Huawei Mate 30 Pro: Θήκη επιβεβαιώνει το design της κάμερας

Mate 30 Pro, Huawei Mate 30 Pro: Θήκη επιβεβαιώνει το design της κάμερας

Στο τέλος της προηγούμενης βδομάδα κυκλοφόρησε μία πληροφορία σύμφωνα με την οποία τα Mate 30 και Mate 30 Pro θα αποκαλυφθούν στις 19 Σεπτεμβρίου. Μέχρι τότε οι leaksters φαίνεται πως θα έχουν αποκαλύψει τον σχεδιασμό τουλάχιστον του smartphone. Ο γνωστός Ice Universe δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία μιας θήκης η οποία είναι για την Pro έκδοσης της επόμενης Mate σειράς.

Στην φωτογραφία μπορούμε να δούμε το κυκλικό πλαίσιο της κάμερας αντί του ορθογώνιου καθώς και ένα ακόμη cut-out στην πάνω δεξιά γωνία πιθανόν για κάποιο ηχείο ή αισθητήρες.

Επίσης, μπορούμε να δούμε στο κάτω μέρος την USB-C θύρα ενώ η πάνω μεριά φιλοξενεί το IR blaster και το noice-canceling μικρόφωνο. Όπως και η P30 σειρά έτσι και τα Mate 30 μάλλον δεν θα έχουν υποδοχή για 3.5mm audio jack.

Στην δεξιά πλευρά της θήκης υπάρχουν επιπλέον δύο ακόμη cut-out εκτός από αυτό του power button και της αυξομείωσης της έντασης του ήχου. Αυτά τα δύο δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα τι ακριβώς είναι, η θέση του ενός όμως ίσως προδίδει ότι είναι dedicated camera κουμπί το οποίο θα τραβάει φωτογραφίες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones Huawei Mate 30 Pro

Νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro πέρασε από την TENAA

Ένα νέο μοντέλο, με ονομασία μοντέλου LIO-AN00m, πέρασε από την TENAA, το οποίο φαίνεται να είναι μία νέα έκδοση του Huawei Mate 30 Pro.

Smartphones Android Huawei Huawei Android Smartphones

Huawei Mate 30 Pro: Κυκλοφορεί Αγγλία κοντά στο χιλιάρικο και με προίκα

Το Huawei Mate 30 Pro θα κυκλοφορήσει στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 20 Φεβρουαρίου με δώρο τα FreeBuds 3 και το Watch GT2.

Smartphones Huawei Huawei Android Smartphones Huawei Mate 30 Pro

Samsung Galaxy S20 Ultra vs Huawei Mate 30 Pro: Σύγκριση στα τεχνικά χαρακτηριστικά

Ήρθε η ώρα να συγκρίνουμε το θηρίο S20 Ultra με το τελευταίο flagship της Huawei το Mate 30 Pro. Ποιο από τα δύο υπερέχει σε επίπεδο χαρακτηριστικών;

Smartphones featured Huawei Mate 30 Pro Samsung Galaxy Note 10 plus

Τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες για το 2019, σύμφωνα με το DxOMark

Το DxOMark επέλεξε ως τα smartphones με τις καλύτερες κάμερες το Huawei Mate 30 Pro και το Xiaomi Mi CC9 Pro Premium Edition ή Mi Note 10 Pro.