Huawei Mate 40: Κάνουν ντεμπούτο τον Οκτώβρη με Kirin 1000

, Huawei Mate 40: Κάνουν ντεμπούτο τον Οκτώβρη με Kirin 1000

Η Huawei παρουσίασε την σειρά P40 τους προηγούμενους μήνες, ωστόσο το δεύτερο μισό του έτους συνήθως βλέπουμε και τα νέα smartphone της σειράς Mate. Έτσι και φέτος, σύμφωνα με νέες πληροφορίες, η Huawei θα παρουσιάσει τα Mate 40 τα οποία θα κάνουν ντεμπούτο τον Οκτώβρη και θα ενσωματώνουν τον νέο και ανανεωμένο Kirin 1000.

Το ίδιο διάστημα πέρυσι, η Huawei παρουσίασε την σειρά Mate 30 η οποία ενσωματώνει τον Kirin 990 5G και σύμφωνα με έναν tipster η παρουσίαση του Kirin 1000 καθώς και την σειρά Mate 40 θα γίνει τον Οκτώβρη. Επιπλέον, η Huawei αναμένει να πουλήσει περίπου 8 εκατομμύρια Mate 40 κατά το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Όσον αφορά το νέο SoC, φημολογείται ότι έχει κωδική ονομασία “Baltimore“, βασίζεται στην αρχιτεκτονική των 5nm της TSMC και ίσως ενσωματώνει Cortex-A78 πυρήνες. Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι εχθές κυκλοφόρησαν πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Huawei έχει ξεκινήσει να εργάζεται στα Huawei P50 τα οποία θα ενσωματώνουν το ίδιο SoC με τα Mate 40.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιασονας

Αξιζει λοιπον καποιος να παει να παρει το p40 pro σημερα; Η να περιμενει για το Mate; η τιμη του 40pro ειναι κατω απο χιλιαρικο ενω του Mate λογικα θα ειναι πανω…

Vladimiros

Ναι αξιζει η αφορα του  p40 pro σημερα,αν σκεφτεις το Mate 40 θα παρουσιαστη τον οκτωμβρη,θα ειναι και πανακριβο επισης μεχρι να κατεβει σε λογικα επιπεδα η τιμη του θα φτασουμε χριστουγεννα!

Con456

Χωρίς Google Apps και χακιερες σε τηλέφωνα των 1000 ευρώ δεν πας πουθενά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.