Huawei Mate 30 Pro: Διέρρευσε render που δείχνει παράξενο σχεδιασμό στο module των καμερών

Huawei Mate 30 Pro, Huawei Mate 30 Pro: Διέρρευσε render που δείχνει παράξενο σχεδιασμό στο module των καμερών

Τον Οκτώβριο η Huawei θα κυκλοφορήσει τη σειρά Mate 30 και σύμφωνα με προηγούμενα leaks η συσκευή θα έχει στρογγυλό module στη πίσω κάμερα.

Ο χρήστης του Weibo, @ichangezone, μοιράστηκε μία φωτογραφία η οποία δείχνει την πίσω όψη του Huawei Mate 30 Pro, κάτι που αργότερα εντόπισε το PhoneArena. Το smartphone της φωτογραφίας έχει ένα στρογγυλό module κάμερας στο οποίο βρίσκονται 4 φακοί και ένα LED flash.

Huawei Mate 30 Pro, Huawei Mate 30 Pro: Διέρρευσε render που δείχνει παράξενο σχεδιασμό στο module των καμερών

Όπως είναι αναμενόμενο δεν γνωρίζουμε την εγκυρότητα της πηγής, αλλά πρόκειται για ένα υψηλής ανάλυσης render και όχι μία θολή φωτογραφία ή απλά μία γυάλινη πλάτη, όπως είχαμε δει στο παρελθόν.

Το πιο σημαντικό στοιχείο στην εικόνα είναι το κείμενο που βρίσκεται στο module της κάμερας. Σε γενικές γραμμές το κείμενο είναι δυσανάγνωστο, αλλά βλέπουμε ξεκάθαρα να αναφέρεται ότι το Huawei Mate 30 Pro θα έχει 5x οπτικό ζουμ, οπότε μάλλον είναι τηλεφακός.

Δεν γνωρίζουμε το είδος των υπολοίπων καμερών, αλλά με δεδομένο ότι απουσιάζει κάποιος τετράγωνος φακός μάλλον η συσκευή δεν θα έχει κάμερα με περισκοπικό ζουμ.

Κατά τα άλλα τα renders δεν αποκαλύπτουν κάτι ιδιαίτερο, η πίσω όψη είναι αρκετά απλή με teal χρώμα και τα πλευρικά κουμπιά φαίνεται να έχουν τις ίδιες θέσεις με αυτά του Huawei Mate 20.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alekos799

Η Huawei είναι αρκετά μπροστά στην φωτογραφεία και προσπαθεί πολύ σε αυτόν τον τομέα
γιατί ξέρει ότι είναι βασικός λόγος να την προτιμήσει ο πελάτης ενάντι μιας άλλης εταιρίας.
Η Samsung έχει βολευτεί λίγο στο ότι έχει καλύτερο harware σε άλλους τομείς, οθόνη Dynamic AMOLED, καλύτερο design, καλυτερο SoC από Κirin κ.α . Ελπίζω να δώσει πράγματα γιατί είμαι σίγουρος ότι μπορεί.
Η apple έχει βολευτεί στο Software (ότι έχει δικό της εννοώ, το καλύτερο ή χειρότερο είναι υποκειμενικό) και έχει τα καλύτερα SoC και το ισχυρότερο brand ,αλλά ίσως ρίχνει το βάρος της και σε εντελώς καινούργια προιόντα που ετοιμάζει. Θα δούμε σίγουρα κι άλλα πράγματα από Huawei (και) στον τομέα της φωτογραφείας !!!

Παναγιώτης

Αν και είναι γούστα αυτά δεν νομίζω να έχει καλύτερο design η Samsung.

forneverarrow

Νομίζω οτι αυτή η ανάλυση που έκανες έχει μια βάση. Όντως, η Huawei έχει επενδύσει πολλά στη φωτογραφία, αλλα είναι πισω σε αλλα ζητήματα. Περισσότερο στο θέμα αξιοπιστίας θα έλεγα μέχρι να δούμε τι θα γίνει με το ban της Αμερικής. Στο software απλά δεν το χει!

Η Apple έχει χάσει κάπου τον μπούσουλα τα τελευταία 2-3 χρόνια. Μοιάζει στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, σαν να έχει χάσει το ενδιαφέρον της για το iPhone και απλά δουλεύει στον αυτόματο. Δίνει κάθε χρόνο βελτιώσεις ίσα ίσα για να διατηρεί το προϊόν. Περισσότερο την απασχολούν οι υπηρεσίες και γιαυτο δίνει αναβαθμίσεις σε παλιές συσκευές όπως το 6sμ για να έχει μεγάλη γκάμα αγοραστών.

Πάντως αυτό που με ανησυχεί στο συγκεκριμένο render είναι το ποσο άσχημο δείχνει το όλο configuration! Και αν κρίνω απο τα φετινά, μάλλον θα το δούμε και στο iPhone του χρόνου σε κάποια παραλλαγή…

Rafail

Νιώθω ήδη ότι με παρακολουθεί το Module της κάμερας από την οθόνη μου.

blats

Που είναι η τρυποφοβια σας τώρα και όλα τα καλούδια που λέγατε για το ΝΟΚΙΑ 9??

kleftokotas

χααχαχα huaweei και καλη καμερα δεν πανε μαζι διαφημιστικο τρικ ειναι παιδεια εχω πιασει στα χερια μου huaweii p30 pro και δυστυχως η καμερα του βγαζει σαν να βαζει δεκα φιλτρα και καποιες φωτογραφιες που θα μπορουσε να ηταν πολυ καλες λογο του ai που εχει τις κανει χαλια τις χαλαει εχει ενα υπερβολικό night mode που δεν ανταποκρηνετε στην πραγματικότητα και γενικος σαν συσκευη ειναι καλη παντως εχουν κανει αλη δουλεια στο λειτουργικο της μεσα και εκει ειναι που διαφερει στο android παντως σε καμερα οι φωτογραφιες που βγαζει ειναι σαν ψευτικες

Παναγιώτης

Μην λέμε ότι θέλουμε. Aκου Huawei kαι καλή κάμερα δεν πάνε μαζί. Kάτοχος mate10 pro και βγάζει απίθανες.

Agnostos13

Επειδή έχω δουλέψει την κάμερα σε ναυαρχίδες της Huawei…έχουν κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά και ειδικά στο σκοτάδι. Φυσικά δεν μιλάω για λήψεις με auto mode και ai αλλά στο manual. Για το αυτόματο δεν έχω άποψη μιας που σπάνια το χρησιμοποιώ πλέον…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.