Huawei Mulan, διέρρευσαν καθαρές φωτογραφίες της επερχόμενης ναυαρχίδας

Η νέα συσκευή της Huawei με κωδική ονομασία Mulan αναμένεται να είναι η επερχόμενη ναυαρχίδα της εταιρείας και μάλλον θα ονομάζεται Huawei Glory 6 ή Honor 6 και σήμερα διέρρευσαν οι φωτογραφίες της συσκευής. Βλέπουμε αρκετά κομψό design, αναμένεται να έχει 5 ιντσών οθόνη και στο κάτω μέρος βλέπουμε ότι έχει capacitive buttons (και όχι on-screen).

Στην πίσω πλευρά η κάμερα είναι 13MP και ακριβώς από κάτω έχει κάτι σαν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Ωστόσο, είμαστε ακόμη σε φάση που τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι περί τίνος πρόκειται.

Κατά τα άλλα, όπως είπαμε περιμένουμε 5 ιντσών οθόνη 1080 x 1920-pixel Full HD, 8-core Kirin 920 επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.3GHz, 3GB RAM, 13MP εξωτερική κάμερα και 5MP εσωτερική.

Το Huawei Mulan αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Πεκίνο στις 24 Ιουνίου. Όμως ελπίζουμε να το δούμε να βγαίνει και εκτός κινεζικής αγοράς. Πως σας φαίνεται;

, Huawei Mulan, διέρρευσαν καθαρές φωτογραφίες της επερχόμενης ναυαρχίδας

, Huawei Mulan, διέρρευσαν καθαρές φωτογραφίες της επερχόμενης ναυαρχίδας

, Huawei Mulan, διέρρευσαν καθαρές φωτογραφίες της επερχόμενης ναυαρχίδας

, Huawei Mulan, διέρρευσαν καθαρές φωτογραφίες της επερχόμενης ναυαρχίδας


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexis

Αλήθεια δεν το περίμενα τόσο κακό! Αντιγραφή note 2

Kostas

Καμία σχέση με τις εικόνες που είχαν “διαρρεύσει”.

Manos Vs

Huaweii Samsung να το ονομασει το μοντελο! 😛

Basilis Papathanasiou

πολλή καλό αλλά κακά τα ψέματα μοιάζει παρα πολύ samsung!

Basilis Papathanasiou

*πολύ

Νάσος

Θα γράφει και πίσω Samsung;

Darth

καλό σαν χαρακτιριστικα άθλιο εμφανισιακά και ποιοτικά μοιάζει με την σαποιοsung

nikos

Χέρομαι που άλλαξε το αντιεργονομικό σχήμα όμως έχουν δίκιο οι προλαλήσαντες…Μόνο το logo της samsung λείπει από πίσω και θα είναι ολόιδια.Το άλλο κακό είναι πως το κινητό μοιάζει να είναι πλαστικούρα(κάτι που δεν μας έχει συνηθίσει η huawei)βέβαια μπορεί να μην βλέπω και εγώ καλά…Από specs τούμπανο,οι τιμές της huawei μέχρι τώρα ήταν πάντα πολύ λογικές(και ελπίζω πως θα μείνουν έτσι)το μόνο που θέλουμε τώρα είναι να έρθει και από Ευρώπη πλευρά…

ilias99

η Huawei και με το ascenf p7 αντιγραφη sony xperia z. Τωρα με το mulan αντιγραφει τη samsung.

Sot11

Καμία αντιγραφή, καμία ιδιαιτερότητα, απλά κακασχημο!

Someone

Όχι και πολύ καλά τα χαρακτηριστικά

nikos

@someone τι ακριβώς δεν σου αρέσει;Επειδή δεν έχει 16 πυρήνες 8gb ram και 20mp camera?Ή μήπως επειδή η οθόνη δεν είναι 4k?Μην ακούω ανοησίες το κινητό έχει μια χαρά κορυφαία specs!

