το Huawei Mate 10 Porsche Design φημολογείται με οθόνη 5.9 ιντσών AMOLED ανάλυσης QHD (2560 x 1440 pixels), τον ίδιο επεξεργαστή Kirin 970, ενώ η μνήμη RAM θα είναι είτε 6GB είτε 8GB, μαζί με ενσωματωμένη μνήμη 128 ή 256GB.

Θα διαθέτει διπλή κάμερα στην πλάτη 16 Megapixel και 23 Megapixel με την υπογραφή της Leica, ενώ στην μπροστινή πλευρά έχει μπει κάμερα 13 Megapixel. Ενσωματώνει μπαταρία 4500mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση και θα κυκλοφορήσει με Android 8.0 Oreo και EMUI 6.0.

Huawei Mate 10 Porsche Design renders, Huawei Mate 10: Αυτό είναι το ακριβό Porsche Design;

Όσο για την τιμή, σίγουρα δεν θα είναι πιο φθηνή από το προηγούμενο μοντέλο, ίσως να κινηθεί μεταξύ 1350-1500 δολαρίων. Η κυκλοφορία αναμένεται τέλη 2017 με αρχές 2018.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chris07

Το Huawei Mate 10 Porsche Design πειραγμένο λογισμικό θα εχει; σαν τα Volkswagen.

bezilys

Πάω να ξεράσω τα μάτια μου!

JohnWave

Eκπληκτικό design! Τώρα τα μαρκετινίστικα τρικ ονομασιών (porsche design), δεν με απασχολούν.

One

Πολύ καλο για να ναι αληθινο. Αν είναι αληθινο όμως θα ξεφυλλίσει ολες τις μεγάλες εταιρίες που προσπαθούν να πλασάρουν τη μοδα των bezeless και που πιστευαν ότι ετσι θα διαφοροποιούνταν από τους κινέζους. Περιμενω τις επίσημες ανακοινώσεις για να κρινω.

georgerapp

σταζουν αιμα τα ματακια μου με την πλατη της συσκευης.

NikosAr

Τρέχω ….. να προλάβω ….

τακησ

αυτοι οι σχεδιαστες σαμσουγκ , χουαβει πληρωνονται ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.