Huawei Mate 9: 6GB RAM και χωρητικότητα 256GB στην top έκδοση

Στις 3 Νοεμβρίου η Huawei θα πραγματοποιήσει press event στο Μόναχο όπου και θα κάνει την επίσημη ανακοίνωση του Huawei Mate 9. Όπως είναι αναμενόμενο οι διαρροές και οι φήμες είναι πολλές και θα συνεχιστούν μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αυτό που έχουμε ακούσει εμείς είναι ότι το Huawei Mate 9 θα έρθει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Θα υπάρχει ένα μοντέλο με μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 64GB, ένα με 4GB RAM και χωρητικότητα 128GB. Το top μοντέλο θα είναι με μνήμη RAM 6GB και ενσωματωμένη μνήμη 256GB.

Σήμερα μέσα από το κινέζικο Weibo διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά της πιο premium έκδοσης από τις τρεις. Αναμένουμε οθόνη 5.9 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Kirin 960, Mali-G71 MP8, 6GB RAM και χωρητικότητα 256GB.

Στην πλάτη του Huawei Mate 9 θα είναι τοποθετημένη διπλή κάμερα μια 20 Megapixel, μια 12 Megapixel και ο αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Το phablet τρέχει Android 7.0 και οι προηγούμενες πληροφορίες κάνουν λόγο για τιμή 705 δολάρια. Βέβαια ακούστηκε και η τρελή τιμή των 1300 δολαρίων.

Η ημερομηνία ανακοίνωσης είναι πολύ κοντά, οπότε θα μάθουμε τα πάντα για το νέο high-end smartphone της Huawei.

Σήμερα διέρρευσαν live φωτογραφίες που δείχνουν το smartphone σε χρυσό χρώμα.

huawei mate 9 specs, Huawei Mate 9: 6GB RAM και χωρητικότητα 256GB στην top έκδοση

huawei mate 9 specs, Huawei Mate 9: 6GB RAM και χωρητικότητα 256GB στην top έκδοση

huawei mate 9 specs, Huawei Mate 9: 6GB RAM και χωρητικότητα 256GB στην top έκδοση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Εύχομαι να μην είναι αυτό σχεδιαστικά χάλια

COSTAS

@stelios
Αυτό είναι.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει και με εκφράζει η σχεδιαστική του γραμμή. Ελπίζω μόνο οι κάμερες να μην προεξέχουν!

Stelios

@kostas αν σε εκφράζει αυτό εγώ πάω πάσο, ότι πιο άσχημο θα έχει βγάλει η huawei

Thomas

@stelios Για εσένα θα δώσουμε παραγγελία ένα σε φούξια. Έλεος δηλαδή…

Thanasis

Νομίζω έκανε ένα βήμα πίσω στη σχεδίαση σε σχέση με το 8 μεγαλύτερα bezels βλέπω…

Αλέξανδρος

νόμιζα θα ταν το απόλυτο design, τελικά το mi note 2 της xiaomi πολύ πιο όμορφο κατά τη γνώμη μου, και σίγουρα μισή τιμή αν ισχύουν τα rumors. Ευελπιστώ να μας εκπλήξει η Huawei, γιατί το 7 και το 8 ήταν πολύ καλά..αλλά θα θελα κάτι έξτρα στο design, όχι απλά τη διπλή κάμερα.

Stelios

@Thomas αφού σε άρεσε τόσο να παραγγειλεις άμεσα ένα σε προτείνω σε κομμοδινι να ταιριάζει με τις ιδιαιτερότητες σου… εγώ είπα ότι αυτό που δείχνει η φώτο είναι πολύ πίσω σε εμφάνιση από τις φώτο που βγήκαν σχετικά με το mate 9 και δε φέρνει τίποτα το νέο και μάλιστα το mate 8 μπροστά του είναι υπέροχο

liris11

Νομίζω ειναι fake γιατί αν δείτε στο πίσω μέρος δεν εχει το brand leica .. αν όμως ειναι τελικά Έτσι τότε θα ειναι απλά απογοήτευση σε θέμα design

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.