Αντρέας

ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ…
(δεν βλέπω να κραζετε τα BESEL.Ε παιδάκια νομίζετε ότι δεν απειλή την… Αγαπημένη σας. Σε πωλήσεις ενοω)

Ανδρέας

Αυτός είναι ο λόγος που έχει και χαμηλή τιμή. Δεν χρειάζεται να προσλάβει άτομα για έρευνα για το design απλά άτομα για να το αντιγράψουν οπόταν γλυτώνει χρήμα και της δίνεται το δικαίωμα να χαμηλώσει τιμές χωρίς να έχει να χάσει κάτι αλλα αντιθέτως να κερδίζει πολύ περισσότερα απο χώρες όπου ναυαρχίδες μεγάλων εταιριών έχουν τιμές 1-2-3 μισθών γιατι εξωτερικό να μην κοροιδευόμαστε καμία σχέση οι τιμές.

Manos Vs

Αντρέας, εδω αυτο που κανει μπαμ ειναι οτι μοιαζει ακριβως σαν Samsung. Αν ειχε ωραια και ξεχωριστη εμφανιση, θα τα αναλυαμε και αυτα. Εφοσον ομως το χανει το παιχνιδι ηδη απο αυτον τον τομεα(αντιγραφει εταιρειες), δεν υπαρχει λογος να προχωρησουμε παρακατω.

Ανδρέας

@Manos Vs δεν είπα κάτι αντίθετο απλά ανάφερα ένα γεγονός που κάνει τα smartphone της huwaei να κοστίζουν λιγότερο.
Όσο για το κουμπί απο πίσω ίσως να είναι τύπου g2&g3 εχτός απο αισθητήρα δαχτυλικού αποτύπωματος?

Manos Vs

@ΑνΔρέας, στον ΑνΤρέας απάντησα, δεν αντιτιθεμαι στο σχολιο σου. Ισα-ισα που συμφωνω. 🙂

killbillgr

Το άρθρο γράφει ότι εύχεται να βγει και εκτός Κίνα, εγώ λέω να μην βγει εκτός Κίνα γιατί από αντιγραφές έχουμε αρκετές και πως είπαμε ότι θα το λένε? Galaxy s3 ή Galaxy s4?

Ανδρέας

@Manos Vs λάθος δικό μου συγγνώμη :ρ
Πάντως εγώ θα διαφωνήσω με τον Αντρέας γιατί το smartphone της φωτο παίζει να έχει και μικρότερα βεζελς απο το ζ2 ακόμη και απο το σ5.

Νάσος

Παιδιά μην νομίζετε ότι η οικονομική πολιτική θα είναι και η καλύτερη… Και αυτή και οι άλλες κινεζικές το τελευταίο διάστημα μας έχουν συνηθίσει και αυτές σε ‘πιασοκωλέ’ τιμές και μην μου πει κανένας ότι οι άλλοι βαράνε 700αρες γιατί εδώ μηλαμε για κινητά και όχι λαπτοτ + κινητό ή TV 55′ 3d smart…
Εγώ μην τρελαθούμε κιόλας με τις τιμές τους.

Someone

@nikos Όταν λέει ότι είναι η ναυαρχίδα τους περιμένω χαρακτηριστικά παρόμοια με των ανταγωνιστών. Αλλιώς ας μην το ονομάσουν έτσι.

nikos

@someone και σε ξαναρωτάω, σε τι υστερεί; Είναι ανταγωνιστικότατο από άποψη σε specs και θα έρθει σίγουρα σε πολύ καλύτερη τιμή. Τι ακριβώς δεν σου κάθεται καλά; Το h/w, η κάμερα, οθόνη;
Αν μου απαντήσεις συγκεκριμένα θα μπορώ να δεχτώ την άποψη σου όμως όταν πετάς έτσι αόριστα “υστερεί σε σχέση με τον ανταγωνισμό” πως να σε πάρω στα σοβαρά;
Υ.Γ μην μου πεις ότι δεν έχει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ή καρδιακών παλμών γιατί πραγματικά θα πηδηχτώ απ’το παράθυρο!

