Smartphones

Huawei Nova 2s: Διπλή selfie κάμερα δείχνει νεό διαφημιστικό υλικό

Διπλή selfie κάμερα δείχνει νέο προωθητικό υλικό για το Huawei Nova 2s, το οποίο φέρεται να διέρρευσε, ενώ παράλληλα μας παρέχει και μια καλύτερη ματιά στον σχεδιασμό του επερχόμενου smartphone.

Βάσει των φωτογραφιών, βλέπουμε ότι η εμπρόσθια κάμερα έρχεται με δύο αισθητήρες, ενώ ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος για το ξεκλείδωμα βρίσκεται κάτω από την οθόνη.

Στη δεξιά πλευρά του smartphone βρίσκεται το πλήκτρο ενεργοποίησης / απενεργοποίησης και ρύθμισης έντασης, ενώ διπλή κάμερα με δύο αισθητήρες σε οριζόντια διάταξη βρίσκεται και στην πλάτη της συσκευής.

Επίσης, σε άλλη εικόνα διακρίνουμε ότι το Huawei Nova 2s θα έρχεται σε πέντε χρωματικές επιλογές: ασημί, κόκκινο, μαύρο, μπλε και ροζ.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, βάσει των προηγούμενων πληροφοριών, γνωρίζουμε ότι το Nova 2s θα έρχεται με το Kirin 960 SoC, το οποίο αποτελείται από 8 πυρήνες με χρονισμό στα 2.4GHz και γραφικά Mali-G71 MP8 GPU. Πρόκειται για το ίδιο SoC που βρίσκεται στα Huawei Mate 9 και Huawei P10. Η RAM του αναμένεται στα 6GB.

Η οθόνη του αναμένεται στις 6 ίντσες και θα είναι κυρτή με ανάλυση 2160×1080 pixels και αναλογία 18:9. Θα έχει στρογγυλεμένες άκρες ενώ η συσκευή θα είναι κατασκευασμένη από γυαλί και μέταλλο.

Παρόλο που από το νέο υλικό βλέπουμε ότι το Huawei Nova 2s έρχεται με δύο εμπρόσθιες κάμερες, σε προηγούμενες διαρροές αναφερόταν μόνο ένας αισθητήρας 20MP. Στο μεταξύ, οι κάμερες στην πλάτη αναμένονται με αισθητήρες στα 16 και 20 MP.

Ακόμη, το smartphone αναμένεται με λειτουργίες όπως NFC και υποστήριξη Hi-Fi. To Huawei Nova 2s θα έρχεται με το Android 8.0 Oreo προεγκατεστημένο μαζί με το EMUI 8.0.

Το Huawei Nova 2s αναμένεται να ανακοινωθεί στις 7 Δεκεμβρίου στην Κίνα και αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές.

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 3 Δεκεμβρίου 2017 19:40

Σχόλια

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λαΐδα Λιμνιάτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.