Smartphones

Huawei Mate 9: Teaser video για την διάρκεια μπαταρίας

Στις 3 Νοεμβρίου η Huawei είναι ο επόμενος Κινέζος κατασκευαστής (μετά την Xiaomi), που θα κάνει τις δικές του ανακοινώσεις. Περιμένουμε την παρουσίαση του Huawei Mate 9, το οποίο πρωταγωνιστεί σε όλο και περισσότερα teasers.

Στο σύντομο teaser video του Huawei Mate 9, οι χρήστες μιλούν για την μπαταρία των συσκευών τους που δεν διαρκεί πολύ και χρειάζεται πολλές ώρες να φορτίσει. Λογικά στο Mate 9 θα δούμε βελτιωμένη διάρκεια μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση, ίσως Smart Power 5.0.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, έχουμε πει ότι περιμένουμε δυο εκδόσεις. Η top έκδοση θα είναι με κυρτή οθόνη 5.9 ιντσών QHD και θα αποκαλείται Huawei Mate 9 Pro. Αντιθέτως, η “flat” έκδοση φημολογείται με FullHD ανάλυση οθόνης. Κατά τα άλλα, αναμένουμε επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4/6GB, ενσωματωμένη μνήμη 64G/128GB ή 256GB. Στην πλάτη θα υπάρχει διπλή κάμερα με 4X optical zoom.

Δείτε το video:


Πηγή

Επεξεργάστηκε την 29 Οκτωβρίου 2016 11:10

Σχόλια

  • Ας παρουν παραδειγμα ολες οι εταιρειες απο το Mi mix πως ειναι σε design και μετα να μιλησουν για μπαταρια.

  • Τι σχέση έχει η μπαταρία με το design..; Το mate 8 εχει ηδη πολυ καλη διάρκεια μπαταρίας και φυσικό επακολουθο είναι να θέλουν να την κάνουν καλύτερή. Τώρα για το design δεν περιμένω φυσικά κάτι σαν το MiMix αλλα σίγουρα θα είναι όμορφο.

  • @Batman φίλε επειδή το pro το έχω στα υποψη μου για αγορά,πες λίγο για το SAR.Πόσο έχει συνήθως;

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.