Γιάννης σε λέω

Η ειρωνεία είναι ότι θυμίζει Samsung, αλλά είναι πιο όμορφο. Όπως και το p7 θυμίζει xperia και είναι επίσης πιο όμορφο. Μπράβο ρε Huawei, τους δουλεύεις όλους και το μαύρο θα είναι σίγουρα ομορφότερο από το λευκό, που επίσης δε φαίνεται καλά στις φωτογραφίες από τη γωνία που είναι τραβηγμένες. Περιμένετε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα όταν παρουσιαστεί επίσημα και θ’ αλλάξετε γνώμη για την εμφάνιση.

Darth

@Γιάννης δεν είναι τοσο το design εκει ναι εχεις δίκαιο είναι ποιο όμορφο ποιο πολύ με φόβισαν τα πλαστικά που είδα θυμίζουν το s3 που είχα και πραγματικά ειναι οτι ποιο αθλιο ειχα ποτε (οκ ειχα και ενα αλλο των 30 ευρω σε χειρότερη μοίρα αλλα δεν το μετραω)

JohnWave

Kρίμα για το design…Eκεί που λέγαμε ότι η Huawei το είχε άριστα το θέμα του design, το χάνει με αυτό το κινητό. Το σουλούπι και το υλικό του κινητού μου θυμίζουν Galaxy S3 και αυτό για το δικό μου γούστο είναι πάρα πολύ κακό. Στρογγυλές άκρες ( όπως πχ στις σαγιονάρες μας ) , glossy πλαστικό και μεγάλο bezel κάτω. Tι να κάνω τα ομολογουμένως πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά αν αυτό που κρατώ στα χέρια μου δεν μου αρέσει καθόλου…

nikos

@JohnWave θα συμφωνήσω εν μέρει.Όντως το glossy πλαστικό είναι άσχημο, τόσο στην εμφάνιση όσο και στην αφή.Ομως το στρογγυλεμένο καλούπι του κινητού δεν είναι άσχημο ειδικά όταν συνδυάζεται με μικρά bezels κάτι που όμως δεν συμβαίνει εδώ.Το g3 για παράδειγμα έχει επίσης στρογγυλεμένες γωνίες όμως δείχνει αρκετά πιο όμορφο.

Αποστόλης Ρόδος

Μας τα χαλάς Huawei εδώ οι άλλοι απολυσαν τον Drsigner τους και εσύ πας και κάνεις αυτό το κορεσμένο σχέδιο? Αν είναι δυνατόν…. εντελώς Samsung Design.

Ανδρέας

@Αποστόλης Ρόδος λες να τον πρόσλαβε η huwaei? 😂😂😂

Γιάννης σε λέω

@Darth κάνε υπομονή να δεις το κινητό μετά την παρουσίαση του. Θ’ αλλάξεις γνώμη για την εμφάνιση. Εδώ οι φωτογραφίες είναι από τέτοια γωνία τραβηγμένες που δίνουν την εντύπωση ότι επίτηδες τραβήχτηκαν ώστε να παρουσιάσουν άσχημο το τηλέφωνο. Είμαι σίγουρος ότι αυτό που θα δούμε στις 24 του μήνα δε θα ‘χει καμία σχέση μ’ αυτό που βλέπουμε τώρα. Επίσης δε σας φαίνεται περίεργο που από το πίσω μέρος απουσιάζει η λέξη “honor”??? Δεν είναι αυτή η τελική μορφή του τηλεφώνου, κάντε υπομονή.

