Huawei Mate 40 Pro: Εντοπίστηκε σε μετρό [video]

, Huawei Mate 40 Pro: Εντοπίστηκε σε μετρό [video]

Μπορεί η Huawei να κρατάει ακόμα τα χαρτιά της κλειστά για την επερχόμενη σειρά ναυαρχίδων Huawei Mate 40, όμως για ακόμη μία φορά συσκευή της εταιρείας που δεν έχει κυκλοφορήσει εντοπίστηκε σε μετρό. Η συσκευή, η οποία φαίνεται να είναι το Mate 40 Pro, φοράει ειδική θήκη NDA (Non-disclosure agreement) και μας δείχνει κάποια βασικά στοιχεία της συσκευής.

Όπως βλέπουμε, το Huawei Mate 40 Pro θα έρθει με κυρτή οθόνη, κάτι που γνωρίζουμε ήδη από τις μέχρι τώρα πληροφορίες. Στα πλαϊνά βλέπουμε το πλήκτρο ενεργοποίησης, το οποίο είναι σε κόκκινο χρώμα. Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα GSMArena, η διπλή οπή για τη selfie κάμερα φαίνεται να είναι μικρότερη από το P40 Pro, κάτι που αναφέρουν ήδη αρκετές πηγές.

Αυτό που περιμένουμε από το Mate 40 Pro σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες είναι ελάχιστα bezel περιμετρικά, ενώ στο πίσω μέρος θα υπάρχει κύριος αισθητήρας 108MP με free-form 9P φακό και περισκοπικός φακός με 5x οπτικό ζουμ. Οι υπόλοιποι αισθητήρες του τετραπλού συστήματος κάμερας αναμένεται να είναι ένας ultra-wide και ένας αισθητήρας βάθους. Οι συσκευές της σειράς Mate 40 αναμένεται να ανακοινωθούν τον Οκτώβριο.

Πηγή

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.