Huawei Mate 9 και P10 θα πάρουν σύντομα EMUI 8.0 και Android Oreo

Huawei Mate 9 P10 EMUI 8.0, Huawei Mate 9 και P10 θα πάρουν σύντομα EMUI 8.0 και Android Oreo

H Huawei ανακοίνωσε επίσημα τα Huawei Mate 10, Huawei Mate 10 Pro και Huawei Mate 10 Porsche Design, τις πρώτες συσκευές της με Android Oreo, αλλά έχουν μέσα και το δικό της EMUI 8.0. Η εταιρεία επεσήμανε ότι θα πάρουν κι άλλα μοντέλα την τελευταία έκδοση του launcher.

Τα smartphones που θα πάρουν EMUI 8.0 βασισμένο σε Android Oreo είναι τα Huawei Mate 9, Huawei Mate 9 Pro, Huawei P10 και Huawei P10 Plus.

Τα Mate θα πάρουν την αναβάθμιση “τρεις με τέσσερις εβδομάδες” μετά την κυκλοφορία της σειράς Mate 10 (θα έρθει στην αγορά μέσα Νοεμβρίου), ενώ η για τα P, η Huawei λέει ότι θα αναβαθμιστούν “σύντομα”.

Η Huawei ανακοίνωσε ότι οι συσκευές με EMUI 8.0 θα έχουν ταχύτερο app launching και καλύτερη κατανομή ενέργειας. Σύμφωνα με τις δοκιμές που έχει κάνει η ίδια, η απόδοση είναι βελτιωμένη κατά 12%.

Το user interface θα προτείνει features με βάση το περιβάλλον και τις δραστηριότητες του χρήστη, για παράδειγμα θα προτείνει την ενεργοποίηση του blue light filter. Θα προτείνει επίσης το άνοιγμα των notifications σε split-screen, αν το app είναι συμβατό με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Ωστόσο, η κάμερα του Huawei Mate 9 δεν θα έχει real-time smart scene recognition, αλλά τα περισσότερα από τα AI features θα περιλαμβάνονται στο update.

Τέλος, η Huawei αναφέρθηκε και στα security updates, τα οποία θα δίνονται στις top συσκευές της κάθε μήνα, και στα μεσαίας κατηγορίας, κάθε δυο μήνες. Τα entry-level θα αναβαθμίζονται κάθε τρεις μήνες.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
manosz

Το p9 τίποτα;;α

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.