Huawei Mate 70: Διέρρευσε ο σχεδιασμός και οι τιμές της σειράς

Huawei Mate 70, Huawei Mate 70: Διέρρευσε ο σχεδιασμός και οι τιμές της σειράς

Η Huawei φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει τη σειρά Mate 70 αργότερα φέτος και τώρα φαίνεται πως μπορούμε να δούμε όλη τη σειρά.

Όπως και η περσινή Huawei αναμένεται να προσφέρει τέσσερις συσκευές στη σειρά Mate 70 με τα Mate 70, Mate 70 Pro, Mate 70 Pro+ και Mate 70 RS Ultimate.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, μπορούμε να δούμε ότι η σειρά Mate 70 θα διατηρήσει το μεγάλο κυκλικό camera island, αλλά η τοποθέτηση των αισθητήρων θα αλλάξει. Το Mate 70 Ultimate θα έχει ένα οκταγωνικό camera island και μια πιο γωνιακή σχεδίαση σε σύγκριση με την υπόλοιπη σειρά.

Huawei Mate 70, Huawei Mate 70: Διέρρευσε ο σχεδιασμός και οι τιμές της σειράς

Το Mate 70 αναμένεται να ξεκινά από 5.999 CNY (840 $) για την έκδοση 12/256 GB, τιμή που είναι ίδια με το Mate 60 του περασμένου έτους.

Το Mate 70 Pro λέγεται ότι ξεκινά από 6.999 CNY (980 $) με την ίδια διαμόρφωση 12/256 GB που ταιριάζει επίσης με την αρχική τιμή του Mate 60 Pro.

Το Mate 70 Pro+ θα ξεκινά από 8.999 CNY (1.260 $) με διαμόρφωση 16/256 GB.

Mate 70 Ultimate 10.999 CNY (1.540 $) για την επένδυση 16/512 GB που θα ήταν 1.000 CNY λιγότερο από το Mate 60 Ultimate.

Η Huawei μάλλον θα κυκλοφορήσει τα smartphone της σειράς Mate 70 στα μέσα έως τα τέλη του τέταρτου τριμήνου του τρέχοντος έτους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT Ultimate: “Ζαλίζει” το κόστος επισκευής

Το Mate XT Ultimate της Huawei είναι το πρώτο τρίπτυχο smartphone στον κόσμο, ένα πραγματικά μοναδικό προϊόν, το οποίο κοστίζει και πολύ ακριβά.

Smartphones Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate XT: Επίσημο το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο

Λίγες μόλις ώρες αφότου η Apple κυκλοφόρησε το iPhone 16, η Huawei αποκάλυψε το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone στον κόσμο, το Mate XT.

Smartphones featured Huawei Huawei Android Foldable Smartphones

Huawei Mate XT: Περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια κρατήσεις για το τριπλά αναδιπλούμενο smartphone

H Huawei έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 2,8 εκατομμύρια κρατήσεις για το νέο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της Mate XT.

Smartphones featured Huawei

Huawei Mate XT: Δείτε το σε βίντεο teaser λίγο πριν την αποκάλυψη

H Huawei είναι έτοιμη να ανακοινώσει το πρώτο τριπλά αναδιπλούμενο smartphone της, το Mate XT στις 10 Σεπτεμβρίου.