Huawei Mate X2: Θα είναι αυτός ο τελικός σχεδιασμός του νέου foldable; [βίντεο]

Huawei Mate X2, Huawei Mate X2: Θα είναι αυτός ο τελικός σχεδιασμός του νέου foldable; [βίντεο]

Τους επόμενους μήνες αναμένεται η κινέζικη κατασκευάστρια να κυκλοφορήσει μερικά νέα μοντέλα στη σειρά Mate. Εκτός από τα πολυαναμενόμενα Huawei Mate 40, περιμένουμε η εταιρεία να διαθέσει στην αγορά και το νέο foldable smartphone Huawei Mate X2.

Γνωρίζαμε για τον σχεδιασμό πριν μήνες

Πρόσφατα, ένα βασικό μέλος της βιομηχανίας οθονών, ο Ross Young, αποκάλυψε ότι το Huawei Mate X2 θα διπλώνει προς τα μέσα, ακριβώς όπως το Samsung Galaxy Z Fold 2, και όχι προς τα έξω, όπως τα δύο προηγούμενα foldable της εταιρείας.

Τώρα, ο ίδιος δημοσίευσε μερικά renders τα οποία προέρχονται από ένα ιδιαίτερα παλιό concept, και σημείωσε ότι το Mate X2 δεν θα διαφέρει πολύ από το συγκεκριμένο concept.

Huawei Mate X2, Huawei Mate X2: Θα είναι αυτός ο τελικός σχεδιασμός του νέου foldable; [βίντεο]

Έτσι θα είναι το νέο foldable smartphone

To concept παρουσιάζει το Huawei Mate X2 με μεγάλη εύκαμπτη οθόνη η οποία έχει μικρά bezels, ενώ δεν παρατηρούμε πουθενά κάποιο notch ή punch hole. Εξωτερικά, το foldable smartphone έχει μόνο το module των καμερών, το οποίο έχει κλασικό ορθογώνιο σχήμα.

Επιπλέον, το Huawei Mate X2 διαθέτει ένα μακρόστενο τμήμα, το οποίο είναι προσβάσιμο τόσο όταν το αναδιπλούμενο τηλέφωνο είναι ανοιχτό, όσο και όταν είναι κλειστό.

Στο συγκεκριμένο τμήμα, βλέπουμε να υπάρχει μία μακρόστενη οθόνη στην οποία προβάλλονται διάφορες πληροφορίες και ειδοποιήσεις. Πάνω από την οθόνη παρατηρούμε δύο selfie κάμερες. Επιπλέον, στο ίδιο τμήμα φιλοξενείται το Huawei S Pen, όπως το ονομάζει ο δημιουργός του concept.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.