Huawei Mate 30 Pro: Κυκλοφορεί Αγγλία κοντά στο χιλιάρικο και με προίκα

, Huawei Mate 30 Pro: Κυκλοφορεί Αγγλία κοντά στο χιλιάρικο και με προίκα

Η Huawei παρουσίασε τα Mate 30 και Mate 30 Pro τον Σεπτέμβριο του προηγούμενου έτους ωστόσο τα δύο flagship smartphone έχουν κυκλοφορήσει σε ορισμένες μόνο αγορές. Πιθανόν, για αυτό να ευθύνεται η απουσία των Google Services, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις των smartphone.

Το flagship smartphone της εταιρείας το οποίο ακούει στο όνομα Mate 30 Pro ανακοινώθηκε ότι θα κυκλοφορήσει επίσημα στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις 20 Φεβρουαρίου με τιμή περίπου 1.100 ευρώ. Στο πακέτο αγοράς, θα υπάρχει η τρίτη έκδοση των FreeBuds καθώς και το Watch GT2.

Προς το παρόν, παραμένει άγνωστο για το αν η Huawei θα φέρει και σε άλλες αγορές της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, τα δύο flagship smartphone. Δεδομένου όμως ότι την κυκλοφορία του Mate 30 Pro στο Ηνωμένο Βασίλειο ανέλαβε αποκλειστικά το Carphone Warehouse σε περιορισμένο αριθμό κομματιών, θεωρείται απίθανη η κυκλοφορία των τηλεφώνων αυτών και στην δική μας αγορά.

Εσείς θα αγοράζατε ένα τέτοιο flagship smartphone χωρίς Google services; Θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε ένας τηλέφωνο χωρίς YouTube, Gmail και Google Play Store; Πείτε μας στα σχόλια.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης

Ανετα θα το αγόραζα. Σήμερα το πρωϊ έπιασα στα χέρια το απλό Μate 30 5G. Φοβερό.

Kostas

Φυσικα, και μετα θα βρισκαμε καποιον τροπο να περασουμε google services 🙂

Antouan

Εννοείται είναι κορυφαία τηλέφωνα.

Nickolas

Η αλήθεια είναι οτι σε αυτή την τιμή με αυτά τα δύο δώρα μαζί, συνολικής αξίας 450 ευρώ, θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά. Προσωπικά χρησιμοποιώ gmail, αν και φαντάζομαι δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή της google θα μπορώ να το προσθέσω στον email client του κινητού. YouTube βλέπω αρκετά ωστόσο υπάρχουν εφαρμογές που μπορούμε να κατεβάσουμε και εκτός store, οι χάρτες μένουν που χρησιμοποιώ αρκετά, αλλά αν κάνει καλή δουλειά με τους TOM TOM που ακούστηκε πριν λίγο καιρό δε θα έχω θέμα. Τώρα από τις υπόλοιπες εφαρμογές, facebook, insta δε με ενδιαφέρουν ούτε και whatsapp, viber που χρησιμοποιώ συνέχεια έχει ήδη απ’οσο γνωρίζω.
Νομίζω θα ήταν ενδιαφέρον αν κάνατε κάποια στιγμή που θα το έχει προχωρήσει λίγο και η Huawei το store της, κανα θέμα για το αν έχει γνωστές εφαρμογές στο ελληνικό app gallery. Αν έχει για παράδειγμα εφαρμογές τραπεζών, ελληνικά μαγαζιά, microsoft εφαρμογές, παιχνίδια κλπ.

Johnnie

Εγώ το έχω και είναι φοβερό 😇

Γιώργος

Φοβερά κινητά είναι p20pro έχω και δύο χρόνια και πάει τρένο….. Λοιπόν περί θέμα huawei επειδή είδαμε η εταιρεία πάει να σαρώσει της άλλες εταιρείες πχ samsung iPhone και πάει λέγοντας την βάλανε μπλοκ για να την μειώσουνε σαν εταιρία σην την κινεζική αγορά στην ΗΠΑ όλα τα κάνουν για να κόψουμε τα φτερά της huawei….. Αλλα πιστεύω ότι δεν τους έχει ανάγκη πλέον και θα προχωρήσει διότι είναι κολοσσός Νούμερα ένα….. Για αυτό γίνονται και όλα τα άλλα είναι μεσοβεζικα….

ΓΙΏΡΓΟΣ

Καλημέρα Κώστα αν μου διαβεβαιώσουν ότι κατεβάζοντας τα Google services δεν θα έχω πρόβλημα γιατί όχι

Ιωάννης jb

Μαπεξ κινητα τα χαβάη.. ακριβά με χάλια ui.. Τώρα και χωρις playstore..
Αν θα αγοράζαμε??? ούτε για αστείο

Παναγιώτης

Πως φαίνεται ότι είσαι άσχετος με τα κινητά με αυτά που λες.

Ιωάννης jb

Είμαι πολύ άσχετος που θέλω όμορφο και πρακτικό ui, είμαι άσχετος που θέλω Google εφαρμογές και playstore για να έχω πρόσβαση σε εκατομμύρια άλλες..
Είμαι άσχετος πολύ

ilias

Αρχικα μπορεις να κατεβασεις το vance youtube χωρις το playstore κ χωρις διαφημίσεις . το gmail δν το χρειαζεσαι εκτος κα αν εχεις συγχρονισεις τις επαφες σου εκει αλλα κ τις φωτογραφιες σου. Υάρχουν παρα πολλες εφαρμογες π μπορεις να χρησιμοποιησεις ως μαιλ κ να συγχρονισεις 2-5 email ταυτοχρονα. Ωστοσο μπορεις να κανει ινσταλλ το google play παρα πολυ ευκολα!

ΥΓ :Κάτοχος mate 30 pro

Panos Christak

Σαφώς… πόλεμο στον πόλεμο των ΗΠΑ

Alex_Baks

Εννοείται… Το καλύτερο τηλέφωνο της αγοράς με διαφορά και με τέτοια δώρα ούτε στα όνειρα τους δεν βλέπουν άλλες εταιρίες.

Τάσος

Εγώ θα περιμένω το MI 10 PRO πάντως 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.