JohnWave

@niko, όταν τα bezels είναι μικρά , το τηλέφωνο πράγματι ομορφαίνει όπως και να ναι. Ωστόσο και πάλι βάσει του δικού μου γούστου, προτιμώ designs με κοφτές γραμμές ή έστω με όχι πολύ στρογγυλεμένες γωνίες.Πχ μου αρέσουν οι γραμμές των Lumia και των Xperia ή του δικού μου, του P6. Είναι καθαρά θέμα γούστου αυτό το πράγμα. Όπως εγώ συνδυάζω τα καμπυλωτά κινητά με παντόφλες ή με πατάτες και τα απορρίπτω , έτσι κάποιος άλλος μπορεί να απορρίπτει αυτά που μου αρέσουν εμένα γιατί μπορεί να φέρνουν στο μυαλό του τουβλάκια, πλακάκια ή ξέρω γω τι άλλο. Κανείς δεν μπορεί να πει τίποτα για το γούστο του καθενός. Ό,τι αρέσει στον καθένα. Το ίδιο και για τον τύπο του πλαστικό. Εγώ πχ είμαι φαν του ματ πλαστικού όπως αυτό που είχαν παλιά τα Lumia, το πολυκαρβονικό αν το λέω σωστά ή όπως αυτό που έχει τώρα το Nexus 5.To glossy πλαστικό μου κάθεται λίγο κιτς. Στο g2 είναι κάπως καλύτερο παρόλο που είναι glossy αλλά και πάλι θα προτιμούσα να ήταν ματ. Πάντως σίγουρα αν κάποιος έβγαζε ένα πολύ καλό κινητό σε τεχνικά χαρακτηριστικά το οποίο θα συνδυαζόταν με μικρά bezels, θα έβαζα σε 2η μοίρα τις γραμμές ή τον… Συνέχεια »

Ανδρεας

Εμένα προσωπικα μου αρέσει.Αλλά ορισμένοι εδώ μέσα τον Θεό σας δεν έχετε.Η Huawei δεν έχει κανένα λόγο να αντιγράψει εταιρίες κατώτερες στο σχεδιασμό(βλεπε Samsung).Και όσοι λέτε περί αντιγραφής,ο οφθαλμίατρος δεν είναι και πολύ μακριά.

Ανδρέας

@Ανδρέας όπα συνονόματε ηρέμησε. Ολόδοιο σ4 & σ3. Δεν νομίζω όλοι εδω μέσα να βλέπουμε άλλα τον άλλων μάλλον εσύ θα θέλεις οφθαλμίατρο.. Μάλλον hater είσαι της σαμμυ και με αυτό το σχόλιο αποδυκνείεις ότι σου αρέσει το design της. Πάντως ενημερωτικά η σαμμυ ναυαρχίδες είναι πιο όμορφες απο το πιο πάνω. Πάντως όσο κατώτερο και να είναι το design της σάμμυ για μερικούς έκανε εκατομμύρια πωλήσεις παγκόσμια οπόταν δεν νομίζω να είναι τυχαίο που αντιγράφει τον σχεδιασμό αυτό η huawei. 😊

Manos Vs

@Ανδρέας του σχόλιου 31, αν δεν σου μοιαζει για Samsung αυτο, μαντεψε ποιος ειναι Huaweii fanboy εδω. 😉

tiamat

@manos του σχολιου 33, μαντεψε ποιος ειναι lg funboy εδω. 😉

Αγγελος τριγυρης

Huawei galaxy S Mulan πρέπει να λέγεται …

Manos Vs

@tiamat, καλυτερα να σε αγνοησω γιατι εισαι και εσυ ενας απο τους υπερβολικα ανεγκεφαλους που επειδη λεω την γνωμη μου ειμαι φαν μποι, ασχετα αν π.χ. σε ενα ποστ της Apple για παραδειγμα λεω “ωραιο κινητο” και σε αλλο λεω “αυτο δεν μου αρεσει”. Ξεκολλα λιγο μεγαλε!! Προκαλεις χωρις λογο και με λες funboy επειδη δεν εχεις πως να απαντησεις. Τραβα απ’ εδω ρε!

Ανδρεας

Guys,καταρχας funboy καμίας εταιρίας είμαι και συγκεκριμένα ούτε hater της Samsung είμαι για όποιον το είπε.Όλα τα κινητά μου αρέσουν αλλά το μονοπώλιο της Samsung το εχω βαρεθεί όπως πολλοί πιστεύω.Και πως δηλαδή έπρεπε η huawei να βγάλει το κινητό?Με αστρονομικό σχεδιασμό που θα ξεφεύγει?

Manos Vs

Ανδρεας, αν και δεν θιγομαι, καλο θα ηταν να μην αντιγραφει η μια εταιρεια την αλλη στην εμφανιση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.