Στην MWC 2016 βρίσκεται και η Huawei, ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο και πολλά υποσχόμενο brand, η οποία όπως και η LG θα μεταδώσει live μέσα από το κανάλι της στο Youtube το press event της που ξεκινά σε μια ώρα περίπου. Από την Huawei περιμένουμε να αποκαλύψει το Huawei MediaPad T2 Pro 10.0 με οθόνη 10.1 […]
Στην MWC 2016 βρίσκεται και η Huawei, ένα ταχύτατα αναπτυσσόμενο και πολλά υποσχόμενο brand, η οποία όπως και η LG θα μεταδώσει live μέσα από το κανάλι της στο Youtube το press event της που ξεκινά σε μια ώρα περίπου.
Από την Huawei περιμένουμε να αποκαλύψει το Huawei MediaPad T2 Pro 10.0 με οθόνη 10.1 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήμη RAM 2GB και χωρητικότητα 16GB. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες για υβριδικό laptop με οθόνη 12.9 ιντσών και Windows 10.
Τέλος και πιο σημαντικό, μπορεί να δούμε το μεταλλικό Huawei P9, που φημολογείται ότι θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών, μνήμη RAM 4GB (ή και 6GB) και επεξεργαστή Kirin 950.
Το Huawei Mate 80 Pro Max Wind Edition έγινε επίσημο με ενσωματωμένο ανεμιστήρα, 1.200 οπές ψύξης, Kirin 9030 Pro, οθόνη 6,9 ιντσών και μπαταρία 6.000mAh.
Η Huawei παρουσίασε νέες λύσεις U6GHz για 5G-Advanced, με στόχο μεγαλύτερη χωρητικότητα, χαμηλότερη καθυστέρηση και προετοιμασία των δικτύων για το 6G.
Η Aistaland, η νέα premium ηλεκτρική μάρκα των Huawei και GAC, παρουσίασε το GT7 με LiDAR 896 καναλιών, HarmonyOS cockpit, Qiankun ADS και φόρτιση 800V 6C.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ
Προσθήκη σχόλιου