Το Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο σύμφωνα με τον terminal customer service officer της Huawei.
Η Huawei ετοιμάζει το πρώτο της foldable smartphone ωστόσο το τηλέφωνο της εταιρείας δεν έχει έρθει ακόμη στην αγορά. Ένα πιθανό πρόβλημα αυτής της καθυστέρησης είναι το πρόβλημα στην οθόνη που εμφάνισε το Galaxy Fold της Samsung ενώ ένα άλλο είναι η απουσία υποστήριξης του Android λόγω του αποκλεισμού που αποφάσισε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ.
Τώρα ο Guan Wei, terminal customer service officer της Huawei επιβεβαίωσε ότι το τηλέφωνο της εταιρείας θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Οκτώβριο. Σύμφωνα με τον Wei, όσοι περιμένουν το πολυαναμενόμενο foldable smartphone της εταιρείας θα πρέπει να έχουν το μυαλό τους στην επίσημη ιστοσελίδα καθώς και στο official Weibo λογαριασμό της εταιρείας όπου θα αποκαλυφθεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του τηλεφώνου.
Αφού το Huawei Mate X θα κυκλοφορήσει στην Κίνα τον Οκτώβριο η παγκόσμια κυκλοφορία του αναμένεται γύρω στον Νοέμβριο.
Σύμφωνα με διαρροή του Digital Chat Station, Κινέζος κατασκευαστής δοκιμάζει για Android flagships μπαταρία 10.000mAh με ατσάλινο περίβλημα και stacked κελιά.
Η κάμερα του Galaxy S27 Ultra, σύμφωνα με νέα θήκη από τον Ice Universe, περνά σε ενιαίο ανασηκωμένο οριζόντιο camera island αντί για ξεχωριστούς δακτυλίους.
Σχόλια