Huawei Mate 10 Pro: Ρεκόρ παραγγελιών στη Δ. Ευρώπη

Huawei Mate 10 Pro sales europe, Huawei Mate 10 Pro: Ρεκόρ παραγγελιών στη Δ. Ευρώπη

Το Huawei Mate 10 Pro ανακοινώθηκε επίσημα πριν από λίγες εβδομάδες μαζί με την κανονική έκδοση του Mate 10 και φαίνεται ότι τα πήγε πολύ καλύτερα απ όσο περίμενε η εταιρεία στην Δυτική Ευρώπη, ξεπερνώντας τις προσδοκίες της.

Πιο συγκεκριμένα, το Huawei Mate 10 Pro ξεπέρασε τον στόχο των προ-παραγγελιών κατά 100%. H Huawei αναφέρει ότι έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ προ-παραγγελιών smartphone στην Δυτική Ευρώπη.

Η κύρια διαφορά μεταξύ Huawei Mate 10 Pro και Huawei Mate 10 είναι η οθόνη, στο πρώτο βρίσκουμε 6 ίντσες 18:9 AMOLED με ανάλυση FHD+, ενώ στο δεύτερο οθόνη 5.9 ιντσών QHD με 16:9 aspect ratio. Επίσης, το ένα έχει πιστοποίηση IP67 για να αντέχει έως και 30 λεπτά κάτω από 1 μέτρο νερού, ενώ το άλλο αρκείται σε IP53. Το Pro έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πλάτη και έχει αφαιρεθεί η 3.5 χλστ. υποδοχή ακουστικών, ενώ το Mate 10 έχει υποδοχή ακουστικών και ο αισθητήρας αποτυπωμάτων είναι στην μπροστινή πλευρά.

Η τιμή του Mate 10 Pro είναι στα 800 ευρώ.

Huawei Mate 10 Pro sales europe, Huawei Mate 10 Pro: Ρεκόρ παραγγελιών στη Δ. Ευρώπη

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NikosAr

Ότι θα έβγαζαν ναυαρχίδα στα 800€ …. με φθηνά εργατικά, δικά τους ολοκληρωμένα, περιφερειακά …. απλά με ξεπερνάει … δηλαδή αν ήταν αντί για Κορέα ήταν Ευρώπη ή Αμερική πόσα θα ζήταγαν ;; Ερώτηση !

Gvirginia

Φθηνά εργατικά? Δικά τους ολοκληρωμένα?
Κορέα?
Ποιος ήρθε?

Γιώργος Κ.

Λογικό γιατί προσφέρουν ότι και οι άλλες εταιρίες (ίσως και κάποια πράγματα περισσότερα) σε μικρότερες τιμές.

Chris_sere

Οι υπεργολάβοι της εταιρείας Apple στην Κίνα εξαναγκάζουν τους υπαλλήλους τους να εργάζονται σε συνθήκες επικίνδυνες για την υγεία τους και τους πληρώνουν ελάχιστα για τη δουλειά που παράγουν… Γκουχου Γκουχου Hellooo και η Samsung που είναι κορεάτικη λέει τίποτα;;; κολλήσατε με τα “ΚΙΝΕΖΙΚΑ ” ρε παιδιά.. Και γιατί να μην ζητήσει 800 η huawei.;; η Apple που σας ζητάει 1200 και σας δίνει “ΤΩΡΑ” εν έτη 2017 ότι σας έδινε η Android πριν 3 χρόνια..!!!

ΠΑΝΟΣ

@nikoar εχεις καταλαβει τι εχεις γράψει??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.