Huawei Mate 30 Pro: Εμφανίστηκαν κάποια προστατευτικά οθόνης

Mate 30 Pro, Huawei Mate 30 Pro: Εμφανίστηκαν κάποια προστατευτικά οθόνης

Πριν δύο ημέρες, το Mate 30 Pro εντοπίστηκε σε δημόσιο χώρο και αποκαλύφθηκαν αρκετά χαρακτηριστικά του display αλλά και της συσκευής. Σήμερα ο leakster, Ice Universe αποκάλυψε στο Twitter μερικές φωτογραφίες από προστατευτικά οθόνης του μεγάλου smartphone της Mate 30 σειράς.

Στις φωτογραφίες, βλέπουμε το wide notch που είναι παρόμοιο με αυτό των iPhone XS, το οποίο συμφωνεί με την προχθεσινή διαρροή. Επίσης, σε αντίθεση με τις φωτογραφίες του τηλεφώνου μπορούμε να διακρίνουμε το μέγεθος του chin, το οποίο όπως ήταν αναμενόμενο είναι πάρα πολύ μικρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Mate 30 Pro θα διαθέτει AMOLED panel με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και in-display fingerprint scanner. Εσωτερικά θα δούμε τον HiSilicon Kirin 985 και το Balong 5000 5G modem. Η μπαταρία θα έχει χωρητικότητα 4.200mAh η οποία θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση 55W.

Το Mate 30 Lite θα αποκαλυφθεί στις 26 Ιουλίου στην Κίνα ως nova 5i Pro και ίσως τότε μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τα δύο μεγαλύτερα Mate 30 smartphone.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones Huawei Mate 30 Pro

Νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro πέρασε από την TENAA

Ένα νέο μοντέλο, με ονομασία μοντέλου LIO-AN00m, πέρασε από την TENAA, το οποίο φαίνεται να είναι μία νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro.

Smartphones Android Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 30 Pro: Κυκλοφορεί Αγγλία κοντά στο χιλιάρικο και με προίκα

Το Huawei Mate 30 Pro θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 20 Φεβρουαρίου με δώρο τα FreeBuds 3 και το Watch GT2.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones Huawei Mate 30 Pro

Samsung Galaxy S20 Ultra vs Huawei Mate 30 Pro: Σύγκριση στα τεχνικά χαρακτηριστικά

Ήρθε η ώρα να συγκρίνουμε το θηρίο S20 Ultra με το τελευταίο flagship της Huawei το Mate 30 Pro. Ποιο από τα δύο υπερέχει σε επίπεδο χαρακτηριστικών;

Smartphones featured Huawei Mate 30 Pro Samsung Galaxy Note 10 plus

Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

Το DxOMark επέλεξε ως τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες το Huawei Mate 30 Pro και το Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition ή Mi Note 10 Pro.