Huawei Mate 40 series: Θα αγοράζατε κάποιο από τα νέα Huawei Mate 40; [Poll]

Huawei Mate 40, Huawei Mate 40 series: Θα αγοράζατε κάποιο από τα νέα Huawei Mate 40; [Poll]

Πριν λίγες ώρες η Huawei ανακοίνωσε τις νέες ναυαρχίδες της σειράς Huawei Mate 40 και θέλουμε να δούμε αν εσείς θα αγοράζατε κάποια συσκευή της σειράς. Πέραν του απλού Huawei Mate 40, το οποίο δε θα δούμε προς το παρόν στην Ευρώπη, η Huawei τα έδωσε όλα στις κάμερες των Mate 40 Pro και Pro+, με το δεύτερο ειδικά να προσφέρει 10x οπτικό ζουμ, κάτι που δεν προσφέρει κανένας άλλος κατασκευαστής Android.

Στον τομέα της κάμερας ειδικά, πέραν του επιπλέον τηλεφακού, τα Mate 40 Pro και Pro+ προσφέρουν αισθητήρα 50MP με μέγεθος 1/1.28” και f/1.9, ενώ ο ευρυγώνιος φακός fre form των 20MP υπόσχεται τις καλύτερες ultrawide της αγοράς. Επιπλέον, τα νέα Mate 40 Pro και Pro+ προσφέρουν το πρώτο Android SoC στα 5nm, μπαταρία 4.400mAh με γρήγορη ασύρματη και ενσύρματη φόρτιση, αλλά και οθόνη 6,76 ιντσών τεχνολογίας OLED, με ανάλυση 2.772×1.344p και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

To Mate 40 Pro θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη με 8GB μνήμης RAM και 256GB εσωτερικής μνήμης με τιμή 1.200 ευρώ. Αντίστοιχα, το Mate Pro+ θα κυκλοφορήσει με 12GB RAM και 256GB εσωτερικού χώρου με τιμή 1.400 ευρώ. Καμία από τις παραπάνω συσκευές δεν έχει υπηρεσίες Google Play, κάτι που μπορεί να κάνει απαγορευτική την αγορά τους για κάποιους. Επιπλέον, οι τιμές φαίνονται ιδιαίτερα υψηλές. Οπότε, εσείς θα αγοράσετε κάποιο μοντέλο εκ των νέων Huawei Mate 40;

[poll id=”10″]

Διαβάστε επίσης: Huawei Mate 40 Pro και Pro+: Επίσημα με εξελιγμένο σύστημα κάμερας και τιμή από 1.200 ευρώ

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ωνάσης

Lol, ποιος είμαι; Ο Ωνασης;

Γιάννης

Το να κυκλοφορούν κινητά στα 1000 ευρώ ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι στην κατασκευή τους δεν κοστίζουν ούτε τα μισά είναι κλοπή και ασέβεια προς τους καταναλωτές. Δυστυχώς αυτή την κοροϊδία την ξεκίνησε η γνωστή για τις υπερτιμημένες συσκευές της η Apple και ακολούθησαν και άλλες εταιρείες.

dem

ναι hardware ομο hardware ναι μπορει να ειναι περιπου 60% της αξιας αλλα 15 20% ειναι ανετα software development και προοηθση και ενα 20% ειναι και κερδος (οσο ποιο ακριβο κινιτο σαν σύνολο τόσο μεγαλύτερο αυτο το 20%

δεν βλέπω παράλογο να βγαζουν 20% καθαρο κερδος (δεν ειναι κλέψιμο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple featured

iOS 18: Η Apple ξανά σε συζητήσεις με την OpenAI για λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple φέρεται να έχει ξεκινήσει εκ νέου τις συζητήσεις με την OpenAI σχετικά με τη χρήστη της τεχνολογίας της.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S24 FE: Επιβεβαιώθηκε το όνομα από εταιρεία κινητής τηλεφωνίας του Ην. Βασιλείου

Εδώ και καιρό ακούγεται ότι η Samsung ετοιμάζει το Galaxy S24 FE, το οποίο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024.

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone: 6 tips για την κάμερα που πρέπει να γνωρίζει κάθε χρήστης

Τα πιο πρόσφατα iPhone έχουν πολλά χαρακτηριστικά κάμερας που αξίζει να χρησιμοποιήσετε, όπως Λειτουργία Πορτραίτου και Στυλ Φωτογραφίας.